Нулево Равенство – Отменен Залог в bet365

bet365 бонус нулево равенствоBet365 е един от лидерите на световния пазар, когато става дума за спортни залагания. Букмейкърът е първи избор и на голяма част от жителите на България. Компанията предлага множество спортове и пазари за тях, а разбира се най-привлекателни са тези за футбол.

За да направи дори още по невероятна своята платформа за залагания, Бет365 предлага редица оферти, с които да подобрите вашите шансове за печалба. Една от тях е Нулево Равенство – Отменен Залог, която ще разгледаме в следващите редове. Чрез нея може да подсигурите вашите залози на пазарите Точен Резултат, Скоркаст и Първо Полувреме/Краен Резултат. За да се възползваш от ексклузивната промоция, можеш да се регистрираш натискайки тук или върху червения бутон по-долу.

Името подсказва каква е същността на офертата, но има някои тънкости, които трябва да бъдат споменати. Нека да започнем от там, че когато заложите на даден двубой и той завърши без попадения, bet365 ще възстанови сумата по залога, ако той е губещ. Разбира се, вашият залог трябва да е в съответствие с квалифициращите условия, с които сега ще ви запознаем.

Оферта след вход
  • За любители на залози на живо
  • Наличен Bet Builder и висок Cash Out
  • За фенове, които искат да гледат мачове на живо
18+ Важат Правила и Условия. Вход в bet365 Залагай Разумно
  • Процент-
  • БонусОферта
  • Free Spins-
  • Превъртане-
  • Голям избор от ротативки
  • Голям брой депозит методи
  • Ангажираща VIP програма
Важат Правила и Условия. 18+. Вход в bet365 Залагай Разумно

Отменен Залог Правила и Условия

За да се счита за квалифициращ, вашият залог трябва да е на един от пазарите за Първо Полувреме/Краен Резултат, Скоркаст или Точен Резултат. Също така, задължително условие е вашата прогноза да е направена преди началото на двубоя, а не в секцията „На Живо“. Никак не е лесно да се познаят подобен вид пазари, но техните коефициенти са изключително високи. С помощта на Нулево Равенство – Отменен Залог ще получите още повече шансове да направите правилна прогноза.

Няма ограничение в избора на двубои като абсолютно всеки мач, за който се предлагат споменатите по-горе пазари, се класира за тази оферта. Другият плюс на този бонус е, че важи, както за сингъл прогнози, така и за комбинации. Ако сте заложили на единична селекция, то сумата на залога или съответно кредитите за залози, ще бъдат възстановени във вашия акаунт. Ако сте заложили на комбинация, то двубоят завършил 0:0 ще се счита за отменен и ще се изчисли по коефициент 1.00 във вашата колонка.

Излишно е да споменава, но все пак, ако използвате функцията „Затвори Залог“ то вашата селекция вече не се класира за Нулево Равенство – Отменен Залог. Все пак при ползване на частично затваряне, вие ще получите обратно останалата заложена сума, ако срещата завърши при нулево равенство. Същото важи и за променени преди началото залози, които ще се върнат според поставената сума след промените. Ако направите промяна по време на мача в секция „На Живо“ обаче, то отново не се класирате за споменатия бонус.

Заключение

Най-доволни от тази оферта ще останат играчите, които търсят големите коефициенти. Знаем, че не е никак приятно да заложите на развитие в дадена среща, а за 90 минути да не падне нито един гол в нея. Чрез Нулево Равенство – Отменен Залог вие си гарантирате поне малко сигурност, като ще получите възможността да заложите средствата на друг двубой или пък дори да ги изтеглите от вашата сметка.

Тази оферта е налична не само за настоящи клиенти на Бет 365, а също така и за новорегистрирани потребители. Ако все още не разполагате с акаунт при световноизвестния букмейкър, може да последвате този линк. Той ще ви отведе директно към формуляра за регистрация, който няма да ви отнеме повече от няколко минути, за да го завършите.

Още Бонуси в bet365

Футболни Прогнози - Poznavach.com