ЕВРО 2020 турнир в Winbet

изображение за турнир в WinbetWinbet зарадва своите клиенти с куп бонуси по повод началото на Европейското първенство, а сега представя и турнир свързан с форума. Началото на надпреварата ще бъде дадено със старта на Евро 2020, който е на 11.06.2021 в точно 22:00 часа. Общият награден фонд на турнира на Уинбет е 100 000 лева и ще бъде раздаден на три етапа. Това е идеалната възможност за най-добрите познавачи да покажат своите познания и да грабнат една от страхотните награди на турнира.

Всеки един залог поставен на среща На Живо от Евро 2020, ще носи точки на клиента за съответния етап на турнира. Както вече споменахме, наградният фонд ще бъде разпределен спрямо три отделни класации. Първата от тях е свързана със срещите от първите два кръга на груповата фаза на Европейското първенство. Следващият етап включва мачовете от третия кръг на групите и осминафиналите на форума. Последната класация, която е и с най-голям награден фонд, се отнася за заключителните три фази на Евро 2020 – четвъртфинали, полуфинали и финал.

Евро 2020 Турнир е предназначен за всички клиенти на Уинбет, независимо дали те са нови или настоящи. Играчите, които все още не разполагат с регистрация в Winbet, но искат да изпробват своите умения в турнира, могат да си отворят сметка само за няколко минути. Новите клиенти на букмейкъра получават и страхотна оферта за бонус в размер на 200% от първия им депозит. Подробности относно началния бонус и всички останали промоции на компанията, сме предоставили в нашето ревю за Winbet.

200лв. Бонус за Нов Клиент
  • За играчи, искащи разнообразие от залози и казино
  • Месечни турнири, безплатни залози и завъртания
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент200
  • Бонус1000лв
  • Free Spins-
  • Превъртане35x
  • Бонус код: C2020
  • Bonus Box с награди всеки ден
  • Ежеседемични слот турнири
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Евро 2020 Турнир в Winbet

Освен че квалифициращите залози трябва да са поставени на среща На Живо от Евро 2020, те трябва задължително да са единични. Доколкото до минимален коефициент, минимален залог и брой поставени залози, от Уинбет уточняват, че няма абсолютно никакви ограничения. Клиентите трябва да внимават и какви средства използват, тъй като за турнира не се вземат под внимание залози направени с бонус средства. Добрата новина е, че дори и затворени предварително залози с функцията Кеш-Аут, ще носят точки на играча за класацията на отделния етап от надпреварата.

Нека да видим и как точно става точкуването в Евро 2020 Турнир на Winbet. Ако залогът отговаря на всички гореспоменати условия и е печеливш, той носи точки на играча спрямо формулата Нетна Печалба * Коефициент. Ако предположим, че клиент е направил залог от 100 лева на 3.00 коефициент и той е печеливш, неговата нетна печалба е (100 * 3) – 100 = 200 лева. За да се получат и броя на точките, трябва да умножим 200 * 3, което възлиза на 600 точки. Ако след пресмятането на формулата броят на точките е отрицателен, той няма да се включи в общия резултат на играча.

Спечелените точки се отнасят само за една от трите класации, като първите два етапа ще раздадат съответно по 25 000 лева награден фонд, а третият 50 000 лева. Всяко класиране ще излъчи общо 50 печеливши играча, като най-голямата награда е за победителя в третия етап и е в размер на 10 000 лева. В случай на равенство в броя точки, клиентът с по-голяма нетна печалба от залог ще се класира по-напред. Всички печалби от Евро 2020 Турнир на Winbet се добавят директно към изтеглимия баланс на клиента до 24 часа след завършването на етапа.

Още Бонуси в Winbet

Футболни Прогнози - Poznavach.com