MiniJack в Winbet за ЕВРО 2020

Winbet Mini Jack за ЕВРО 2020Промоциите свързани с Евро 2020 в Winbet просто нямат край и поредното уникално предложение е вече достъпно за клиентите на компанията. Добре познатият на всички спортен джакпот на букмейкъра идва пременен за Европейското първенство. Евро 2020 MiniJack на Winbet ще раздава във всеки ден от форума по 5000 лева на най-големите познавачи. За да спечелят цялата или част от тази сума, клиентите трябва да познаят точния краен резултат на всяка от срещите за деня.

В раздела Топ Лиги на спортната секция на Winbet има нова категория, която е Евро 2020 MiniJack. Там букмейкърът ще избира във всеки ден от Европейското първенство по няколко срещи, за които клиентите трябва да посочат краен точен резултат. Отляво се избира точният ден, за който искат да направят своето предположение. След като направи селекция за всеки от мачовете за деня и постави 2 лева за участие, клиентът може да се настани удобно и да проследи развитието на срещите. Ако в края на деня е дал правилно предположение за всеки от резултатите, ще спечели парична сума до 5000 лева.

В спортния джакпот Евро 2020 MiniJack, участие може да вземе всеки един клиент на букмейкъра. Дори и играч да не разполага с регистрация в Winbet, той може да си създаде сметка за няколко минути и да пробва своя късмет в джакпота. Букмейкърът предлага и други ексклузивни промоции за Европейското първенство, както и начален бонус до 200%. Повече информация може да бъде намерена в нашето ревю на Уин Бет спортни залози.

200лв. Бонус за Нов Клиент
  • За играчи, искащи разнообразие от залози и казино
  • Месечни турнири, безплатни залози и завъртания
  • Предлага удобен депозит с A1, CashTerminal и EasyPay
18+ Важат Правила и Условия. Вземи Бонус Залагай Разумно
  • Процент200
  • Бонус1000лв
  • Free Spins-
  • Превъртане35x
  • Бонус код: C2020
  • Bonus Box с награди всеки ден
  • Ежеседемични слот турнири
Важат Правила и Условия. 18+. Вземи Бонус Залагай Разумно

Правила и Условия на Евро 2020 MiniJack

Клиентите нямат ограничение в броя на залози, които могат да поставят на Евро 2020 MiniJack, но не е възможно да избират повече от един точен резултат за среща. Също така залозите им трябва да са направени с реални средства, а не с бонус средства или безплатен залог. Печеливш фиш, който участва за джакпота, не изплаща награда за самия комбиниран залог, а само джакпот сумата. Играчите няма да имат достъп и до функцията Кеш-аут по време на игра в промоцията Евро 2020 MiniJack.

Наградата се зарежда в сметката на печеливш клиент до няколко часа след края на последната среща от тиража на Евро 2020 MiniJack за деня. В случай, че повече от един клиент е познал всеки точен резултат в един и същи ден, то сумата от 5000 лева ще бъде поделена поравно между всички печеливши участници.

Остана само да разгледаме как се действа, ако някой от мачовете за текущия тираж на Евро 2020 MiniJack бъде отменен. При подобни обстоятелства всички залози на играчите биват отменени и върнати обратно в сметките им. Наградният фонд от 5000 лева за този ден също няма да бъде раздаден. Промоцията Евро 2020 MiniJack е с начална дата 08.06.2021 и приключва след първия съдийски сигнал на последната среща от Европейското първенство на 11.07.2021.

Още Бонуси в Winbet

Футболни Прогнози - Poznavach.com