Bet365 Спортни Залози, Бонус, Коефициенти, Регистрация и Мнение

bet365 logo
100% Бонус до 100лв.
Пряко предаване на спорт
Многобройни промоции
Отлична репутация

Bet365 е един от най-популярните сайтове за спортни залози в България и цяла Европа. Началото на букмейкъра започва още в далечната 2000г. в провинциалното градче Стоук Сити в Англия. След промените в закона по хазарта на Обединеното Кралство през 2014 година, bet365 се регулира официално от Комисията по Хазарта във Великобритания и е официален член на IBAS – официална трета страна, която служи като арбитър за клиенти, които имат неразрешени диспути с даден оператор. Вашите лични данни се криптират чрез Thawte SSL Web Server сертификат, който bet365 притежава и Вие може да сте абсолютно спокойни за Вашите средства. От 2012 г. насам, Bet365 е притежател на футболен отбор и държи правата върху футболният стадион на Стоук Сити.

За bet365

bet365Bet365 е лидер сред сайтовете за онлайн залози защото предлага изключително разнообразие сред предлаганите залози и пазари, високи коефициенти, многобройни спортни събития на които не само може да залагате преди началото им, но и в реално време докато ги следите на живо предаване в сайта.

Според официални данни повече от 22 000 000 хора в целия свят залагат на спортни събития и играят първокласни казино игри, покер и бинго в bet365. Всички секции на сайта са достъпни от една обща сметка, което означава, че няма нужда да помните различни потребителски имена и пароли или да депозирате допълнително за всяка услуга, която искате да използвате. Bet365 разполага с екип, надхвърлящ повече от 3000 служитела, които разполагат с прецизна ефективност, бързина и ще се опитат с приятелско отношение да отговарят на всички индивидуални запитвания и въпроси.

В сайта можете да намерите десетки езици и валути, като освен основните валути USD, EUR и GBP ще имате възможността да откриете сметката си в български лев BGN и да достъпите сайта на българския език. В началото на лято 2016 година bet365 официално получи лиценз от Комисията по хазарта в България и оперира напълно легално на територията на страната ни. При отваряне на нова сметка в bet365 вие може да се възползвате от възможността да получите бонус равен на първия ви депозит до 100лв. Ние ще ви покажем стъпка по стъпка как да се регистрирате, депозирате, изискате вашият бонус и да направите своят първи залог.

Регистрация в bet365

За да можете да се възползвате от предлаганите от букмейкъра услуги и да правите спортни залози ще е нужно да се регистрирате в сайта. Откриването на сметка в bet365 е изключително лесно и няма да ви отнеме повече от 5 минути. За да ви улесним сме приготвили няколко изображения, чрез които да се ориентирате по-лесно.

 1. Влизате в bet365, кликайки директно тук.
 2. Избираме снимка “Спорт”.

  bet365 регистрация

  Забележка: Възможно е bet365 автоматично да ви прехвърли към спортната секция на сайта. Ако това е така преминете директно към стъпка номер 3.

 3. Натискаме бутона “Регистрация”, който се намира в горната дясна част на екрана.
  bet365 регистрация
 4. Попълвате личните си данни в появилата се форма за регистрация в bet365.
  bet365 регистрация
 5. Когато сте готови с всички полета кликате върху бутона “Регистрация”.
 6. Регистрацията е завършена успешно, но за да имате възможност да залагате, теглите вашите печалби и получите бонус ще трябва да изпълните процедурата по потвърждаване на лични данни.

  Забележка: Верификацията на лични данни в bet365 се извършва чрез изпращане на снимка на лична карта, паспорт или шофьорска книжка. Процедурата по верифициране в bet365 е съобразено спрямо законите на Република България и Вие може да сте спокойни, че Вашите лични данни няма да бъдат предоставени на трети лица и не са достъпни за хакери, благодарения на криптираната връзка, която bet365 осигурява за своите клиенти.

Депозит и теглене в bet365

Bet365 Ви дава възможност да депозирате средства по вашата сметка чрез почти всички методи за депозиране и банкиране онлайн, които са достъпни за българи – банкови карти, банков трансфер, Paysafecard, Skrill, Neteller и Entropay. Името на притежателя на банковата карта, сметка или електронен портфейл задължително трябва да съвпада с името, регистрирано в сметката Ви в bet365. В противен случай рискувате да получите наказание, а вашите средства да бъдат запорирани.

bet365 депозит методи

Депозирането на средства в bet365 е бързо, лесно и с повечето методи напълно безплатно. Тегленето на средства е достъпно чрез всички посочени по-долу от нас методи, освен Paysafecard.

Депозит и теглене в bet365 с дебитна карта

депозит с картаОнлайн плащанията с дебитни карти Visa, Visa Electron, Maestro или Mastercard са надеждни, сигурни и един от най-използваните методи. Депозитите са моментални и bet365 няма да начисли допълнителна такса, ако решите да използвате този метод.

