Бонуси за конни надбягвания в bet365

Бонуси за конни надбягвания в bet365Преди повече от 400 години са се провели първите конни надбягвания, на които са се поставяли залози. С времето този вид спорт се е превърнал в незаменима част от света на хазарта и вече е наличен дори в интернет пространството. Като една от най-големите платформи за спортни залози, Бет365 предоставя възможността на своите клиенти да се докоснат до емоцията на конните надбягвания.

На своята платформа за залози, Bet365 предлага десетки различни видове спорт като футбол, волейбол, баскетбол и много други. Сред тях правят впечатление и конните надбягвания, които имат отделен раздел. В него са подбрани състезания от цял свят, включително Великобритания, Южна Америка, Северна Америка, Австралия, Ирландия и Нова Зеландия. Това позволява на клиентите на букмейкъра да избират измежду стотици събития всеки ден и да поставят залози по всяко време на денонощието.

Интересът към конните надбягвания в Бет365 накара букмейкъра да изготви специални бонус предложения за този спорт. Също така са налични и много атрактивни функции, които да увеличат емоцията от залагането на състезанията с коне. Нека да прегледаме първо вариантите за залог на конни надбягвания в Bet365, а след това ще обърнем и повече внимание на всички свързани с тях бонуси, промоции и функции.

Оферта след вход
  • За любители на залози на живо
  • Наличен Bet Builder и висок Cash Out
  • За фенове, които искат да гледат мачове на живо
18+ Важат Правила и Условия. Вход в bet365 Залагай Разумно
  • Процент-
  • БонусОферта
  • Free Spins-
  • Превъртане-
  • Голям избор от ротативки
  • Голям брой депозит методи
  • Ангажираща VIP програма
Важат Правила и Условия. 18+. Вход в bet365 Залагай Разумно

Видове Залози за Конни Надбягвания в Bet365

Както вече споменахме, конните надбягвания в Бет365 се провеждат в различни точки на света. Поради това се срещат и различия в пазарите за залог, когато се сравнят състезания от Великобритания и Северна Америка например. Неизменна част от вариантите за залог обаче, остава този за краен победител в надбягването. Същото се отнася и за пазарите Форкаст / Трайкаст, където трябва да се прогнозират първите два или три участника в крайното класиране.

Стандартните варианти за краен победител се избират с натискане върху коефициента на пазара, което автоматично ги добавя във фиша на клиента. В него пък се маркира сумата, която той иска да заложи. Форкаст / Трайкаст е малко по-труден за залагане, но лесно се свиква. Срещу избрания кон, играчът отбелязва съответното място, на което смята, че ще завърши. Налични са само ориентировъчни коефициенти срещу пазарите, но когато се направи пълна селекция и се натисне Добави на Фиш, се показва точният коефициент за този залог.

Част от конните надбягвания идват и с пазари от вида Тоте. При тях може да се заложи за победа или място, както и да се постави подсигурен залог. Различното тук е, че се гледат няколко ставки, от които се избира най-високата, за да се изчисли евентуалната печалба на клиента. Разбира се отново има и среден коефициент, който да помогне на играчите да изберат своя залог без да се налага да правят допълнителни проучвания.

Някои други от популярните пазари за залог на конни надбягвания са Покрит Залог, Да не Спечели и Залози без Фаворита. Покритият залог позволява да се избере кон, който да завърши съответно на едно от първите две или три места в крайното класиране. Да не спечели е малко по-нестандартен залог, тъй като при него се посочва кон, който не трябва да завършва на първото място. Залози без фаворита са напълно ясни и там се взема под внимание класирането на всички коне, освен този, който има най-малък коефициент да спечели надбягването.

При попълването на голяма част от фишовете, клиентите могат да маркират, ако желаят да подсигурят своя залог. Ако го направят, те ще имат възможността сами да изберат броя на местата, на които техният кон трябва да завърши, за да е печеливш залогът. В зависимост от това се променя и коефициентът, но разликата не е чак толкова голяма.

