Cash Ball Jackpot в Palms Bet

Cash Ball Jackpot в Palms BetВсеки един почитател на спортните залагания със сигурност е чувал за Палмсбет, който е сравнително нов в тази сфера, но бързо се изкачва към върха. За сполучливото начинание на букмейкъра допринасят най-вече страхотните му бонуси и промоции, от които може да се възползва всеки един клиент на сайта. Към момента от Palmsbet предлагат близо 10 различни вида спорт, но със сигурност с времето техния брой ще се увеличи. Пазарите на всяко едно събитие обаче, са изключително много и едва ли ще има някой, който няма да може да постави желания от него вид залог.

Споменахме вече, че от Палмс Бет редовно предлагат нови и атрактивни промоции на своите клиенти. Сега те са измислили едно уникално предложение, чрез което да добавите допълнителна емоция към своите спортни залагания. Cash Ball представлява джакпот, който има три прогресивни нива и може да бъде спечелен с всеки един залог от минимум 5 лева. Колкото по-голям е вашия залог обаче, толкова по-вероятно е да бъдете избрани за джакпота.

Ако имате нужната доза късмет и бъдете повикани да играете в Cash Ball, след като сте направили залог, вие ще бъдете пренасочени към специален бонус екран. Там ще видите 30 златни медала, под които се крият символите на всяко едно от трите джакпот нива. Те, а съответно и джакпот нивата, са Обувка, Топка и Купа, като първото е най-ниското, а последното най-високото. Когато ви се паднат четири еднакви символа, вие ще спечелите съответното джакпот ниво на Cash Ball.

Всеки ден ще бъдат раздавани до 100 печалби, така че побързайте и поставете своя залог, за да имате шанс да спечелите някое от трите прогресивни джакпот нива. Ако все още нямате регистрация в Палмс Бет, бързо може да си създадете акаунт като натиснете тук и след броени минути да се впуснете в забавленията на сайта.

200лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Cash Ball Джакпот

Вече ви запознахме с единственото условие на тази промоция, което е вашия залог да бъде в размер на минимум 5 лева. Така навярно се досещате, че всички печалби от Cash Ball ще бъдат прибавени директно към вашия изтеглим баланс и няма да има нужда да залагате спечелената от вас сума, за да я изтеглите.

Много е важно да знаете обаче, че единствено залози направени с реални средства ще могат да ви донесат едно от трите джакпот нива на Cash Ball. Това означава, че ако играете с бонус средства или с безплатен залог, вие няма да имате шанс да бъдете избран за участие в джакпота.

Заключение

Именно промоции, като Cash Ball направиха Палмсбет един от любимите на много сайтове за спортни залагания. Това е една иновативна промоция, която не може да срещнете в нито един от другите български сайтове за залагания. Трите джакпот нива не достигат много голяма стойност, но за сметка на това могат да бъдат спечелени многократно всеки ден.

С останалите невероятни промоции на букмейкъра може да се запознаете, като прочетете нашия преглед на Palmsbet. В нея сме описали всеки един активен бонус или промоция, от това как да се включите в тях, до това какво да направите, за да освободите бонус средствата.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com