За трансфер на средства чрез дебитна карта, натиснете Депозит и изберете от списъка с предложени възможни методи Кредитна/Дебитна Карта. Единствената информация, която се изисква от Вас е данните на Вашата карта и сумата, която желаете да депозирате. След като сте готови натиснете бутона “Направи Депозит” и сумата ще бъде кредитирана незабавно в сметката Ви в bet365.

Във Вашето банково извлечение транзакциите ще са отчетени като плащания до bet365. Ако вашата дебитна карта или банка изисква и има допълнителни мерки за защита като Mastercard SecureCode или Verified by Visa, ще бъдете пренасочени към форма за въвеждане на съответния PIN номер или парола, нужни за да се обработи плащането. Минималният депозит с дебитна карта е на стойност 10лв., а максимума, който може да заредите във вашата сметка е 55 000лв.

Депозит и теглене в bet365 с Бърз Банков Трансфер

депозит банков трансферБанков Превод е сигурен начин за трансфер на средства директно от банковата Ви сметка в сметката Ви в bet365. Този метод е изключително удобен, тъй като bet365 не удържа такси за ползване на този метод и депозитите биват получени в рамките на 10 работни дни.

За да намерите банковите детайли, на които трябва да изпратите Вашето плащане, трябва да отидете на меню Депозит и изберете Банков Трансфер от списъка с методи на плащане. Задължително е името, регистрирано по банковата ви сметка да съвпада с името, което е регистрирано в bet365. При успешен трансфер, bet365 ще Ви уведоми чрез имейл, че средствата Ви са достъпни по вашата сметка. Минималният депозит с бърз банков трансфер е на стойност 10лв., а максимума, който може да заредите във вашата сметка е 250 000лв.

Депозит и теглене в bet365 с Skrill

депозит skrillSkrill е най-популярният електронен портфейл, поддържащ депозити за хазарт и е сигурен метод за депозит в bet365. От своя страна, депозитите във вашият акаунт в Skrill могат да се осъществяват чрез банкова карта, банков трансфер или акаунт на ваш приятел или познат. Депозитите са моментални и bet365 не начислява такса за този метод като името и имейл адреса, които сте регистрирали в Skrill, трябва да отговарят на името и имейл адреса, регистрирани във Вашата сметка в bet365.

За да прехвърлите средства чрез електронен портфейл Skrill, натиснете Депозит и го изберете от падащото меню с достъпните методи на плащане. След като въведете сумата, която желаете да депозирате ще бъдете прехвърлени в сайта на Skrill за да завършите плащането. След като сте готови, сумата ще бъде кредитирана моментално в сметката Ви в bet365 и ще можете да започнете със залозите. Максималната сума, която можете да депозирате, използвайки Skrill е 60 000лв., а минималната е 10лв.

Депозит и теглене в bet365 с Neteller

депозит netellerNeteller бързо доби популярност в България и е един от най-предпочитаните електронни портфейли в страната ни. Подобно на Skrill, Neteller е бърз и сигурен метод за захранване на сметката Ви в bet365 използвайки Вашата дебитна или кредитна карта, банков трансфер или алтернативни методи за плащане. Този метод на плащане е наличен в следните валути: AUD, BGN, BRL, CHF, DKK, EUR, GBP, HUF, INR, JPY, MYR, MXN, NOK, PLN, RON, SEK, TWD и USD.

За да прехвърлите средства, натиснете Депозит и изберете Neteller от достъпните методи за плащане. При Вашия първи депозит ще трябва да въведете 12-символния номер на сметка в Neteller или имейл адрес в Neteller и 6-символния Neteller secure ID, в допълнение на сумата за депозит. След като натиснете Направи Депозит, сумата ще се кредитира незабавно в сметката Ви в bet365. Минималната сума за депозит с Neteller е 25лв., а максималната е 75 000лв.

Депозит в bet365 с Paysafecard

депозит paysafecardPaysafecard е сигурен, бърз и лесен начин за захранване на сметката Ви в bet365 чрез предплатена карта. Може да купите ваучер paysafecard във всеки офис на ЕаsyPay в страната. Номера на ваучера се състои от 16 цифри.

Депозирането става лесно от менюто Депозит и избор на Paysafecard от достъпните методи. Въвеждате сумата която желаете да депозирате и ще бъдете прехвърлени в сайта на Paysafecard, където ще трябва да въведете 16-цифрения ваучер. Имате възможност да депозирате, използвайки няколко ваучера наведнъж чрез опцията ‘Добави допълнителен PIN’ на страницата за депозит в paysafecard. След като го направите, сумата ще бъде кредитирана в сметката Ви в bet365 моментално без да Ви бъде начислена такса. Минималният депозит с Paysafecard е на стойност 10лв., а максимума, който може да заредите във вашата сметка е 1900лв.

bet365 logo
Вземи Бонус в bet365
100 лв. бонус
100%
Спортни залози
Депозит

100,00лв.
Бонус

100,00лв.

Бонуси в bet365

Bet365 предлага страхотни бонуси за своите настоящи и бъдещи клиенти. Ако все още нямате регистрирана сметка в един от най-популярните сайтове за залози, може да го направите като натиснете тук. Ще получите страхотен бонус до 100лв. За настоящите си клиенти, букмейкър предлага Залог без риск на живо, бонуси при акумулиране на колонки и бонус лоялност. При наличие на бонус във Вашата сметка, може да го изискате като от меню Услуги отидете на Оферти, а оттам изберете Налични Оферти.

