Специални залози за ЕВРО 2020 в Winbet

Специални залози за ЕВРО 2020 в WinbetЕвропейското първенство ще бъде още по-вълнуващо в Winbet, където всеки ден клиентите ги очакват специални залози свързани с големия форум. В раздела Евро 2020 Дневни Специални от Топ Лиги в Уинбет, букмейкърът редовно ще добавя нови и атрактивни пазари за залог свързани със срещите от първенството. Играчите ще могат да дават доста уникални предположения в тази секция, които едва ли ще срещнат в друг сайт за спортни залози.

Евро 2020 стартира само след броени дни, а Winbet са подготвили вече специалните залози на втория ден от турнира. Първият пазар е свързан с най-резултатния отбор за целия ден, като клиентите могат да заложат на всеки един от шестте тима, които ще мерят сили помежду си. Също така има и няколко множествени залози в лицето на Уелс, Дания и Белгия да отбележат, Русия и Финландия общо над 5.5 жълти картона, Лукаку да отбележи с глава и Гарет Бейл или Ериксен да отбележат дузпа.

Това са само първите специални залози, а всеки следващ ден ще има много нови и уникални предложения. Играчите, които все още не разполагат със сметка при букмейкъра, само за по-малко от минута могат да завършат своята регистрация в Winbet. Всеки нов клиент на компанията има правото да си избере един от няколкото страхотни начални бонуса. Желаещите да се възползват от офертите на букмейкъра, ще намерят допълнителна информация относно тях в нашето ревю за Winbet спортни залози.

200лв. Бонус за Нов Клиент
  • За играчи, искащи разнообразие от залози и казино
  • Месечни турнири, безплатни залози и завъртания
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент200
  • Бонус1000лв
  • Free Spins-
  • Превъртане35x
  • Бонус код: C2020
  • Bonus Box с награди всеки ден
  • Ежеседемични слот турнири
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Евро 2020 Дневни Специални

По време на цялото Европейско първенство от Winbet ще предлагат дневни специални залози. Клиентите обаче трябва да спазват някои правила, ако искат успешно да поставят своите предположения на тези уникални пазари. Най-важното от тях е, че имат право да поставят само един единичен залог на отделен пазар. Също така единичният залог трябва да е на стойност не по-голяма от 100 лева. Всички залози направени на Евро 2020 Дневни Специални, няма да са налични и за уреждане с функцията Кеш-Аут.

За да е квалифициращ един залог за Евро 2020 Дневни Специални, той задължително трябва да е поставен преди посочения в раздела час. Крайното време, клиентите могат да видят в полето Залозите Важат До, което се намира над пазарите. Ако определен пазар има само 2 селекции за избор и се случи да има равенство между тях, то всички залози ще бъдат отменени. В случай обаче, че има равенство на пазар с три или повече селекции, печалбата на клиентите ще бъде разделена на броя печеливши селекции.

Нека да разгледаме пример, в който клиентът е поставил залог от 100 лева на коефициент 5.00 Швейцария да отбележи най-много попадения във втория ден на Евро 2020. Ако в края на деня Швейцария и Белгия например, имат равен брой отбелязани попадения, които са и повече от тези на останалите четири отбора, играчът ще спечели не 500 лева, а 500/2, което прави 250 лева.

При селекции свързани с футболист, който не е взел участие в срещата на своя отбор, залозите остават валидни. Ако обаче всички срещи свързани с конкретен пазар, са били отменени или отложени за повече от 48 часа, всички залози на пазара ще бъдат върнати на играчите.

Още Бонуси в Winbet

Футболни Прогнози - Poznavach.com