Palms Bet 10лв Бонус Спорт

изображение за бонус нов шанс в Палмс бетПалмс Бет работи усилено върху своята платформа за спортни залози, за да предложи възможно най-доброто изживяване на клиентите. Със същата цел са създадени и многобройните оферти свързани с раздела, като отскоро вече има и ежедневен бонус спорт. Чрез него, играчите могат всеки ден да грабнат до 10 лева безплатен залог в зависимост от извършения от тях депозит.

Всекидневната промоция е налична за всеки един клиент, който зареди своята сметка с минимум 20 лева. Сумата на безплатния залог се равнява на 20% от неговия депозит и може да достигне до максимум 10 лева. На следващия ден, играчът може да повтори процедурата и отново да приеме този страхотен Palms Bet бонус.

За да имат възможността да се възползват от това ежедневно промоционално предложение, играчите се нуждаят единствено от регистрация в Palms Bet. Ако все още не разполагат със сметка при букмейкъра, то само в рамките на минута, могат да си открият такава. След това ще могат да приемат ежедневния бонус спорт с квалифициращ депозит, както и някой от многото други уникални бонуси на Palms Bet. Повече относно бонус предложенията на букмейкъра сме разяснили на страницата Palms Bet Спортни Залози.

200лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Ежедневен Бонус Спорт Правила и Условия

Ежедневният бонус спорт се приема от страницата Промоции на Palms Bet, след което трябва да се извърши депозит в размер на минимум 20 лева. Букмейкърът ще прибави към акаунта на класиралия се за промоцията клиент, безплатен залог на стойност 20% от заредената сума. Максималният размер на ежедневен бонус спорт е 10 лева и се получава при депозит по-голям или равен на 50 лева. Ако клиент зареди 45 лева в своята сметка и приеме офертата за ежедневен бонус спорт, то той ще получи 9 лева безплатен залог.

Клиентите ще разполагат със срок от 15 дена след получаването на безплатния залог, за да го използват в сайта на букмейкъра. Това могат да сторят само в секциите Спорт и На Живо. Нека да поясним, че безплатният залог носи единствено чистата печалба на играча. Ако например е поставил безплатен залог от 10 лева на пазар с коефициент 5.00, ще получи 40 лева, ако предположението е било правилно. Тази сума се получава, като от общата печалба, която е 50 лева, се приспадне размерът на безплатния залог.

Бонус сумата, както и депозираните средства за получаването ѝ, ще бъдат заключени в сметката на клиента. Той има право да ги заяви за теглене само, след като заложи общия им размер два пъти в секция Спорт и На Живо на Palms Bet. При изискан максимален ежедневен бонус спорт от 10 лева с депозит от 50 лева, клиентът трябва да заложи (50 + 10) * 2, което възлиза на 120 лева. За това разиграване на бонуса, отново важи срокът от 15 дена, който започва да тече с приемането на офертата.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com