Betfair Залог €20, Бонус €20

Бонус за Спорт, Регистрация и Полезна Информация.

betfair screenshot
40 лв. Бонус Спорт

Важи само за нови клиенти, които нямат създадена сметка в Betfair. Бонуса е възможен само, ако имате навършени 18 години. Бонуса е под формата на безплатни залози. Правила и условия са достъпни на сайта на Betfair.

Като водещ букмейкър за български играчи, Betfair предлага на потребителите си феерия от разнообразни промоции и оферти, сред които е и Залог €20, Бонус €20. В следващите редове сме описали какво представлява бонуса и какви са стъпките по усвояването му.

Всички Актуални Бонуси на Betfair за Спорт и Казино
betfair logo

400 лв.
Бонус Спорт

Вземи Бонус

betfair logo

40 лв.
Бонус Спортна Борса

Вземи Бонус

Как да взема €20 бонус от Betfair?

20 евро бонусАко нямате времето и търпението да чистите по-големия начален бонус, предлаган от Betfair, то варианта с €20 залог е идеален за Вас. За да се възползвате от офертата е необходимо да въведе бонус код ZSKACC при регистрацията си в букмейкъра.

Усвояването на бонуса е изключително лесно и се осъществява в няколко прости стъпки. Първото нещо, което трябва да свършите е да добавите €20 по Вашата сметка, използвайки дебитна или кредитна карта, директен банков трансфер или ваучер Paysafecard. След като вече сте депозирали е необходимо да заложите всички €20 на избрано от Вас спортно събитие с минимален коефициент от 1.20.

Betfair автоматично ще кредитира по Вашата сметка €20, които ще трябва да бъдат заложени 3 пъти на събития по Ваш избор с коефициент от минимум 1.60. След като сте направили залози на стойност €60, бонус средствата ще бъде кредитиран по вашата сметка и ако решите ще можете да изтеглите печалбите си. Офертата е валидна само за играчи, навършили 18 години. Залози, на които е използвана опцията Кеш Аут няма да бъдат зачитани за чистенето на бонус средствата.

Заключение

Личното ни мнение е, че Залог €20, Бонус €20 е един от най-добрите налични бонуси на пазара. Бонуса е идеален за начинаещите играчи, който тепърва навлизат в онлайн залозите и не са способни да отделят по-голяма сума за по-големия бонус, предлаган от букмейкъра. Ниското условие за чистенето на бонуса, както и сравнително ниското изискване за минимален коефициент, превръщат усвояването на бонуса в изключително лесно и приятно занимание.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!