Palms Bet 500 000 лева Спортен Джакпот

Palms Bet 500 000 лева Спортен ДжакпотБлагодарение на натрупания опит от последните няколко години, Палмс бет вече разполага с една от най-харесваните платформи за онлайн спортни залагания. Букмейкърът ви позволява да избирате от близо десет различни вида спорт, сред които са Футбол, Баскетбол и Тенис. Всяко едно от тези събития идва и с голямо разнообразие от пазари за залози.

Ако се смятате за голям майстор в спортните залагания или пък просто мислите, че имате голям късмет, то Спортен Джакпот на Палмс Бет е идеалната промоция за вас. С нея всеки от клиентите на букмейкъра може да спечели 500 000 лева със залог от едва 1 лев. Нужно е просто да познаете всяка една от 15-те срещи, които Palmsbet е подбрал за вас.

За целта просто отворете сайта на Палмсбет и изберете Спортен Джакпот от секцията Джакпот, която ще откриете в горната част на вашия екран. Така пред вас ще излязат всичките 15 срещи, като е нужно да прогнозирате крайния изход на всяка една от тях. Може да изберете и няколко варианта за изход на срещите, но това ще увеличи сумата на вашия залог. Например двоен шанс на две от 15-те срещи ще вдигне залога ви от 1 лев на 4 лева. Общият залог може да видите като отидете най-долу, като също така има и опцията за случаен избор, която ще избере вместо вас крайния изход на всяка от срещите.

В случай, че не успеете да познаете само една или две от 15-те срещи, вие все пак ще вземете утешителна награда, чиито размер не е никак малък. Ако 13 от вашите предположения са верни, вие ще получите 2000 лева, а при 14 правилни прогнози ще вземете 10 000 лева. В случай, че има няколко клиента, които са познали крайния развой на даден брой срещи, наградата ще бъде поделена поравно между тях.

Единственото, което ви е нужно, за да участвате в Спортен Джакпот на Палмс Бет, е да разполагате със сметка при букмейкъра. Ако все още нямате такава, може да натиснете тук и само за няколко минути да се регистрирате. Така ще може да се възползвате и от началния бонус, за който може да прочетете в нашето ревю за Palmsbet.

30лв Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins50
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Palms Bet Спортен Джакпот

Както всяка една промоция и Спортен Джакпот на Palmsbet идва с няколко правила, с които сега ще ви запознаем. Навярно най-важното от тях е, че ако една от 15-те предложени срещи, бъде отменена, прекратена или отложена за повече от 48 часа, то тя ще бъде премахната от спортния джакпот и ще се изплащат награди единствено за 13 или 14 познати мача.

Всеки от участниците имате право да спечели само една от наградите, което означава, че ако познаете всичките 15 срещи, вие няма да получите също и печалбите за познати 13 и 14 мача. Когато поставяте вашите прогнози за Спортен Джакпот, бъдете много внимателни, тъй като нито една от 15-те срещи не трябва да е започнала, за да може да се включите в промоцията. Когато отворите Спортен Джакпот, над мачовете ще видите таймер, който отброява оставащото време до началото на първата среща, което ще ви помогне да не пропуснете своя шанс.

Тъй като някой от срещите може да стигнат до продължения или изпълнение на дузпи, е много важно да споменем, че под внимание се взема резултата след изиграването на двете полувремена. Така например, ако дадена среща завърши при резултат 0:0, а след двете продължения по 15 минути резултата стане 2:0, то за правилна прогноза ще се вземе залог за краен изход Равен.

Заключение

Промоцията Спортен Джакпот е изготвена специално за най-големите запалянковци на спортните залагания. Избраните от Палмс Бет 15 срещи са от някой от топ първенствата в света и едва ли ще срещнете отбор, за който да не сте чували. Все пак са нужни доста големи познания, за да се предвиди правилно крайния изход на всяко едно събитие, но със сигурност наградата от 500 000 лева си заслужава. Минималният залог от 1 лев пък позволява на абсолютно всеки да се включи в тази промоция, било то сериозен играч или просто някой, който е решил да пробва своя късмет.

От Палмсбет са подготвили още много страхотни изненади, от които може да се възползвате, като посетите техния сайт. Отделно може да откриете много полезна информация за букмейкъра в нашето ревю за него.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com