Palms Bet Бързи Залози

Palms Bet Бързи ЗалозиЕдва ли има почитател на спортните залагания в България, който да не е чувал за Палмсбет. Букмейкърът се радва на огромна популярност от страна не само на футболните запалянковци, но и на любителите на казино игри. Сайтът на Palmsbet предлага редица хазартни игри, с които може да се забавлявате нонстоп.

Най-новото предложение на сайта е раздела с Бързи Залози. Той е изцяло свързан с разрастващата се платформа за спортни залагания на Палмсбет. Бързи Залози ви предоставя възможността да получите увеличени печалби, ако успеете да познаете избраните от букмейкъра спортни събития.

Всеки клиент на Palmsbet има правото да участва и в двете игри от вида Бързи Залози, като това са Залог х10 и Super 15. Сега ще ви разясним как точно да се включите във всяка от тях и колко повече може да спечелите в сравнение със стандартните залози.

30лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Залог х10

В разделът Бързи Залози първо ще видите играта Залог х10, в която Палмсбет са подбрали три спортни събития. Ако успеете да познаете крайният изход на всяко едно от тях, вие ще получите десет пъти размера на вашия залог.

Да речем, че заложите 100 лева в играта Залог х10 и познаете крайния изход на всяка една от трите срещи. Тогава вие ще получите печалба от 1000 лева, което се равнява на десет пъти заложената от вас сума.

Бъдете внимателни, тъй като може да избирате единствено крайния изход на трите срещи (Победа за Домакин, Равен или Победа за Гост). Също така нямате право да отменяте поставен от вас залог на Залог х10. При положение, че дори и една от срещите бъде прекратена, отменена или отложена за повече от 48 часа, вие ще получите обратно направения от вас залог.

Super 15

Другата игра в раздела Бързи Залози е Super 15. При нея може да си спечелите до 500 000 лева, ако успеете да познаете крайния изход на всяка една от 15-те срещи. Всички събития в Super 15 са подбрани лично от екипа на Palmsbet.

Минималният залог, който може да поставите на играта Super 15 е 1 лева, ако дадете само по едно предположение за всяка среща. Имате право да избирате повече от един краен резултат за дадено събитие, но това ще увеличи драстично вашия залог. Имате и опцията за случаен избор, която автоматично ще попълни крайния изход на всяка една от срещите.

Освен голямата награда от 500 000 лева при познати 15 от 15 срещи, има и утешителни награди. Ако успеете да познаете крайния изход на 13 от събитията, вие ще си спечелите 2 000 лева, а при 14 от 15 верни предположения, ще получите 10 000 лева. При положение, че повече от един участник познае даден брой срещи, сумата от наградата ще бъде поделена поравно между броя печеливши играчи.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com