Bwin King of Europe

Bwin King of Europe

Bwin продължава с атрактивните промоции свързани с предстоящото Евро 2020, а най-новата ще раздаде цели 2 милиона лева. Клиентите на букмейкъра ще се обединят в подкрепа на любимия си отбор в продължение на четири седмици. Bwin ще предостави по 2 лева FreeBet на всеки един играч, който избере един от 25-те отбора и се включи в промоцията King of Europe. Участие може да вземе всеки клиент на букмейкъра, който поне веднъж е депозирал средства в своята сметка.

След като играч направи своя избор на отбор, той ще трябва да изпълнява мисии, чрез които да приближи своя тим до върха. Всеки участник в King of Europe има възможността да завърши общо осем мисии. Към всяка завършена мисия, играчът освен, че ще събира точки за своя отбор, ще получава и индивидуална награда. В случай, че премине всяка една от осемте мисии успешно, той ще грабне и част от 200 000 лева в брой.

Дори и играчите, които все още не разполагат с регистрация в Bwin, имат право да се включат в промоцията. Просто трябва да си открият сметка и да извършат един квалифициращ депозит. Като допълнение ще могат да се включат и в някоя от другите промоции, както и да получат страхотен начален бонус. Повече информация относно предложенията на сайта за спортни залози има в нашето ревю за букмейкъра Bwin.

222лв. Бонус за Нов Клиент
  • За почитателите на специални залози
  • Наличен Bet Builder и висок Cash Out
  • Предлага депозити и разплащания с различни методи
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус400лв
  • Free Spins-
  • Превъртане20x
  • Ексклузивен казино бонус
  • 24/7 Чат на Живо
  • Разнообразие от игри
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на King of Europe

Клиентите, които са заредили поне веднъж своята сметка и се включат в King of Europe, моментално получават 2 лева FreeBet. Той трябва да бъде използван в рамките на 72 часа от кредитирането му, като носи единствено чистата печалба на клиента. Ако например 2 лева FreeBet е поставен на коефициент 10.00, той ще донесе не 20, а 18 лева на играча.

След избора на отбор, клиентите ще трябва да изпълняват последователно осем мисии. Всяка от тях ще им носи индивидуална награда, като например множител за коефициент или безплатен залог. Мисиите включват поставянето на различни залози, които трябва да са с определен размер, коефициент или пазар. Всички индивидуални награди от мисиите трябва да бъдат използвани до 72 часа от тяхното получаване. FreeBet от мисиите отново носи на клиента само чистата печалба от залога.

Подробно описание на мисиите, клиентите могат да открият, като отворят промоцията след вход в Bwin. Освен индивидуалните награди, King of Europe може да донесе на играчите и част от 200 000 лева награден фонд. Тази сума ще си поделят поравно всички участници, които са успели да преминат всяка една от осемте мисии.

Налична е и отборна класация, за която клиентите трупат напредък с изпълнението на мисиите. В края на Европейското първенство, отборът с най-много общ брой изпълнени мисии ще е първенец. Всички клиенти, които са избрали този тим и са изпълнили поне две от своите мисии, ще си поделят 1 милион лева. Има награден фонд и за следващите четири отбора в класацията, като и той се поделя по същия начин.

При разпределението на наградния фонд от отборната класация се взема под внимание общият брой на завършените мисии и тези от отделния играч. Нека да предположим, че за един отбор са изпълнени общо 20 000 мисии и той спечели класацията. Тогава клиент, който е избрал този отбор и е завършил три мисии да речем, ще получи (1 000 000/20 000) * 3, което прави 150 лева. В случай обаче, че е изпълни общо 8 мисии, той ще получи 400 лева.

В отборната класация се допускат само отбори, които имат най-малко 250 участника. Точките за класирането се изчисляват, като общият брой на изпълнените за отбора мисии се разделят на броя участници за този тим. В случай на равенство, отборът с повече участници ще завърши на по предно място в класирането. Всички награди без FreeBet от King of Europe на Bwin са налични за изтегляне и не подлежат на допълнителни условия.

Още Бонуси в Bwin

Футболни Прогнози - Poznavach.com