Бонус 50лв. на Точен Резултат в Palms Bet

Palms Bet Точен РезултатЗа едва две години Palms Bet натрупа доверие в своите редовни клиенти с постоянно развитие и натрупани подобрения. Компанията не спира да радва своите играчи с привлекателни бонуси, а сред тях има и дори безплатни такива. Тук ще разгледам един от тях, а именно „Бонус Точен Резултат“.

Всяка седмица Palms Bet избира своето дерби за уикенда, в което безплатно можеш да прогнозираш крайния изход в цифри и да се бориш за награда от 50 лева. За целта трябва да попълниш форма, която включва: Потребителско име, Голове за домакина, Голове за госта и Минута на първия гол. Единственото условие е да имаш акаунт в сайта и да направиш своето предположение преди първия съдийски сигнал.

Със сигурност няма да си единствен, който ще отгатне крайния точен резултат на сблъсъка, за това е много важно да си близко в предположението за първи гол в двубоя. Именно това е критерият, по който ще се определи победителят. Трудно ще се случи двама играча да заложат на един и същи резултат и една и съща печеливша минута, но ако това се случи, то наградата от 50 лева ще отиде при този, който първи е дал своята прогноза.

За да се възползваш от тази и още много оферти в Palms Bet трябва да имаш регистрация. Ако все още нямаш сметка, може да си откриеш такава натискайки тук или върху червенияq бутон по-долу. В Palms Bet ще откриеш разнообразни промоции и оферти, включително начален бонус 200% до 100 лева за спортни залози и 100% бонус до 110 лева за нови клиенти в казино секцията. Компанията предлага още „Лоялна Програма“, „Седмична Надпревара“ и още една безплатна игра – „Survivor“.

100лв. Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins100
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Palms Bet Точен Резултат Правила и Условия

Точно предположение на крайния резултат и най-близка минута до отбелязването на първи гол ще ти донесат 50 лева бонус под формата на безплатен залог в Palms Bet. След края на мача победителят ще бъде публикуван на в страницата на безплатната игра „Бонус Точен Резултат“, а сумата ще бъде преведена до 48 часа след края на двубоя.

Ако ти си късметлията, то ще получиш промо-код чрез имейл адрес или смс, с който ще трябва да заявиш своя бонус. Това става от менюто „Ваучер“ в твоя акаунт. Отличната новина е, че няма условие по превъртане и след като изиграеш своя безплатен залог от 50 лева можеш да изтеглиш натрупаните печалби.

Валидността на получения бонус е 30 дни, така че не отлагай много своите залози. Имай предвид, че спечелените 50 лева безплатен залог можеш да използваш само на спорт. Допълнителна информация ще откриеш на www.palmsbet.com в секция „Промоции“, а при възникнали въпроси можеш да се свържеш с онлайн поддръжката na Palms Bet посредством чат, имейл или телефон.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com