Palms Bet Начален Бонус Спорт 300% до 30лв.

palms bet бонус спортМакар и млад в света на онлайн букмейкърите, Palms Bet копира добрите практики. Началните бонуси предлагани от компанията са сред най-добрите. Този за залози на спорт е равен на 300% от твоя първи депозит до 30 лева. За да се възползваш от ексклузивната промоция, можеш да се регистрираш натискайки тук или върху червения бутон по-долу.

Палитрата от спортове в Palms Bet е богата, а предлаганите пазари са напълно достатъчни. От „Начален Бонус Спорт“ в Palms Bet можеш да се възползваш само веднъж при твоя първи депозит в сайта, така че премисли добре сумата и до каква степен искаш да се възползваш от офертата. Ако искаш това да е максимално, то трябва да депозираш точно 10 лева, тъй като дори 250 лева или повече отново ще ти донесат бонус сума от 30 лева.

Полученият бонус идва при теб под формата на безплатен залог или с други думи, при извършен залог ще получиш само чистата печалба. Разбира се, за да имаш право да изтеглиш натрупаната печалба, трябва да изпълниш условията по превъртане на бонуса. Да приемем, че депозираш 10 лева и вземеш 30лв под формата на бонус безплатен залог, то трябва да направиш залози на стойност пет пъти по голяма от сбора им или в цифри (10+30)*5=200лв.

В рамките на 30 дни от получаването на бонуса трябва успешно да приключиш условието по превъртане му или ще загубиш неговата стойност и евентуалните печалби. Разбира се, имаш право да се откажеш от офертата след нейното получаване, което ще доведе до премахване на останалите безплатни залози и натрупаната печалба с тях. Депозити извършени чрез Skrill и Neteller не се зачитат за „Начален Бонус Спорт“ в Palms Bet.

30лв. Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins100
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Palms Bet Начален Бонус Спорт Правила и Условия

В един абзац мога да обобщя, че при регистрация посредством нашия сайт ще получиш начален бонус за залог в Palms Bet равен на 300% от твоя първи депозит до 10 лева. За да освободиш натрупаните печалби с получената сума за безплатен залог трябва да превъртиш сумата на депозита и бонуса по пет в срок от 30 дни. Бонусът важи само и единствено за залози на спорт.

Допълнителна информация ще откриеш на www.palmsbet.com, а при възникнали въпроси можеш да се свържеш с онлайн поддръжката na Palms Bet посредством чат, имейл или телефон.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com