Palms Bet Игра с прогнози за 10 000 лв

игра с прогнози в Palms bet

Palms Bet ще проведе и трети кръг на изключително популярната си безплатна игра с прогнози. В дните между 09.10.2021г. и 14.11.2021г., клиентите на компанията ще се борят за наградния фонд от 10 000 лева. Сумата ще бъде разпределена между 800-те играча с най-добра успеваемост в своите прогнози. Всеки ден, клиентите могат да си спечелят и безплатен залог на стойност 5 лева, ако познаят правилно крайния точен резултат и на двете срещи.

Във всеки един ден от промоционалния период, в раздела Безплатна Игра на Palms Bet, клиентите ще могат да дават своето предположение за два мача. За целта трябва просто да изберат краен резултат на двубоя и да натиснат Играй. При правилно познат точен резултат на среща получават по 4 точки. Ако пък са познали само крайния изход, но не и точния резултат, вземат 1 точка. В края на промоцията, играчът с най-много точки ще грабне награда от 1000 лева.

Palms Bet Игра с прогнози
19:00 Интер 2:1Лацио - ИнтерЛевски 2:1Локо Сф - Левски Palms Bet logoБонус 200лв 18+ Разумна Игра. Спечелени точки: 13

18+. В битката за дял от 15 000 лева може да се включи всеки клиент на Палмс Бет. Всеки ден от 27 август до 3 октомври, в сайта на Palms Bet в графата Безплатна Игра, ще има по два футболни мача. Играчите могат да поставят своята прогноза и да се включат в играта напълно безплатно. Още правила и условия в сайта на www.palmsbet.com.

Както вече споменахме, всички клиенти на букмейкъра имат правото да се включат в безплатната игра. Това означава, че дори и играчите, които все още нямат регистрация в Palms Bet, имат възможността да си спечелят дял от наградния фонд. Откриването на нова сметка не отнема повече от няколко минути, след което може да бъде изискан и страхотен начален бонус. Повече информация относно бонусите на букмейкъра, сме предоставили на страницата залози в Palms Bet.

200лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Безплатна Игра на Palms Bet Правила и Условия

Максималният брой точки от всяка среща е четири и се получава за познат краен точен резултат. Той се определя след изиграването на редовното време на мачовете и не включва продълженията и дузпите на двубоя, ако има такива. В целият период на промоцията са включени общо 74 футболни срещи от най-вълнуващите първенства и турнири по света. Това може да са мачове, както между национални, така и между клубни отбори.

Общият награден фонд е в размер на 10 000 лева и ще бъде разпределен между 800-те участника с най-голям брой точки. В случай на равен брой точки, клиентът поставил по-рано своята прогноза ще е по-напред в класирането. Победителят ще прибере 1000 лева, вторият 500 лева, а третият 200 лева. Пълният списък с наградите за съответните места сме представили в таблицата отдолу. Като допълнение, клиентите познали и двата точни резултата в един ден, получават 5 лева безплатен залог. Тази награда може да бъде получена неограничен брой пъти.

ПозицияНаграда
11000 BGN
2500 BGN
3200 BGN
4-9100 BGN
10-2050 BGN
21-10520 BGN
106-50010 BGN
501-8005 BGN

Допълнителната награда от 5 лева безплатен залог може да се използва на всяко едно спортно събитие в Palms Bet. Тя се кредитира в акаунта на печелившия участник до 24 часа след приключването на последната от двете дневни срещи. Безплатният залог носи само чистата печалба на клиента, която се получава с изваждането на размера на залога от общата печалба. Играчите също така трябва да заложат три пъти размера на бонуса от допълнителната награда преди да могат да я изтеглят.

Условието за превъртане на паричните награди от крайното класиране на играта е подобно. При него обаче, трябва да се заложи пет пъти размера на получената сума в някой от разделите на Palms Bet. Ако клиентът избере да го направи в секция Спорт или На Живо, то залозите му трябва да са на минимален коефициент от 1.50. За да изпълни условието по превъртане ще разполага с 30 дни. В случай, че не премине успешно условието в посочения период, ще загуби всички бонус средства от играта.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com