Бонус Нов Клиент в bet365

bet365 бонус нова сметкаМаксималната стойност на Бонус Нов Клиент в bet365, която може да изискате е 100лв. За да я получите ще трябва да депозирате 100лв. по вашата сметка. Ако депозирате повече от 100лв. (примерно 300лв.) бонусът, който ще получите ще остане 100лв. Минималната сума, която може да депозирате е 10лв. съответно и бонусът, който ще получите ще е 10лв. Изискването на бонуса трябва да се направи до седем дни след извършването на депозита. Офертата не важи за депозити направени чрез NETeller, Skrill или Skrill 1-Tap.

За да може да залагате със стойността на вашият начален бонус, трябва да превъртите веднъж сумата на вашия депозит на събития и пазари по ваш избор. Трябва да превъртите три пъти сумата на депозита, който сте направили плюс бонуса, който сте получили, за да може да изтеглите вашите печалби. Ако не успеете да изпълните условията за превъртане на сумата, вие ще загубите сумата в бонус баланса.

В стойността на превъртяната сума се считат само определени коефициенти и залози. Единичен залог, който има коефициент по-малък от 1.50 няма да се зачита. В комбинация трябва минимум една от селекциите да е с коефициент 1.50 или повече, за да се зачете залога за превъртяна сума. Само първите залози за дадена среща преди нейното начало и на живо ще се класират като превъртяни. Вашите прогнози ще бъдат зачетени към чистенето на бонуса независимо дали са печеливши или губещи. Залози на пазарите Азиатски Хендикап и Гол Линия няма да се считат като превъртяна сума. Ако решите да се възползвате от предлаганият от bet365 Cash Out и затворите вашия залог, той няма да бъде класиран в условието за превъртане.

Да приемем, че депозирате 100лв. чрез дебитна карта и изискате вашия бонус. Вие ще разполагате с 200лв. в текущият Ви баланс, но все още няма да имате право да залагате с бонус баланса. За целта ще трябва да направите залози на стойност 100лв., които да отговарят на горепосочените условия. Например залагате по 25лв. на два сингъла и една комбинация със залог на стойност 50лв. Независимо от това дали прогнозите ви са печеливши или не, вие вече можете да използвате вашия бонус баланс от 100лв. за залози.

За да изтеглите вашата сума е нужно да завъртите общо 600лв [(100лв. депозит + 100лв. бонус) х3], но вие ще имате вече превъртяни 100лв и ще ви остават само още залози на стойност 500лв. Тях ги превъртате по същия начин, на залози отговарящи на изискванията за превъртане. В менюто Оферти -> Бонус История може да следите вашето движение за превъртане на бонуса. След като направите залози на обща стойност 600лв. ще получите съобщение в сайта на bet365 и на имейла, с който сте се регистрирали, че вече може да изтеглите вашите печалби. Ако заявите теглене преди да сте успели да изпълните условието за превъртане, ще загубите сумата в бонус баланса. Ще имате възможност да изтеглите единствено наличната сума, с която разполагате във вашият основен баланс.

bet365 logo
Вземи Бонус в bet365
100 лв. бонус
100%
Спортни залози
Депозит

100,00лв.
Бонус

100,00лв.

Бонус Лоялност в bet365

На неопределен период при достигане на определена сума от залози bet365 ни радват с бонус лоялност. Той е в размер от 5лв., 10лв. или 20лв. и за да може да изтеглите спечелената сума с него, ще трябва да сте превъртяли стойността му три пъти. Ако получите максималният Бонус Лоялност в размер на 20лв., Вие ще трябва да осъществите залози на стойност 60лв. преди да може да изискате теглене на печалбите Ви.

Бонус Нов Сезон в bet365

В началото на всеки сезон от големите първенства (около 15 Август) букмейкърът ни предлага бонус за новия сезон. Стойността му е до 100лв и е в размер на 25%, 50% или 100% от стойността на депозита. Офертата е индивидуална за всеки клиент и за това процентите са различни. За да изискате теглене на вашите средства, ще трябва да завъртите стойността на получения бонус плюс вашият депозит 3 пъти. Ако получите максималният бонус Нов Сезон в размер на 100лв., Вие ще трябва да осъществите залози на стойност 600лв. преди да може да изискате теглене на печалбите Ви.

Бонус Евро Мачове в bet365

bet365 предлага на своите настоящи клиенти така нареченият бонус за Евро мачове. Бонусът за Евро мачове представлява бонус до 100%, акумулиран върху вашата печалба на права колонка. За да се класирате за тази оферта, вашата колонка трябва да включва селекции, направени преди началото на мачовете само за пазарите Краен Резултат или Резултат/Двата отбора да вкарат от първенствата Висшата Лига на Англия, Серия А на Италия, Примера Дивисион на Испания или Първа Бундеслига на Германия, както и от груповата и елиминационната фаза на Шампионска Лига. Минималните прогнози в правата колонка трябва да са 3, а максималните 14. Ако комбинацията е печеливша, bet365 ще добави генерираният бонус, в зависимост от това колко мача сте добавили във вашата селекция. В таблицата долу може да разгледате бонусът, който може да реализирате в зависимост о броят селекции в печелившата Ви права колонка.

