10 лева Безплатен Залог в Palms Bet Всеки Ден

palms bet free betPalms Bet е един от най-предпочитаните в България сайтове за спортни залози. Букмейкърът редовно радва своята аудитория с невероятни бонус и промоции. Точно такъв е и ежедневният безплатен залог от 10 лева, който Палмс Бет предоставя на своите играчи. За да се възползва и да вземе своя безплатен залог, клиентът просто трябва да зареди сметката си с минимум 50 лева. Моментално ще му бъде добавен безплатен залог, който сам избира на кое събитие от секция Спорт или На Живо да постави.

Играчите на Palms Bet имат правото да изискат всеки ден по един безплатен залог от 10 лева, когато извършват квалифициращ депозит. Така ще разполагат с дори повече средства, които да използват на едно от стотиците събития предлагани от букмейкъра. Каталогът на Палмс Бет постоянно се уголемява и вече включва цели 15 вида спорт. Най-новите попълнения в сайта за залози са Формула 1, Колоездене, Футзал и Хандбал.

Дори и клиентите, които все още не разполагат със сметка в Палмсбет, могат само след няколко минути да се сдобият със своя безплатен залог за деня. Просто трябва да попълнят формуляра за регистрация, който е изключително кратък и лесен. Най-добре би било с първия си депозит да се възползват от страхотния начален бонус в размер на 200%, който компанията им предлага. Повече информация относно тази оферта, както и другите промоции и бонуси на букмейкъра, сме предоставили на страницата Palms Bet Спортни Залози.

30лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Palms Bet 10 лева Безплатен Залог Правила и Условия

За да вземете бонус 10 лева безплатен залог, е необходимо единствено да депозирате 50 лева или повече в даден ден от промоцията. Бъдете сигурни, че сте приели офертата за безплатен залог, преди да заредите вашата сметка. Ако искате да получите безплатен залог и на следващия ден, то вие отново ще трябва да депозирате сумата от поне 50 лева.

Навярно голяма част от вас вече са чували за подобен вид бонуси, при които получените средства са под формата на безплатен залог. В случая тези 10 лева, които ще получите от бонуса, може да използвате само и единствено, за да поставите залог на спортно събитие. Това може да стане в период от 48 часа след получаването на бонуса, като след изтичането му, безплатният залог ще бъде заличен от вашата сметка.

Нека ви дадем и пример, с който да ви стане по-ясно значението на безплатния залог. Да речем, че получите 10 лева безплатен залог от бонуса и решите да ги поставите на пазар с коефициент от 3.00. Независимо от това дали вашият залог е печеливш или губещ, безплатният залог ще бъде премахнат от вашата сметка след уреждането му.

Ако залогът е печеливш обаче, вие ще получите чистата печалба от него. Това означава, че при поставен безплатен залог от 10 лева на пазар с коефициент 3.00, вие ще спечелите 20 лева. Цялата печалба на подобен залог е 30 лева, но размерът на безплатния залог се приспада от нея, и както вече споменахме, вие вземате само чистата печалба.

След получаването на печалбите от безплатния залог, вие може и да нямате право да заявите тяхното теглене. Преди да го направите, ще трябва да сте заложили размера на общата печалба поне веднъж, като използвате бонуса и депозита. Това може да стане единствено със залози в секция Спорт или На Живо на Палсмбет.

Много е важно да отбележим, че след като вече сте приели бонуса и сте извършили залог с него или депозита, не трябва да се отказвате. Ако го направите, вие ще загубите цялата сума на вашия депозит, бонуса и получените чрез него печалби.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com