Букмейкъри

Намерете най-подходящия за Вас сайт за залагане, като изберете селектираните от нас най-добри букмейкъри и предлаганите от тях промоции. Букмейкърите са прегледани и оценени с наша собствена система от 5 звезди. Ако желаете да получите повече информация за всеки от тях, моля разгледайте приготвените страници за всеки сайт. Там ще намерите подробности за предлаганите от тях бонуси, минимални залози, опции за депозит и тегления и други.

Можете да посетите отделния преглед на букмейкърите за всеки сайт, като кликнете върху името на букмейкърите по-долу. Всеки преглед на букмейкърите взема предвид редица фактори, включително безопасността, сигурността, репутацията, удобството на клиентите и, разбира се, размера на бонуса, който се предлага.

Препоръчани букмейкъри

betfair logo
Betfair 5/5
200лв.Начален Бонус
winbet logo
Winbet 5/5
200лв.Начален Бонус
Efbet logo
Efbet 5/5
100лв.Начален Бонус

Betfair

betfair bonus
Betfair БонусИграй в Betfair и се възползвай от €100 бонус още днес!
100% до €100
€100 Бонус при Първи Депозит
150+ Първенства и Турнири
Мобилно Приложение за Андроид и iPhone
24/7 Поддържка по Чат, Телефон и Имейл

Betfair (http://www.betfair.com) е сред водещите компании за спортни залози и от 2014 година оперира официално в България, получавайки лиценз от Комисията по Хазарта. Betfair е истински революционер в света на спортните залози, тъй като първи предостави на своите потребители възможността да залагат “за” и “против” на всяко спортно събитие при това един срещу друг чрез Борсата за Спортни Залози.

Най-голямото предимство на спортната борса е възможността да определиш сам коефициентът, на който искаш да заложиш на определено събитие, както и възможността да си гарантираш печалба, независимо от изхода му. От началото на 21 век до днес, Betfair се превърна в най-голямата борса за спортни залози и е сред най-разпознаваемите марки в света.

Winbet

winbet bonus
Winbet БонусИграй в Winbet и се възползвай от 200лв. бонус още днес!
50% до 200лв.
200лв. Бонус при Първи Депозит
150+ Първенства и Турнири
Мобилна Версия за Андроид и iPhone
24/7 Поддържка по Чат, Телефон и Имейл

След като живеете в България няма как да не сте чували и да не знаете за Winbet (http://www.winbet.bg). Winbet спонсорира множество отбори от Първа Професионална Лига и има десетки казина в големите градове от страната.

Winbet са един от най-големите и най-добри сайтове за спортни залози с лиценз за България. Tе станаха големи като оценяват клиентите си, дават им награди, имат страхотни промоции, солидни коефициенти, големи бонуси и работят със страхотен софтуер.

Efbet

efbet bonus
Efbet БонусИграй в Efbet и се възползвай от €100 бонус още днес!
25% до €100
€100 Бонус при Първи Депозит
150+ Първенства и Турнири
Мобилно Приложение за Андроид и iPhone
24/7 Поддържка по Чат, Телефон и Имейл

Има много добри причини да заложите на Efbet (http://www.efbet.com). Efbet е първият български букмейкър с лиценз за онлайн залози така че може да се чувствате защитени и сигурни за вашите пари. Те също така предлагат фантастично обслужване на клиентите, страхотни промоции и събития за футболни залози и не на последно място 100 лв. бонус за българи.

Допълнителни връзки