Efbet 200лв. Начален Бонус за Спорт

Бонус за Спорт, Регистрация и Полезна Информация.

200 лева
Бонус Спорт

Регистрация
Стъпки:
РЕГИСТРИРАЙ СЕТри бързи и лесни стъпки
ДЕПОЗИРАЙДепозити и разплащания до минути с Cashterminal и EasyPay
ВЗЕМИ БОНУСДо 200лв. след вход на нов клиент

Вход

Важи само за нови клиенти, които нямат създадена сметка в Efbet. Бонуса е възможен само, ако имате навършени 18 години. Превъртане на бонуса 3х. Правила и условия са достъпни на сайта на Efbet.

Efbet първи получи лиценз за онлайн залози в България и оперира с лиценз от Хазартната Комисия в Малта, което е свидетелство за професионализма и опита, с който компанията разполага. На лице в Efbet са прилично обслужване на клиенти 24 часа в денонощието посредством чат на живо, имейл или обаждане по телефон. Като водещ български букмейкър, Efbet се отблагодарява на своите потребители като им дава възможност да участват в ежемесечна томбола с огромна парична награда.

В Efbet ще намерите най-големите коефициенти за залози на спортни събития. Както може да забележите във всички обосновани прогнози на нашия сайт, Efbet доминира своите конкуренти с високи коефициенти за пазар Краен Резултат. В онлайн букмейкъра ще намерите още и популярни казино игри, както и популярни лото игри, залози на виртуални спортове и други.

Как да взема начален бонус от Efbet?

Всеки нов регистриран потребител в Efbet има възможността да получи 100% бонус до 200лв. при първи депозит. Активирането на бонуса става незабавно, но ако случайно се получи забавяне, Еfbet съветва да потърсите клиентската поддръжка.

Ако не сте напълно запознати с процентите около стойността на бонуса, то при депозирани 10лв. ще получите 10лв., при депозирани 100лв. получавате 100лв и т.н. Максималната сумя която може да получите е 200лв. Условията по превъртането на бонуса са сумата на депозита плюс получения бонус да бъдат превъртяни общо 3 пъти. Минималният коефициент, който се класира за чистенето на бонус средствата е 1.50. Имайте впредвид, че ако използвате Кеш Аут за залога си, той няма да бъде класиран към чистенето на бонуса.

Заключение

Началният бонус в Efbet е с изключително благоприятни условия. Минималното изискване за коефициент за чистене на бонуса, както и превъртането от едва 3 пъти, нареждат началният бонус на Efbet сред най-добрите за българските играчи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!