Висша Лига Специални Залози

Висша Лига Специални ЗалозиОмръзнало ли ви е от едни и същи пазари за залози, които използвате всеки ден? Сега на Уинбет имате страхотната възможност да разнообразите своите спортни залози, като се включите в най-новата промоция на букмейкъра. Тя е свързана изцяло с английската Висша Лига, която предлага едни от най-зрелищните битки в света на футбола.

В графата с Топ Лиги, която ще откриете в спортната секция на Уинбет, вече има раздел Висша Лига Специални, в който всяка седмица ще се предлагат уникални пазари за залози. Всеки от тях се отнася за срещите от предстоящия кръг в английското първенство. Ще може например да предполагате дали ще бъдат отбелязани определен брой попадения, както и колко червени картона ще видим общо във всички мачове от кръга.

Всяка седмица ще имате възможността да залагате и на специални пазари за играчи и отбори. Може да залагате на това, кой от предложените отбори ще вкара най-много голове през предстоящия кръг. Имате също и опцията да познаете дали Манчестър Юнайтед и Манчестър Сити например, ще успеят да отбележат повече от седем попадения общо в своите срещи.

Всеки клиент на букмейкъра може да се включи в тази промоция, която всяка седмица ще му носи много невероятни емоции. Ако и вие искате да поставите залог на някой от тези пазари, но все още не разполагате с регистрация в сайта, може да последвате този линк и още сега да се включите в екшъна на Winbet.

200лв. Бонус за Нов Клиент
  • За играчи, искащи разнообразие от залози и казино
  • Месечни турнири, безплатни залози и завъртания
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент200
  • Бонус1000лв
  • Free Spins-
  • Превъртане35x
  • Бонус код: C2020
  • Bonus Box с награди всеки ден
  • Ежеседемични слот турнири
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Висша Лига Специални

Както почти всяка една промоция, и Висша Лига Специални има някой правила и условия, с които е препоръчително да се запознаете преди да поставите своите залози. Може би най-важното правило е, че не може да използвате селекциите в множествени залози и системи.

На всеки от предлаганите в промоцията пазари може да бъде поставен само един единичен залог, чиито размер не надвишава 50 лева. Това означава, че дори и да не сте заложили максималната сума от 50 лева на дадена селекция, вие няма да имате право да направите нов залог на нея. Също така няма да имате и достъп до опцията Кеш-аут за вашите залози от Висша Лига Специални.

Всеки един пазар на промоцията има точен времеви интервал, в който определените събития трябва да се случат. Ако пък една или повече срещи бъдат отменени или прекратени за повече от 48 часа, то вие ще получите своя залог обратно. В случай обаче, че даден играч, който е включен в определен пазар, не вземе участие в срещата на своя отбор, то вашия залог няма да бъде отменен.

Поради причината, че някой от наличните във Висша Лига Специални пазари, могат да завършат наравно, ще се използва правилото „Дет Хийт“ за изчисляване на вашата печалба. Това означава, че сумата, която е трябвало да получите, ще бъде разделена на броя на печелившите пазари. Ако например сте заложили 50 лева на Ливърпул да отбележи най-много попадения при 5.00 коефициент, но Манчестър Сити е отбелязал същия брой като тях, вашата печалба ще бъде (50 * 5.00) / 2, което прави 125 лева.

Заключение

Висша Лига Специални на Уинбет ще ви донесе много нови и вълнуващи приключения, които да разнообразят вашето ежедневие. Някой от пазарите са наистина уникални, а коефициентите, които предлагат са повече от добри. Със сигурност всеки почитател на спортните залагания ще остане приятно изненадан от тази промоция на букмейкъра и всяка седмица ще чака с нетърпение новите предложения.

Ако искате да разберете какви други бонуси и промоции предлага сайта за спортни залагания, може да погледнете нашето Уинбет ревю. Там ще разберете как да получите допълнителни средства за игра, които може да използвате за залози на Висша Лига Специални.

Още Бонуси в Winbet

Футболни Прогнози - Poznavach.com