Бонуси

В Poznavach.com се стремим да поддържаме актуална информация за всички букмейкъри, приемащи български играчи. Спортните залозите набират все по-голяма популярност и с развиването на технологиите мнозина играчи се насочват все по-често към онлайн сайтовете, където присъства изобилие от спортни състезания, възможности за залози и най-вече бонуси.

Бонусите са чудесна възможност да стартирате приключението наречено онлайн залози без да рискувате голяма част от вашите лични пари. Всички букмейкъри с лиценз за България, които са разгледани в нашия сайт, предлагат начален бонус след регистрация и депозит, а към момента на писане букмейкърът Winbet дори предлага на всички свои потребители 5 лева без депозит. В следващите редове ще разясним какво представляват бонусите за спортни залози и как да се възползвате от тях.

Какво е бонус за залози?

Бонусите за залози най-просто казано са пари на казиното или букмейкъра, които биват преведени по вашата сметка в съответния сайт след като изпълните определени условия. Всеки сайт за спортни залози сам определя правилата и изискванията на бонусите, които предлага за своите потребители.

Правилата за бонусите и изискванията не са никак сложни и най-често включват напълно разумни характеристики като това да сте пълнолетен, да нямате предишна сметка в сайта и да спазвате сроковете за изпълнение на бонуса.

Какви видове бонуси за залози се предлагат?

Съществуват различни видове бонуси залози, но най-често разпространените от тях са “Бонус без депозит”, “Бонус Нов Клиент” и “Бонус Презареждане”. За всеки бонус трябва да се вземат под внимание конкретните условия по изпълнението му, както и методите за теглене на депозити.

Бонус за залози без депозит

Бонусите при депозит са сред най-сладките бонуси за всеки, тъй като предлагат възможността да изпробвате софтуера на избраният от Вас сайт за залози напълно безплатно. При регистрация букмейкъра превежда определена от него сума за залог по Вашата сметка.

Обикновено играчите са задължени да заложат тази сума поне 3 пъти преди да може да бъде изтеглена. По този начин букмейкърите предотвратяват измами свързани със създаване на постоянни акаунти с цел теглене на сумата без дори да е заложена.

Бонус за залози “Нов Клиент”

При този тип бонус играчът получава средствата си след като е направил първи депозит. В предложените от нас сайтове с лиценз за България бонусите са с изключително приятни условия и стигат до цели 200лв!

В следващите редове ще се опитаме с пример да разгледаме този тип бонус. Усвояването на бонус средствата се осъществява в зависимост от процента на офертата и максималната сума, която може да получите. Предлаганият начален бонус от Winbet е със оферта 50% до 200лв. Това означава, че Вие ще получите 50% от сумата, която сте депозирали, а максималният бонус, който ще получите е в размер на 200лв.

Ако решите да депозирате 10лв. в Winbet, за да изпробвате този сайт за залози, Вие ще получите във Вашата сметка 50% от стойността им или иначе казано – 5лв. Ако решите да депозирате 50лв. вие ще получите 25лв. , ако депозирате 100лв. ще получите 50лв. и т.н. Ако сте сигурни в прогнозите си и решите да се възползвате от пълната сума на бонуса то ще трябва да депозирате 400лв. Дори и да депозирате 1000лв. максималния бонус, който ще получите ще е в размер на 200лв., както е описано в офертата.

Тъй като букмейкърите искат да се подсигурят, че тези пари няма да бъдат веднага изтеглени от играча, те добавят допълнително условие за превъртане на бонуса преди да можете да изтеглите вашата печалба. В срок, определен от всеки сайт за залози Вие трябва да направите залози на определена стойност от букмейкъра. Най-често тази стойност е 6 пъти по получения бонус, но се срещат букмейкъри и с по-малко ограничение.

Актуални бонуси за залози

[list_childs_current_parent liga=”21201″]

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!