Брой селекции Бонус
3 5%
4 10%
5 10%
6 20%
7 30%
8 40%
У9 50%
10 60%
11 70%
12 80%
13 90%
14 100%

Bet365 не изисква минимален коефициент за селекция за бонус Евро Мачове, така че при желание може да добавяте победи на 1.05-1.10 коефициент, за да увеличите вашият процентен бонус. Също така, без значение от датата на срещата, може да изберете най-добрите прогнози за вас от мачовете, който са добавени в програмата за съответните първенства. Така например може да изберете селекции за 2 поредни кръга, както и такива от Шампионска Лига през седмицата, за които се чувствате най-сигурни. Страхотна комбинация са срещи Събота – Сряда, състоящи се от топ първенствата на Европа и мачове от групите на Шампионска Лига.

Ако затворите напълно вашата комбинация чрез Cash Out, наличен от bet365, бонус Евро Мачове няма да бъде добавен към реализираната от Вас печалба. При частично затваряне на залога, вие ще получите бонус за оставащите активни събития. Ако решите да промените вашият залог чрез функцията „промени залог“, тогава бонусът при евентуална печалба ще бъде изчислен на база новият залог. При добавяне на пазар от събитие, което вече е започнало, вашият бонус ще е невалиден. Ако вашата печеливша колонка включва 10 мача, но 2 от тях са отложени, то към вашата печалба ще бъде добавен бонус отговарящ на 8 мача, т.е. 40%. Стойността на бонуса ще бъде добавена във вашата сметка до 24 часа, а максималният бонус, който може да ви бъде изплатен е 200 000лв. и го пожелаваме на всеки.

В активната част от сезона, ние ще споделяме с вас примерни комбинации, класиращи се за тази оферта в страницата ни за футболни прогнози. Залагайте и печелете с нас!

Бонус Нулево Равенство в bet365

Be365 ни предлага страхотна оферта, която важи за всички мачове от пазара на букмейкъра без значение от първенството и нивото на двата отбора. Вече няма да се ядосваме при нулев резултат, а дори в края на мача ще се надяваме да се запази този резултат. Ако срещата, на която сте направили залог от следните пазари – Точен Резултат, Полувреме/Краен Резултат или Скоркаст, завърши 0:0, стойността на залога Ви ще бъде възстановена.

Ако изцяло затворите вашия залог чрез Cash Out, наличен в bet365, офертата става невалидна и стойността на залогът ви няма да бъде добавен отново в баланса ви. Ако решите да затворите частично и мачът завърши при краен резултат 0:0, тогава ще ви бъде възстановена сумата единствено за останалия активен залог. Хубавото е, че ако добавите такава прогноза в комбинация и тя завърши без голове и се окаже губеща, то тя ще се счита за отменена и ще се смята с коефициент 1.00. Стойността на печелившата колонка или система ще бъде изчислена без тази селекция и вашата печалба ще бъде изплатена, независимо че мачът е завършил при краен резултат 0:0 и не сте го познали.

bet365 logo
Вземи Бонус в bet365
100 лв. бонус
100%
Спортни залози
Депозит

100,00лв.
Бонус

100,00лв.

Казино в bet365

bet365 казиноКазиното на bet365 използва селекция от игри на един от най-добрите създатели на хазартни игри Playtech. Откакто bet365 взе лиценз за България, каталогът на букмейкъра бе намален, но все пак може да намерите най-играните слот машини с прогресивни джакпоти, рулетка, блекджек, видео покер и скреч карти.

Естествено bet365 предлага казино бонус за нови клиенти на стойност 200лв. Бонусът може да изискате използвайки този линк: Казино Бонус в bet365. Настоящите клиенти могат да се възползват от многобройни промоции за всички видове игри плюс ежеседмични бонуси за презареждане.

Казино на живо в bet365

bet365 казино наживоАко обичате да играете казино игри на живо срещу реални хора, а не срещу компютър, казиното на bet365 е идеалният избор за Вас. Предлаганите игри на живо са Рулетка, Блекджек, Казино Покер и Бакара. Всички крупиета са професионалисти и снимат от студия на Playtech в целия свят. Играейки Казино на Живо няма нужда да ходите до казино зала и ще спестите всички разходи, които идват с това преживяване.

Покер в bet365

bet365 покерПокер залата на bet365 е една от малките зали, където българските играчи могат да играят без да се чувстват застрашени за сигурността на техните средства. Покер залата е достъпна както от компютър, така и от таблет и телефон благодарение на покер приложението на bet365 за iPhone и Android. Ако искате да получите Покер Бонус в bet365 на стойност 200лв. използвайте този линк и започнете покер приключението си по масите на bet365 още сега!

bet365 Мобилна Версия

bet365 мобиленBet365 предлага на потребителите си удобството да залагат от мобилния си телефон и таблет от техният дом, пътувайки или прекарвайки време в някой парк. Мобилното приложение на bet365 се поддържа от Android и iPhone и е актуализирана ежемесечно с цел да осигури на потребителите на един от най-големите сайтове за спортни залози сигурност на техните данни и средства.

