Betfair €20 Бонус в Спортна Борса

Бонус за Спортна Борса, Регистрация и Полезна Информация.

betfair screenshot
40 лв. Бонус Спортна Борса

Важи само за нови клиенти, които нямат създадена сметка в Betfair. Бонуса е възможен само, ако имате навършени 18 години. Бонуса е под формата на безплатни залози. Правила и условия са достъпни на сайта на Betfair.

Betfair е водещ сайт за спортни залози и след като получи лиценз от Комисията по Хазарта приема български играчи напълно законно. Историята на Betfair датира още през 1999 година, когато предприемачите Андрю Блак и Ед Рей стартират проекта за търговия на спортни залози. С времето сайта добива все по-голяма популярност и през 2012 година е дадено начало и на букмейкърска секция за залози.

В следващите редове ще обърнем внимание на предлаганата от онлайн гиганта за залози Спортна Борса и по-специално началният бонус залог от €20. Спортната Борса Ви дава възможност да заложите на избраното Вас спортно събитие на коефициент, на който отговарят Вашите очаквания за срещата. Това е възможно, защото на спортната борса Вие залагате заедно и срещу залозите на останалите играчи, а не срещу букмейкърската къща. Залогът на Спортна Борса не е с нищо по-различен от това да се обзаложите с Вашите приятели за крайния изход на дадена среща. Единственото, което се изисква от Вас е да изберете залога си за мача, да изберете какъв коефициент предлагате за събитието и да заложите.

Всички Актуални Бонуси на Betfair за Спорт и Казино
betfair logo

400 лв.
Бонус Спорт

Вземи Бонус

betfair logo

40 лв.
Бонус Спортна Борса

Вземи Бонус

Как да взема бонус от Betfair?

спортна борса бонусBetfair дава възможност на желаещите да опитат тръпката от залози на спортната борса като им предостави безплатен залог от €20. За да успеете да се възползвате от тази промоция е необходимо да направите първия си залог на борсата до 7 дни след регистрацията ви в букмейкъра. Ако Вашият залог е губещ, Betfair ще изплати стойността му до максимум €20 по Вашата сметка в рамките на 3 дни след приключването на залога.

За разлика от стандартния бонус Спорт, тук условия за превъртане на сумата от бонуса няма
. За да се възползвате от безплатните €20 в спортна борса ще е необходимо да сте навършили 18 години и да се намирате на територията на България. Политика на Betfair е да не дава бонуси след депозити чрез Skrill или Neteller, така че се уверете, че депозирате използвайки банкова карта, директен банков трансфер или паричен ваучер Paysafecard, закупен от територията на България.

Заключение

Спортната борса на Betfair Ви позволява да заложите на избрания от Вас пазар на сравнително по-висок коефициент, за разлика от предлагания за същото събитие в останалите букмейкъри. Намираме идеята на Betfair за първи безплатен залог от €20 за страхотна, тъй като дава възможност на начинаещите любители на залози да проучат по-добре как се залага на спортната борса. Ако все още не сте опитали залозите на Betfair Спортна Борса, текущият бонус е чудесна възможност, от която да се възползвате.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!