Palms Bet Игра с прогнози за 10 000 лв

игра с прогнози в Palms bet

Palms Bet продължава да забавлява своите клиенти с атрактивни промоции. Най-новата игра на букмейкъра ще провери спортните познания на играчите и ще раздаде награди с обща стойност 10 000 лева. Най-приятното е, че абсолютно всеки клиент на Палмс Бет има възможността да постави своите прогнози за играта напълно безплатно. Всеки ден от 22 юли до 23 август, в сайта на Palms Bet в графата Безплатна Игра, ще има по няколко футболни мача.

Клиентите трябва да прогнозират точния резултат на всяка от срещите и да натиснат бутона Играй. При правилно предположение, ще спечелят четири точки за крайното класиране на играта. Ако са познали само крайния изход, но не и точния резултат, ще получат една точка. Така след общо 75 футболни срещи, победител ще е играчът с най-много събрани точки. Първото място ще му донесе 1000 лева, като останалият награден фонд ще се подели спрямо таблицата отдолу. Има и общо 100 допълнителни награди, които са под формата на 10 и 20 лева безплатен залог.

Както вече споменахме, всички клиенти на букмейкъра имат правото да се включат в безплатната игра. Това означава, че дори и играчите, които все още нямат регистрация в Palms Bet, имат възможността да си спечелят дял от наградния фонд. Откриването на нова сметка не отнема повече от няколко минути, след което може да бъде изискан и страхотен начален бонус. Повече информация относно бонусите на букмейкъра, сме предоставили на страницата залози в Palms Bet.

30лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Безплатна Игра на Palms Bet Правила и Условия

Предположенията за точен резултат, както и за крайния изход на срещите от безплатната игра, се определят на база на редовното време. Това означава, че събитията в продълженията или евентуалните дузпи на двубоя, не се вземат под внимание при точкуването. Възможно е в крайното класиране двама или повече играчи да имат равен брой точки. В такъв случай, по-предно място ще заеме клиентът, който първи се е включил в играта.

НАГРАДЕН ФОНД10000.00 лв.
1-во място1000.00 лв.
2-ро място500.00 лв.
3-то място200.00 лв.
4-9 място100.00 лв.
10-20 място50.00 лв.
21-105 място20.00 лв.
106-500 място10.00 лв.
501-800 място5.00 лв.

Наградите от безплатната игра на Palms Bet се добавят до 24 часа след приключването на последната от 75-те футболни срещи. За да има право да изтегли своята бонус сума, печелившият клиент трябва да заложи размера ѝ общо три пъти на спортни събития с минимален коефициент 1.50. Приемат се единствено залози в секция Спорт и На Живо, като условието по превъртане трябва да се изпълни в рамките на 30 дни от кредитирането на сумата. След изтичането на този период, всички бонус средства от безплатната игра се премахват от акаунта на клиента.

Допълнителните награди от безплатната игра на Палмс Бет се печелят при достигането на определен брой точки. Наградите са общо 100 на брой, като за 10 лева безплатен залог са нужни 70 точки, а за 20 лева безплатен залог 80 точки. До 24 часа след акумулирането на нужния брой точки, клиентите ще получат своя безплатен залог, ако все още не е превишен лимита от 100 награди. Безплатните залози могат да се използват на спортни събития и носят единствено чистата печалба. Тя се получава, като от цялата печалба се извади размерът на залога.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com