Всички функции на приложението са същите както и тези във уеб версията на сайта. Всеки, който си свали приложението на bet365 ще има достъп до всички услуги, които се предлагат от букмейкъра включително секциите за спортни залози, казино, покер и бинго. Тези от Вас, които желаят да спестят мястото на телефона си и не желаят да използват приложението могат да заредят сайта на bet365 от браузъра на телефона си. Единственият недостатък на този вариант е че ще трябва да въвеждате потребителското си име и паролата си при всяко влизане, докато чрез приложението ще можете да влизате в сайта единствено с 1 почукване на екрана на вашето мобилно устройство.

bet365 Поддръжка

bet365 поддръжкаBet365 е един от малкото букмейкъри. които предлагат на своите клиенти денонощна поддръжка по телефон, чат и имейл адрес. Независимо дали имате проблем с някой залог или въпрос по условията на някой бонус, операторите на bet365 ще са подготвени да Ви помогнат и обслужат в рамките на минути. Най-добрата новина за българските играчи е че букмейкърът предлага поддръжка на български език и това ще улесни комуникацията с професионалният съпорт на компанията.

bet365 logo
Вземи Бонус в bet365
100 лв. бонус
100%
Спортни залози
Депозит

100,00лв.
Бонус

100,00лв.

Предлагани пазари и футболни залози в bet365

Всички пазари, на които имате възможност да залагате в bet365 се позововат на крайния резултат за редовните 90 минути на всяка среща, освен ако не е описано нещо различно в описанието на залога. Това включва добавеното от съдията задължително допълнително време, но не се отнася за допълнителни продължения по 15 минути, дузпи, златен или сребърен гол.

Съществуват няколко изключения от тази характеристика по отношение на Приятелски срещи, където предлаганите пазари и залози биват уредени след последния съдийски сигнал, когато мачът приключи (без допълнителни продължения) и без значение дали е продължил 90 минути. Същото важи и за залози на Плажен Футбол.

Първи/Последен Голмайстор

Целта Ви е да познаете първият и последен голмайстор в мача. Bet365 посочва коефициенти за всички играчи на отборите като ако някой от списъка липсва, но отбележи гол се брои за победител. Ако заложите на играч, който не взима участие в срещата, залогът Ви ще бъде върнат по вашата сметка. За последен голмайстор участват всички играчи взели участие в мача. При направен залог за първи голмайстор в мача с опцията за подсигурен залог, bet365 изплаща 1/3 от коефициента. Ако първият отбелязан гол в срещата е автогол, залогът за първи голмайстор остава за втория гол в срещата.

Кой ще Отбележи Повече Голове / Да Отбележи Хеттрик / Играч Да Отбележи 2 или Повече

Целта Ви е да познаете кой играч ще отбележи най-много голове в срещата или ще реализира повече от 2 гола. За целта залози на играчи, които не са взели участие и не са играли в мача, се отменят. Единствено играчи, които имат записани минути на терена, се считат за уреждането на залозите.

Точен Резултат

Целта Ви е да успеете да предвидете резултата след последния съдийски сигнал за редовните 90 минути. Всички отбелязани голове, включително и автоголовете се зачитат при уреждането на залога.

Скоркаст – Първи Голмайстор / Скоркаст -Точен Резултат

Целта Ви е да познаете кой играч ще отбележи гол първи и какъв ще бъде крайният резултат в срещата. Интересното тук е, че ако футболистът, който сте посочили не започне като титуляр, въобще не участва в мача или се появи в игра след като вече е отбелязан гол, залогът Ви ще бъде считан единствено за крайният резултат в мача на коефициента преди началото на срещата. Ако първия отбелязан гол в във въпросната среща е автогол, bet365 ще уреди залозите по втори играч реализирал гол и точен резултат, а ако всички отбелязани попадения в мача са автоголове, залогът ще бъде изплатен единствено при познат Точен Резултат на коефициента преди първия съдийски сигнал.

Скоркаст – Последен Голмайстор / Скоркаст – Точен Резултат

Идентичен залог на горният, с разликата че тук целта е да познаете последният голмайстор в мача. Ако играчът се включи в мача след началото на срещата и вече е отбелязан последният гол или всички голове в мача са злощастни автоголове, печалбата ви от точен резултат ще бъда изплатена на коефициента за този резултат преди първия съдийски сигнал.

Първи Голмайстор за Отбор / Последен Голмайстор за Отбор

Целта Ви е да познаете кой ще е първият голмайстор или последният голмайстор за отборът, който желаете. Автоголовете не се зачитат при уреждане на залога, както и ако играч влезе на терена след като първия гол за тима му е вече отбелзан.

Следващ Голмайстор – Залог На Живо

Целта Ви е да познаете кой ще е следващия играч, който ще отбележи гол в срещата. И тук bet365 не зачита автоголове и залогът Ви автоматично се класира за следващият отбелязан гол в срещата.

