Betfair Седмичен Бонус

betfair bonus
Betfair ОфертаИграй в Betfair и се възползвай от Седмичен Бонус още днес!
Седмичен 10 евро Бонус
€100 Бонус при Първи Депозит
150+ Първенства и Турнири
Мобилно Приложение за Андроид и iPhone
24/7 Поддържка по Чат, Телефон и Имейл

Един от основните сайтове за спортни залози в България се нарича Betfair. Английският букмейкър предлага разнообразие от спортове и пазари по тях. Сайтът за залози е много добре подреден и всичко е лесно достъпно. Обслужването на клиенти е много добро (САМО ДА ПИТАТ КОЛЕГИТЕ ОТ АНГЛИЯ), валутата за залози евро, а минимума за теглене едва 6 евро.

Коефициентите в сайта на Betfair не са от най-добрите на пазара, но английският букмейкър се е погрижил за това. Betfair предлага и спортна борса, където Вие сами определяте коефициента на вашия залог. Съща така може да играете и “срещу” даден пазар, в което е и уникалността на английския букмейкър.

Betfair се е погрижил да радва своите фенове с различни начални бонуси, ежедневни увеличени коефициенти на топ срещи и постоянни бонуси. Един от тях, а може би и най-привлекателния, ще разгледаме по-долу.

Как да взема Седмичен Бонус в Betfair?

20 евро бонус Ако сте редовни в седмичните си залози на комбинации, то перфектният вариант за Вас е да залагате в Betfair и всеки понеделник да получавате 10 евро бонус сума от Седмичен Бонус. За да се класирате за тази оферта, трябва да направите залози на права колонка за 25 евро в рамките на седмица, от понеделник до петък.

Вашата права колонка трябва да включва поне четири селекции на спортни събития. Няма значение какъв ще бъде спортът, първенството, пазарът и в кой ден ще се проведе спортната среща. Хубавото е, че тази сума от 25 евро, която Ви класира за седмичния бонус, може да е сбор от три, четири или дори десет по-малки по стойност фишове.

За да стане по ясно ще дадем пример. Седмицата започва в понеделник и Вие избирате четири срещи като ги залагате в права колонка с залог от пет евро. Приемаме, че повтаряте тази операция и за следващите четири дни, така вече имате залози за 25 евро на комбинации включващи поне четири събития. Честито, в понеделник ще бъдете зарадвани с 10 евро във вашия бонус баланс.

Минималният коефициент, за селекция във вашата комбинация от четири срещи, трябва да е поне 1.50. Има и три случая, при които вашия залог няма да бъде приет към квалифициращата сума от 25 евро:

  • При използване на функцията Кеш Аут.
  • При залог “Срещу” на спортната борса за същото събитие.
  • При комбинация от четири срещи, от които една е отложена.

Заключение

Определено можем да приемем седмичния бонус от Betfair като една от най-добрите и многократни оферти предлагани от всички букмейкъри. Условията за класирането за бонус сумата от 10 евро са приемливи и дори рутинни за любителите на прави колонки. Хубаво е да започнете новата седмица с подарък, така че при желание, може да се възползвате.

Още бонуси

[list_childs_current_parent liga=”21201″]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!