Оферта за Коефициент в Bet365

Част от конните надбягвания в Bet365 се предават пряко по ITV. Букмейкърът има специална оферта за тези състезания, която гарантира най-високата ставка за залози на пазарите Победа и Подсигурен Залог с фиксиран коефициент. Бет365 ще сравни ставките на всички печеливши залози на тези пазар с коефициентите за тях от Ladbrokes, William Hill, Paddy Power, Coral, Sky Bet и Boylesports. Това гарантира на клиентите на букмейкъра, че ще получат възможно най-голямата печалба за своя залог.

Единственото условие за участие в офертата за коефициент на Бет365, е залогът да е поставен след 10:00 часа в деня на състезанието. Също така не се зачитат и залози, които са направени в рамките на 15 минути преди началото на конното надбягване. Програмата на ITV се открива лесно в интернет и е добре форматирана, за да намерят играчите желаното от тях състезание в сайта на Бет365.

Най-добрият Коефициент от Бет365

Коефициентите при конните надбягвания често се променят, което не се харесва на повечето любители на хазарта. От Бет365 обаче гарантират тяхната сигурност, когато става въпрос за залози на пазарите Победа и Подсигурен Залог с фиксиран коефициент. Офертата за най-добрия коефициент от Бет365 се отнася за всички състезания с изключение на тези от Нова Зеландия, Австралия, Сингапур, Хонг Конг и Япония.

Чрез тази оферта, клиентите ще получат печалба спрямо по-голям коефициент, ако не е бил обявен начален коефициент. За да се изпълни това условие обаче, трябва и коефициентът в началото на състезанието да е по-голям от този, на който клиентът е поставил своя залог. В случай, че всичко това е вярно за селекцията на играча и тя е печеливша, то неговата печалба ще се изчисли чрез по-големия от двата коефициента.

Допълнителни Предимства на Конните Надбягвания в Бет365

Бет365 се радва на голяма популярност, когато става въпрос за конни надбягвания. Това се дължи най-вече на многото различни оферти свързани с този вид спорт, които букмейкърът предлага на своите клиенти. Такава е например Подобрена Победа, чрез която клиентите получават по-голям коефициент за победа на определени състезания. Почти същото е и при Подобрени Условия за Място, които са налични отново за определени конни надбягвания през годината.

Предлагат се и Ексклузивни Шоукасти, които идват с фиксирана цена за форкаст или трайкаст. Този вид залог е наличен единствено за състезания с коне от хиподрум във Великобритания и Ирландия. Има още оферта за Двоен Резултат, както и Неучастващ – Залогът се Отменя за определени Антепост залози през годината. Това са само част от предимствата на Бет365 спрямо останалите сайтове за спортни залози, където се предлагат конни надбягвания.

Пряко Предаване на Конни Надбягвания в Bet365

Като за финал оставихме най-приятното, което е свързано с прякото излъчване на всяко едно състезание с коне от Великобритания и Ирландия в Bet365. Букмейкърът не изисква заплащането на абонаментна такса отстрана на своите клиенти, за да се насладят на надбягванията. Единственото, което е нужно на клиент на Bet365, за да гледа състезания по At the Races, Racing TV или XpressBet US, е да има средства в сметката си или да е поставил поне един залог в последните 24 часа.

Всички останали конни надбягвания с пряко предаване в Bet365, изискват минимален залог от 1 лева за победа или 0.50 лева подсигурен залог, за да се гледат. Ако клиентите отговарят на тези условия, те имат правото да проследят състезанието дори и от своето мобилно устройство или таблет. Няма как да пропуснем и страхотния архив с конни надбягвания на Bet365, който позволява на играчите да гледат вече завършили състезания по At The Races или Racing TV.

Още Бонуси в bet365

Футболни Прогнози - Poznavach.com