Да Отбележи Гол в Мача

Целта Ви е да познаете играч, който ще отбележи гол в срещата. Автоголове не се зачитат.

Голмайстори Състезание / Двубой

Целта Ви е да познаете кой от двамата играчи ще отбележи повече голове в срещата. За да бъде успешен залогът и двата играча трябва да са титуляри за отборите си.

Минути на Първи Гол

Целта Ви е да познаете до коя минута ще бъде отбелязан първия гол в мача. Интервалите, който bet365 дава за този залог са от 10 минути – до 10:00, до 20:00, до 30:00 и т.н. Ако срещата, на която сте заложили е прекратена преди да има отбелязано попадение, залогът Ви ще бъде върнат по вашата сметка, ако не е бил губещ в момента на прекратяването.

Добавено време

Целта е да познаете колко добавено време ще покаже четвъртия съдия в срещата, независимо от това колко време ще се изиграе.

Събития на Интервали от 10 минути

Целта ви е да познаете дали ще има ранен гол, корнер или картон в първите 10 минути на мача. Bet365 брои за печеливш залогът ви, ако събитието се е случило до 09:59. Така например, ако бъде корнер преди краят на този период, но бъде бит след като брояча показва 10:00, залогът Ви ще е загубен.

Минути на Първи Корнер

Целта Ви е да познаете кога ще бъде изпълнен първия корнер в мача.

Скоркаст за първото полувреме

Целта Ви е да познаете кой ще отбележи първия гол в мача и какъв ще е резултат в края на първото полувреме на срещата. Ако играчът, на който сте заложили се появи след почивката или головете през първото полувреме са отбелязани като автоголове, bet365 ще изплати печалбата ви като сингъл на Точен Резултат на коефициента преди началото на мача.

Скоркаст – гол по всяко време

Целта Ви е да познаете голмайстор в срещата плюс крайният резултат. Ако играчът, който сте избрали не запише участие в срещата или всички голове в срещата са автоголове, bet365 ще изплати печалбата Ви като сингъл на Точен Резултат на коефициентът на познатия резултат преди първия съдийски сигнал.

Уинкаст

Целта Ви е да познаете кой отбор ще победи и кой играч ще е отбелязал първият гол в мача. Ако футболистът, на който сте заложили не запише игрови минути, влязъл е от пейката след отбелязването на първия гол или всички голове в мача са автоголове, bet365 ще изплати печалбата ви като сингъл на Краен Резултат на коефициента, даден в началото на мача.

Таймкаст

Целта Ви е да познаете кой ще е първият голмайстор в мача и времето, в което голът ще бъде отбелязан. Задължително е играчът, който сте избрали да бъде титуляр. В противен случай bet365 ще възстанови стойността на залога Ви по сметката Ви. Автоголовете не се зачитат за това събитие.

Европейски Хендикап

Целта е да познаете победата на някой отбор с хендикап от брой голове. Ако сте избрали победа на Левски над ЦСКА с хендикап от -1, за да бъде печеливш вашият залог, Левски ще трябва да победи с 2 гола разлика. Ако сте избрали залог за ЦСКА с хендикап +1, това означава че ако ЦСКА не загуби или мачът завърши наравно, вашият залог ще е печеливш, защото сте дали предимство на ЦСКА от 1 гол още преди мача да е започнал.

Резултат за първото полувреме

Целта Ви е да познаете изхода на срещата през първото полувреме. Ако мача е прекратен до краят на първото полувреме, Вашият залог ще бъде възстановен по сметката ви от bet365.

Точен Резултат за първото полувреме

Целта ви е да познаете какъв ще бъде точният резултат на почивката. Ако мача приключи по различни причини преди краят на първото полувреме, направеният залог се отменя.

В кое Полувреме ще има Повече Голове

Целта Ви е да познаете в кое полувреме ще бъдат отбелязани повече голове.

Брой Голове през първото полувреме

Целта Ви е да познаете какъв ще бъде броят на отбелязаните от двата отбора попадения през първото полувреме на двубоя.

Полувреме с най-много Голове за Отбор

Целта Ви е да предвидите в кое полувреме даден отбор ще реализира повече попадения.

Корнери през Първо Полувреме

Целта Ви е да познаете броят на присъдените от съдията корнери до почивката на мача. Корнери които не са изпълнени заради съдисйки сигнал, не се зачитат към общия брой.

Корнери – Залог На Живо

Целта Ви е да познаете колко корнера ще бъдат изпълнени в срещата.

Отбор с Повече Корнери – Залог На Живо

Целта Ви е да познаете кой отбор ще изпълни по-голям брой ъглови удари в хода на срещата.

Първи до Х броя Ъглови Удари – Залог На Живо

Целта Ви е да познаете кой от двата отбора ще стигне първи до определения от bet365 брой ъглови удари в мача. Към момента на писане стандартните линии на букмейкъра са 3,5,7 и 9 корнера.

