10 лева Безплатен Залог в Palms Bet Всеки Ден

palms bet free betВъпреки че е сравнително нов в сферата на спортните залагания, Палмсбет е един от най-предпочитаните онлайн букмейкъри в България. Той се радва на голяма популярност, най-вече заради факта, че предлага събития от десетки различни спорта. Всеки един от тях пък има десетки пазари за залози, които са с изключително завишени коефициенти.

Голямото разнообразие от събития обаче съвсем не е единственото нещо, което да ви накара да се присъедините към многобройните клиенти на Палмсбет. Букмейкърът много често предлага уникални промоции, чрез които да получите допълнителни средства за залози.

Съвсем отскоро се предлага и нов бонус, който да ви донесе всеки ден по един безплатен залог в размер на 10 лева. Побързайте да се възползвате от тази оферта, тъй като тя стартира на 27.11.2020 г. и е валидна до 31.01.2021 г. Както споменах, бонусът може да бъде изискан във всеки един от дните на промоцията. Това означава, че може да се възползвате от общо десет безплатни залога на стойност 10 лева. Все пак трябва да отбележим, че на ден не може да изискате повече от един безплатен залог.

30лв. Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins100
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Palms Bet 10 лева Безплатен Залог Правила и Условия

За да вземете този страхотен бонус е необходимо единствено да депозирате 50 лева или повече в даден ден от промоцията. Бъдете сигурни, че сте приели офертата за безплатен залог, след като изберете опцията за депозит. Ако искате да получите безплатен залог и на следващия ден, то вие отново ще трябва да депозирате сумата от поне 50 лева.

Навярно голяма част от вас са чували вече за подобен вид бонуси, при които средствата, които получавате са под формата на безплатен залог. В случая тези 10 лева, които ще получите от бонуса, може да използвате само и единствено, за да поставите залог на спортно събитие. Това може да стане в период от 48 часа след получаването на бонуса, като след изтичането му, безплатният залог ще бъде заличен от вашата сметка.

Нека ви дадем и пример, с който да ви стане по-ясно значението на безплатния залог. Да речем, че получите 10 лева безплатен залог от бонуса и решите да ги поставите на пазар с коефициент от 3.00. Независимо от това дали вашия залог е печеливш или губещ, безплатният залог ще бъде премахнат от вашата сметка след уреждането му.

Ако залогът е печеливш обаче, вие ще получите чистата печалба от него. Това означава, че при поставен безплатен залог от 10 лева на пазар с коефициент 3.00, вие ще спечелите 20 лева. Цялата печалба на подобен залог е 30 лева, но размерът на безплатния залог се приспада от нея, и както вече споменахме, вие вземате само чистата печалба.

След получаването на печалбите от безплатния залог вие може и да нямате право да заявите тяхното теглене. Преди да го направите, ще трябва да сте заложили размера на общата печалба поне веднъж, като използвате бонуса и депозита. Това може да стане единствено със залози в секция Спорт на Палсмбет.

Много е важно да отбележим, че след като вече сте приели бонуса и сте извършили залог с него или депозита, не трябва да се отказвате. Ако го направите, вие ще загубите цялата сума на вашия депозит, бонуса и получените чрез него печалби.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com