Palms Bet Начален Бонус Спорт 10лв за 30лв

изображение за бонус спорт в Палмс бетPalms Bet Начален Бонус Спорт приветства новите клиенти на компанията с добавка от 30лв към първи депозит от 10лв. Получените бонус средства лева ще подсигурят на играчите много приятни емоции и незабравими моменти. Това е поредната оферта на букмейкъра, която го приближава все повече до световните лидери в спортните залози.

Палмс Бет неспирно търси нови начини, чрез които да насочи вниманието към своята платформа за спортни залози. Средствата от Началния Бонус за Спорт на компанията, могат да се използват на всеки един от над 10-те предлагани вида спорт в секция Спорт и На Живо. Футбол и Тенис например, идват със стотици отделни събития, чиито многобройни пазари за залог внасят дори още по-голямо разнообразие. Коефициентите, които българският букмейкър предлага, също са доста впечатляващи.

Средствата от Palms Bet Начален Бонус Спорт са под формата на Безплатен Залог. Играчите получават само чистата печалба от фиш, който е направен с безплатен залог. Това означава, че от цялата печалба се вади сумата на залога. Ако е поставен безплатен залог от 10 лева на 6.00 коефициент, той евентуално ще донесе на клиента 50 лева печалба. Това се получава, когато от цялата печалба, която е 60 лева, се извади сумата на залога, която е 10 лева.

Използвайте червения бутон Вземи Бонус или натиснете Тук, за да се присъедините и вие към многобройните клиенти на Palms Bet. Регистрацията не отнема повече от няколко минути, за да бъде завършена. Моментално след това, имате право да изискате вашия Palms Bet Начален Бонус за Спорт и да получите 300% повече средства за игра.

30лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Palms Bet Начален Бонус Спорт Правила и Условия

Начален Бонус за Спорт на Palms Bet може да бъде изискан само веднъж от нов клиент на букмейкъра. Това става с извършването на успешен депозит с метод различен от Skrill и Neteller, след като е приета офертата от раздела Мои Бонуси. Заредената сума определя размера на получения безплатен залог. Добавка от 300% се предлага за всеки депозит от 10 лева.

Сумата на Безплатния Залог, както и печалбите от него, ще бъдат заключени в сметката на клиента. За да има право да ги изтегли, играчът ще трябва да премине условие по превъртане. За целта в рамките на 30 дни от получаването на бонуса, той ще трябва да постави залози равни на пет пъти размера на бонуса плюс депозита. Ако клиентът изиска своя начален бонус за спорт на Palms Bet с депозит от 10, то той получава 30 лева бонус. За да изпълни условието по превъртане, ще е необходимо да постави залози равни на (10 + 30) * 5, което прави 200 лева.

За квалифициращ за условието по превъртане залог, се счита всеки поставен на спортно събитие с коефициент над 1.50 в секция Спорт и На Живо. При неуспех да премине условието в посочения период, клиентът губи всички бонус средства и получените чрез тях печалби. Същото се отнася и за играчите, които решат да се откажат от своя начален бонус за спорт на Palms Bet, след като вече са го приели.

Началният бонус за спорт на Palms Bet е само една от многото страхотни промоции на букмейкъра. Всички останали предложения на букмейкъра, може да откриете на сайта на компанията или на нашата страница Бонуси в раздела Palms Bet.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com