Palms Bet бонус Спорт Презареждане 100% до 50 лв.

Palms Bet бонус Спорт Презареждане

Палмс Бет продължава неспирно да работи върху усъвършенстването на своята платформа за спортни залози. През септември, компанията отново ще зарадва спортните запалянковци с невероятна оферта. Всеки понеделник и петък между 10.09.21г. и 01.10.21г., клиентите на Palms Bet имат възможността да грабнат Бонус Спорт Презареждане. Промоцията ще им донесе увеличение от 100% на депозита, което може да достигне до 50 лева.

За да се възползват от този бонус, клиентите е нужно единствено да приемат офертата от графата Мои Бонуси и да извършат успешен депозит. От Palms Bet моментално ще удвоят заредената сума с до 50 лева под формата на безплатен залог. Бонус Спорт Презареждане е наличен само в понеделниците и петъците на промоционалния период. Всеки депозит, който е по-голям или равен на 50 лева, ще донесе на играча максималния размер на безплатен залог, който е 50 лева.

Бонус Спорт Презареждане на Palms Bet е наличен за всеки играч, който е получил известие в своя акаунт. Офертата може да бъде получена дори и от нови клиенти на букмейкъра. Регистрацията в Palms Bet не отнема повече от една, две минути, за да се завърши, а след това може да се изиска и страхотен начален бонус. Повече информация за стартовия бонус на букмейкъра, както и за другите негови промоции, сме предоставили на страницата Palms Bet Спортни Залози.

200лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Бонус Спорт Презареждане от Palms Bet Правила и Условия

Офертата е изключително лесна за използване и изисква единствено да се извърши успешен депозит, след като бъде приета от менюто Мои Бонуси. Клиентите на букмейкъра могат да се класират за бонуса като заредят най-малко 10 лева в своята сметка. Моментално след това ще получат добавка от 100% към депозита, която е под формата на безплатен залог. Процедурата могат да повторят всеки понеделник и петък, в който са получили известие в своя акаунт за Бонус Спорт Презареждане.

Безплатният залог може да се използва единствено в секция Спорт и На Живо на Palms Bet. Извършените чрез него спортни залози, носят на клиента само чистата печалба. Тя се изчислява, като от цялата печалба се извади размерът на залога. Например, ако играч постави 5 лева безплатен залог на коефициент 5.00 и спечели, то в сметката му ще бъдат добавени 20 лева. Сумата се получава, след като от цялата печалба, която е 25 лева, се извади залогът, който е 5 лева.

Всеки Бонус Спорт Презареждане е валиден за 30 дена, в които клиентите ще трябва да преминат условие по превъртане. То гласи, че е нужно да се заложи пет пъти сумата на депозита плюс бонуса. Едва тогава, играчите ще имат правото да изтеглят получената от бонуса сума. В случай, че периодът от 30 дена изтече и клиента не е поставил нужните залози, то всички средства от бонуса, както и печалбите от тях, ще бъдат премахнати от акаунта му.

Нека си представим, че клиент се е възползвал от максималния бонус, депозирайки 50 лева. Тогава ще трябва в рамките на 30 дни от получаването на безплатния залог, да постави залози равни на (50 + 50) * 5, което прави 500 лева. След като успешно премине условието по отиграване на бонуса, играчът може да изтегли средствата, да ги използва в друга секция на Palms Bet или да продължи да залага на спортни събития.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com