Резултат След Интервал Минути – Залог На Живо

Целта Ви е да познаете резултата на срещата в посоченото време от букмейкъра. Към момента на писане интервалите, предлагани от bet365 са по 10 минути.

Развитие 1-во Полувреме – Резултат в Края

Целта Ви е да познаете резултатът в края на първото полувреме и в края на мача. Развитието на мача важи единство за първите 90 минути и продълженията по 15 минути и изпълнение на дузпи не влизат в залога ви.

Специални

bet365 предлага на клиентите си няколко специални залога, които са отделени в отделен раздел от останалите пазари за всяка среща. Всички специални важат единствено за редовните 90 минути на срещата.

 • Да Отбележи Гол с Който Носи Победа – трябва тима да победи с 1 гол разлика и избраният футболист да е отбелязал последното попадение.
 • Да Победи и в Двете Полувремена – отбора трябва да вкара повече попадения от съперника си в двете половини на мача.
 • Да Обърне Среща – трябва тимът да е бил в ролята на изоставащ, по което и да е време на срещата и все пак да запише победа до последния съдийски сигнал.
 • Отбор да Вкара Дузпа / Отбор да Пропусне Изпълнена Дузпа

Играч на Срещата

Целта Ви е да познаете кой играч ще бъде обявен от организиторите на мача за най-добър в срещата. Важи единствено официална класация.

Двоен Шанс

Благодарение на този залог ще може да заложите на две опции за крайният изход на мача едновременно в 1 залог.

 • 1 или Равен – в случай че срещата завърши с Победа за отбора, който е домакин или равенство, залогът Ви е печеливш.
 • Равен или 2 – в случай че срещата завърши с Равен или Победа за Гост, залогът Ви е печеливш.
 • Домакински Отбор или Гостуващ Отбор – ако мачът завърши с Победа за Отбора Домакин или Отбора Гост, залогът Ви е печеливш.

Азиатски Хендикап, включително и На Живо

Целта Ви е да познаете победителя в срещата, използвайки хендикап за даден отбор. Разликата с европейският хендикап е, че азиатският хендикап позволява залогът ни да бъде върнат при определени условия. За целта сме подготвили таблица, която да Ви улесни. Ако искате да разгледате по-нагледно този вид залог, прочетете подробното ни ръководство за Азиатски Хендикап.

Азиатски Хендикап таблица
Победа с 3+ гола Победа с 2+ гола Победа с едно попадение Равен Загуба с едно попадение Загуба с 2+ гола Загуба с 3+ гола
+2.00 Върнат залог
+1.75 1/2 губи
+1.50
+1.25 1/2 печели
+1.00 Върнат залог
+0.75 1/2 губи
+0.50
+0.25 1/2 печели
+0.00 Върнат залог
-0.25 1/2 губи
-0.50
-0.75 1/2 печели
-1.00 Върнат залог
-1.25 1/2 губи
-1.50
-1.75 1/2 печели
-2.00 Върнат залог

Азиатски Хендикап Корнери

Целта Ви е да познаете кой отбор ще има повече изпълнени корнери, използвайки азиатски хендикап. Изчисляването на хендикапа е абсолютно идентично с таблицата за Аз. Хендикап за краен победител по-горе.

Първо половина Азиатски Хендикап / Втора половина Азиатски Хендикап

Целта Ви е да познаете победителя в съответното полувреме, използвайки азиатски хендикап.

Азиатски Хендикап след Редовните 90 минути

Целта Ви е да познаете изхода от продълженията на срещата, използвайки азиатски хендикап.

Азиатски Хендикап Картони

Целта Ви е да познаете колко картона ще даде съдията в мача. Изчисляването на Азиатски Хендикап е идентично с таблицата посочена по-горе. Една точка се дава за жълт картон, а две се дават за червен. Ако играча получи втори жълт картон той получава три точки. Картони резервни играчи и треньори не се зачитат.

Азиатски Хендикап Брой на Корнерите

Целта Ви е да познаете броят на изпълнените корнери от двата отбора в мача. Изчисляването на Азиатски Хендикап е идентично с таблицата по-горе. Ако ъглов удар трябва да бъде бит отново поради нарушение или спиране на играта се брои само като един ъглов удар.

Гол Линия

Целта Ви е да познаете броя на головете в срещата. Подобно на азиатския хендикап при залог Гол Линия Над 2.00, при точно 2 гола в срещата, залогът Ви ще бъде върнат, при 1 гол или по-малко залогът Ви ще бъде определен от bet365 като губещ, а при 3 или повече попадения в мача, залогът Ви е печеливш и печалбата Ви ще бъде отразена в баланса.

Златна Топка

Целта Ви е да познаете кой играч ще бъде определен от ФИФА за най-добър футболист в света за календарната година.

Топ Реализатор на Клуб

Целта Ви е да познаете кой футболист ще е голмайстор на отбора си за настоящият сезон или турнир. Залогът се предлага от bet365 главно за големи турнири и топ първенствата в Европа.

Да Участва в Плейофите

Целта Ви е да познаете кои отбори ще запишат участие в плейофната фаза след редовния сезон на избраното първенство. Подобен тип залози са Топ 4 във Висша Лига и Топ 4 в Ла Лига.

