20 Лева безплатен залог на живо в Winbet за ЕВРО 2020

20 Лева безплатен залог на живо в Winbet за ЕВРО 2020Winbet със сигурност е едно от най-добрите места за поставяне на залог на предстоящото Европейско първенство. Букмейкърът усърдно работи върху изготвянето на атрактивни бонуси и промоции свързани с Евро 2020. Едно от тези предложения е Бонус 20/20, който ще донесе допълнителни средства за игра на клиентите заложили минимум 20 лева На Живо на среща от Европейското първенство.

В промоцията участва всяка една среща от Евро 2020 с изключение на финалния двубой в турнира. Клиентите трябва да поставят единичен залог на минимум 1.30 коефициент по време на редовното време на прякото предаване на срещата. Независимо дали той е бил печеливш или губещ, те ще получат Безплатен Залог на стойност 20 лева за следваща среща от първенството.

Дори и играчите, които все още нямат регистрация в Winbet, могат да си открият сметка и да се включат в промоцията. Бонус 20/20 е изключително подходящ за участниците в Евро 2020 Турнир на Winbet, който е с награден фонд от 100 000 лева. На страницата има пълните правила и условия на турнира, който също е свързан само със залози На Живо за Европейското първенство.

200лв. Бонус за Нов Клиент
  • За играчи, искащи разнообразие от залози и казино
  • Месечни турнири, безплатни залози и завъртания
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент200
  • Бонус1000лв
  • Free Spins-
  • Превъртане35x
  • Бонус код: C2020
  • Bonus Box с награди всеки ден
  • Ежеседемични слот турнири
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Бонус 20/20

Клиентите се класират за Бонус 20/20 само с единичен залог на стойност минимум 20 лева, който е поставен на селекция На Живо от Евро 2020 с минимален коефициент от 1.30. За промоцията се зачитат единствено залози направени с реални средства. В случай, че залог е бил отменен или уреден с функцията Кеш-Аут, той няма да се класира за Бонус 20/20.

Клиентите имат право да получат само по един Безплатен Залог на стойност 20 лева за конкретна среща. Безплатният залог ще се кредитира в сметката им до 1 час след приключването на двубоя свързан с квалифициращия залог за промоцията. Ако това не се случи в посочения период, е най-добре клиентът да се обърне към служител на Winbet, който да добави безплатния залог в сметката му.

Полученият безплатен залог ще може да бъде поставен единствено на следващата среща от програмата на Евро 2020. В случай, че два мача започват по едно и също време, клиентът има право да постави своя залог на една от двете срещи. Също така трябва да се заложи цялата стойност на безплатния залог, като залозите с по-голям или по-малък размер от този на бонуса, ще се поставят с реални средства.

Безплатният залог се активира от раздела Bonus Box в профилното меню, като играчът не трябва да има друг активен бонус за Спорт в Winbet. Минималният коефициент, на който безплатният залог може да бъде поставен, е 1.01, а клиентът получава само чистата печалба от него. Тя се изчислява, като от цялата печалба се извади стойността на залога. Така безплатен залог от 20 лева на събитие с коефициент 5.00, който е печеливш, ще донесе на играча не 100, а 80 лева. Всички печалби с безплатен залог се прибавят към свободния баланс на клиента и не подлежат на допълнителни условия по превъртане.

Още Бонуси в Winbet

Футболни Прогнози - Poznavach.com