45% Увеличена Печалба на Виртуални Спортове в Palms Bet

45% Увеличена Печалба на Виртуални Спортове в Palms BetКато един от най-популярните сайтове за спортни залагания в България, Палмс бет се стреми да осигури все повече и повече възможности за залози на своите клиенти. Много често се случва в даден момент на деня, като например рано сутрин, да няма спортни събития, които да представляват интерес за вас. Поради тази причина, букмейкърът предлага секция с виртуални спортове, в която винаги има на какво да заложите.

За да направи преживяването ви във виртуалната секция на сайта още по-вълнуващо, Палмсбет е подготвил една страхотна промоция. Увеличени Печалби може да ви донесе до 45% повече към спечелената от вас сума от залог на виртуални спортове. Офертата се отнася само и единствено за футболните срещи в секцията, като е нужно да поставите множествен залог с поне три събития, за да участвате в нея.

Нека да си представим, че си харесате четири футболни срещи от секция Виртуални на Palmsbet, и поставите множествен залог на тях. Независимо от избрания от вас пазар и коефициент за всяка от срещите, ако вашия фиш е печеливш, букмейкъра ще добави допълнителни 15% към изплатената сума. Така при печалба от 100 лева, вие ще получите в сметката си 115 лева. В таблицата по-долу може да видите различното увеличение на печалбите, като максимално може да получите 45%, ако познаете 10 футболни срещи включени в един фиш.

Новите клиенти на Palms Bet могат да се възползват и от страхотен начален бонус за спорт. Повече информация относно това предложение, както и другите промоции на Palms Bet, може да откриете на нашия сайт. Ако пък все още не разполагате с регистрация в Палмсбет, натиснете тук и само след няколко минути ще може да се присъедините към екшъна.

100лв. Бонус за Нов Клиент
  • Подходящ за играчи с големи залози
  • Ежеседмични промоции и състезания с награди
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент100
  • Бонус110лв
  • Free Spins100
  • Превъртане20x
  • Лоялна Програма
  • Богата колекция игри
  • Атрактивни промоции
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на 45% Увеличена Печалба

Със сигурност ще останете много приятно изненадани, когато научите, че получената от тази промоция сума се начислява директно към вашия изтеглим баланс. Това означава, че няма да се налага да изпълнявате каквито и да било условия по превъртане, за да имате право да заявите теглене на средствата. Все пак има няколко правила, които трябва да спазвате, за да може вашия залог да участва в промоцията.

Нека отново да споменем, че за Увеличени Печалби ще ви класират само залози направени на Футбол в секция Виртуални. Също така не трябва да използвате функцията Затвори Залог, тъй като това ще отнеме правото ви да получите увеличение на евентуалната печалба. Отделно, поставени залози с Безплатен Залог няма да ви класират за промоцията.

Макар и много рядко да се случва, ако някоя от заложените от вас срещи бъде отложена или отменена, тя няма да допринесе за бонуса. Например, ако познаете девет мача, а десетия е отложен, вие няма да получите увеличение с 45% на вашата печалба, а с 40%, колкото е за множествен залог от девет мача.

Заключение

Никак не са малко нещата, които правят Палмс Бет правилния избора за вашите спортни залози. Едно от тях е именно страхотната секция с виртуални спортове, която ще ви осигури неспирни забавления. Благодарение на Увеличена Печалба, вие може да спечелите дори още повече, ако разбира се притежавате нужната доза късмет и умения, за да познаете няколко футболни срещи в един фиш.

Това обаче със сигурност не изчерпва предложенията на букмейкъра, който е подготвил още много приятни изненади на своите клиенти. Какви са те и как може да се възползвате от тях, може да научите в ревюто ни за Palmsbet, което ще откриете на нашия сайт.

Още Бонуси в Palms Bet

Футболни Прогнози - Poznavach.com