Бонус за тенис в bet365

Бонус за тенис в bet365Бет365 е един от лидерите в спортните залози и напълно очаквано предлага ежедневно многобройни тенис събития. Причината за популярността на този вид спорт в сайта на букмейкъра обаче, се крие зад уникалния бонус за тенис. Офертата увеличава печалбите на клиентите с до 70 процента. Бонусът е наличен само за множествени залози, които са поставени преди началото на събития от точно определени турнири и купи.

Включените надпревари в промоцията са турнирите от Големия Шлем, УТА, АТП и Чалънджър. Клиентите ще получат и увеличена печалба за залози на мачове от Купа Дейвис и Купа Били Джийн Кинг. Необходимо е само да поставят множествен залог, който включва поне две селекции с пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет и Залози за Сет. Всяка от селекциите трябва да е за среща от една от гореспоменатите надпревари.

Бонус за тенис е наличен за всеки един клиент на букмейкъра. Възможно е някой играч още да няма регистрация в Bet365, но само след няколко минути, когато открие своята сметка в сайта за залози, да се възползва от тази оферта. Отделно може да грабне и страхотен начален бонус в размер до 100 лева, който се получава под формата на кредити за залози.

Правила и Условия на Бонус за Тенис

Най-важното правило на бонус за тенис от Бет365 е, че множественият залог трябва да съдържа само срещи, които все още не са започнали. Той трябва също да се състои от минимум две селекции на пазарите Да Спечели Мача, Победител в Първи Сет или Залози за Сета. За да е квалифициращ за бонуса, залогът трябва да включва само събития от Големия Шлем, УТА, АТП, Чалънджър, Купа Дейвис или Купа Били Джийн Кинг. Всички печеливши фишове, които отговарят на тези условия, ще получат увеличение между 5 и 70 процента.

Колкото повече селекции има в един печеливш множествен залог, толкова по-голямо ще е увеличението от бонус за тенис на Бет365. При две селекции например, клиентът ще получи допълнителни пет процента към своята евентуална печалба. Ако фишът му обаче, съдържа 14 или повече мача от посочените турнири и купи, то при печалба, играчът ще получи 70 процента увеличение. В таблицата отдолу сме представили и всички останали добавки към печалбите от бонус за тенис на Bet365, спрямо броя на селекциите във фиша на клиента.

Вид Залог Бонус
Двоен5% бонус
Троен10% бонус
4-кратен15% бонус
5-кратен20% бонус
6-кратен25% бонус
7-кратен30% бонус
8-кратен35% бонус
9-кратен40% бонус
10-кратен45% бонус
11-кратен50% бонус
12-кратни55% бонус
13-кратни60% бонус
14-кратен и повече70% бонус

Ако една или повече от селекциите в печеливш фиш е била отложена или отменена, той все пак ще донесе увеличена печалба на играча. Тя обаче ще се изчисли спрямо броя на печелившите селекции, без тези за отменените и отложените срещи. Ако клиент на Bet365 е прогнозирал осем срещи, от които две са били отменени, а шест печеливши, то той ще получи не 35%, а 25% бонус.

Всички средства от бонус за тенис на Бет365 се начисляват директно към изтеглимия баланс на клиента. Те не подлежат на допълнителни условия за превъртане или отиграване и могат да се заявят моментално за теглене. Има и максимален лимит на печалбата от тази оферта, който е 200 000 лева или еквивалентна сума в друга валута. Чрез използването на кредити за залози, играчите нямат право да участват в офертата бонус за тенис на Bet365.

Клиентите на букмейкъра ще загубят и увеличението на евентуалните си печалби, ако изцяло затворят своя залог. В случай, че са използвали частично затваряне, то увеличението ще се начисли единствено върху останалата част от залога. Разбира се, ако всички селекции са били печеливши в момента на затваряне на залога, то бонусът ще важи за цялата печалба.

Използването на функцията промени залог пък, ще отнеме правото за получаване на бонус, единствено ако са добавени или променени залози за събития на живо. В противен случай, бонусът ще се изчисли въз основа на новата стойност на залога след промяната. Залозите с комбинация за бонуси като Щастливата 15-ка и 31-ца, също не класират играча за бонус за тенис на Bet365.

Още Бонуси в bet365

Футболни Прогнози - Poznavach.com