Да Завърши в Първа половина на таблицата / Да Завърши във Втората половина на таблицата

Целта Ви е да познаете дали избраният отбор ще попадне в горната или долната половина в края на сезона.

Залози за Отбор, който да Изпадне

Целта Ви е да познаете дали даден отбор ще изпадне в по-долна дивизия в края на сезона. Ако избраният от Вас отбор е изхвърлен от първенството преди старта на кампанията, bet365 ще възстанови залогът по вашата сметка и ще изготви нови коефициенти.

Топ Голмайстор

Целта Ви е да познаете кой играч ще стане голмайстор на първенството, в което участва отбора му. Важат само попадения вкарани в дивизията, независимо от тима, за който са отбелязани.

Съперничество за Сезона

Целта Ви е да познаете кой отбор ще завърши с повече точки от предложените от bet365 двубои.

Следващ Назначе за Постоянен Мениджър

Целта Ви е да познаете следващия мениджър на тима на който залагате, обявен от клуба.

Треньори да бъдат Уволнени преди Края на Кампанията

Целта Ви е да познаете кой треньор няма да завърши сезона с отбора, с който е стартирал.

Общо Ъглови Удари, Ъглови удари за второ Полувреме

Целта Ви е да познаете какъв ще е броя на изпълнените корнери за редовните 90 минути или второто полувреме на срещата. Отсъдените от съдията, но неизпълнени ъглови удари не се броят.

Хендикап Ъглови Удари

Целта Ви е да познаете кой отбор ще изпълни повече корнери в мача. Предимството (хендикапа) се добавя или премахва от финалния брой изпълнени ъглови удари на всеки отбор.

Брой Попадения в Срещата

Целта Ви е да познаете общият брой отбелязани голове в срещата за редовните 90 минути.

Брой Попадения Отбелязани След Края На Редовното Време

Целта Ви е да познаете общият брой отбелязани голове в срещата за допълнителните две продължения по 15 минути. Bet365 не брои головете в редовното време за този залог.

Голове Четно/Нечетно

Целта Ви е да познаете дали броят на отбелязаните голове ще е четен или нечетен. Ако мачът завърши 0:0 залогът ще бъде възстановен от bet365 по вашата сметка.

И Двата Отбора да Вкарат Попадение

Целта Ви е да познаете дали и двата тима ще успеят да си отбележат гол.

И Двата Тима да вкарат попадение в първо и/ли второ Полувреме

Целта Ви е да познаете дали двата отбора ще успеят да си вкарат попадение през първото, второто или и в двете полувремена.

Домакин/Гост да вкара в Първо и/ли Втори Полувреме

Целта Ви е да познаете дали някой отбор ще успее да отбележи гол през първото, второто или и в двете полувремена.

Резултат до Почивката / И Двата Тима Да Вкарат Гол

Целта Ви е да познаете изхода на мача на полувремето и дали и съставите ще са си отбелязали гол.

Резултат до Почивката / Общо Попадения

Целта ви е да познаете изхода на мач на полувремето и броят на отбелязаните голове до почивката.

Голове Over/Under

Целта Ви е да познаете дали головете в мачовете ще надминат линията посочена от bet365. Стандартният залог за брой голове е линия над 2.5 попадения, но винаги може да залагате на алтернативни линии от рода на над 1.5, 3.5, 4.5 гола и т.н.

Общо Минути на Отбелязаните Попадения

Целта Ви е да познаете общото време на вкараните попадения в срещата. Например ако в избраната от вас среща има 3 отбелязани гола съответно в 25, 49 и 58 минута печелившият залог е 132 минути. Продълженията в края на двете полувремена не се броят и отбелязаните голове в този интервал се броят за 45 минута или 90 минута.

Общо Картони в Срещата

Целта Ви е да познаете общият брой на показаните картони в срещата. И тук за жълт картон се дава 1 точка, за червен 2, а общия брой точки, който може да получи състезател е 3.

Състезател с първи получен накзателн картон

Целта Ви е да познаете кой отбор ще получи първият картон или на кой играч ще бъде показан първият картон. Цвета на картона не е от значение.

Минути на Първи Наказателен Картон

Целта Ви е да познаете кога ще бъде показан първият картон в срещата. За залогът важат показаните и жълти, и червени наказателни картони.

Първи Получен Наказателен Картон

Целта Ви е да познаете кой играч ще получи първи картон или ако е на живо кой отбор ще получи следващият картон в срещата.

Заключение

Bet365 е онлайн компания, която предлага спортни залози, покер и казино игри, включително рулетка, ротативки, блекджек и видео покер, бинго и финансови залози, както и предаване на живо на спортни събития. Ако търсите място, където ще можете да залагате на любимите си футболни отбори бързо, лесно и удобно, то bet365 е мястото което търсите. Компанията разполага със собствен сървър за сигурност и Вие може да сте спокойни, че вашите лични данни и средства са на сигурно място.

bet365 logo
Вземи Бонус в bet365
100 лв. бонус
100%
Спортни залози
Депозит

100,00лв.
Бонус

100,00лв.