Bwin – Мисии Евротурнири

20 лева Freebet в BwinЕвротурнирите винаги са представлявали голям интерес за любителите на спортните залози. От Bwin придават и допълнителен заряд на надпреварите Лига Европа и Лига на конференциите със своята уникална промоция. Мисии Евротурнири предоставя възможността на клиентите на букмейкъра да се сдобият с жетон за 100% по-висок коефициент и билети за мачовете на ЦСКА София срещу Рома и на Лудогорец срещу Мидтиланд. За целта е нужно да се направи единствено квалифициращ залог на една от срещите от Лига Европа или Лига на конференциите.

Играчите, които са поставили единичен залог на стойност поне 20 лева на мач от Лига Европа или Лига на конференциите, получават жетон за 100% по-висок коефициент + шанс за билети за мач. Единственото условие е, минималният коефициент, на който е бил поставен квалифициращият залог, да е по-голям или равен на 1.50. След като залогът бъде уреден, играчът ще получи своя жетон за увеличен коефициент, който трябва да използва в следващите 3 дни.

Промоцията е валидна за всички клиенти на компанията, които са получили имейл относно нея или я виждат в сайта на букмейкъра. Дори и новите клиенти на Bwin могат да участват в Мисии Евротурнири, като регистрацията не отнема повече от няколко минути. Ако новият акаунт е бил създаден от специалната страница за начален бонус, клиентите ще могат да грабнат допълнително до 222 лева със своя първи депозит. Как се изисква началният бонус, сме разгледали на страницата Bwin бонуси.

222лв Бонус за Нов Клиент
  • За почитателите на специални залози
  • Наличен Bet Builder и висок Cash Out
  • Предлага депозити и разплащания с различни методи
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус400лв
  • Free Spins-
  • Превъртане20x
  • Ексклузивен казино бонус
  • 24/7 Чат на Живо
  • Разнообразие от игри
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Мисии Евротурнири Правила и Условия

Най-добрата част на промоцията е свързана с лекотата, с която се участва в нея. Клиентите на Bwin е нужно да се придържат единствено към единичен залог с размер от минимум 20 лева на коефициент равен или по-голям от 1.50. Също така, залогът трябва да е бил поставен преди началото на събитие от Лига Европа или Лига на конференциите.

Промоционалните периоди на Мисии Евротурнири са обвързани с кръговете от груповата фаза на Лига Европа и Лига на конференциите. За всеки от тях, клиентите на букмейкъра имат възможността да грабнат различен бонус под формата на безплатен залог, жетон за по-висок коефициент, билети за мач и други. Наградата се конвертира спрямо валутата, в която е създадена сметката на играча.

Важно е да се уточни, че направени залози с FreeBet, жетони за увеличени коефициенти или бонус пари, не важат за промоцията Мисии Евротурнири. Същото се отнася и за залози с реални средства, които не са поставени в промоционалните периоди на офертата или направени след получаването на един FreeBet за този период.

Още Бонуси в Bwin

Футболни Прогнози - Poznavach.com