Букмейкъри

Намерете най-подходящия за Вас сайт за залагане, като изберете селектираните от нас най-добри букмейкъри и предлаганите от тях промоции. Букмейкърите са прегледани и оценени с наша собствена система от 5 звезди. Ако желаете да получите повече информация за всеки от тях, моля разгледайте приготвените страници за всеки сайт. Там ще намерите подробности за предлаганите от тях бонуси, минимални залози, опции за депозит и тегления и други.

Можете да посетите отделния преглед на букмейкърите за всеки сайт, като кликнете върху името на букмейкърите по-долу. Всеки преглед на букмейкърите взема предвид редица фактори, включително безопасността, сигурността, репутацията, удобството на клиентите и, разбира се, размера на бонуса, който се предлага.

bet365 logo
100% бонус до 100лв.

Регистрирай се, депозирай 100лв. и залагай с общо 200лв. в сметката си!

winbet logo
50% бонус до 200лв.

Регистрирай се, депозирай 400лв. и залагай с общо 600лв. в сметката си!

efbet logo
25% бонус до 100лв.

Регистрирай се, депозирай 400лв. и залагай с общо 500лв. в сметката си!

betfair logo
100% бонус до 200лв.

Регистрирай се, депозирай 200лв. и залагай с общо 400лв. в сметката си!

bet365

Bet365 (http://www.Bet365.com) е букмейкър #1 в интернет за футболни залози. Те покриват всичко, което някога бихте искали от футболен букмейкър. Искате бонус? Имате го – 100% до 100лв. за всички нови клиенти. Имат ли мобилно приложение? Да, те предлагат и това, включително и мобилен сайт за тези, които не разполагат с iPhone или смартфон съвместим с Android.

Нуждаете се от повече? bet365 предлага огромно разнообразие от опции, събития и пазари за залагания. Можете да заложите на практика на всички футболни срещи с bet365. Интерфейсът им е страхотен, може би най-добрият на пазара и те предлагат залози на футболни срещи на живо.

Прочетете ревюто ни за bet365 или посетете директно http://www.bet365.com.

Efbet

Има много добри причини да заложите на Efbet (http://www.efbet.com). Efbet е първият български букмейкър с лиценз за онлайн залози така че може да се чувствате защитени и сигурни за вашите пари. Те също така предлагат фантастично обслужване на клиентите, страхотни промоции и събития за футболни залози и не на последно място 100 лв. бонус за българи.

Прочетете ревюто ни за Efbet или посетете директно http://www.efbet.com.

Winbet

След като живеете в България няма как да не сте чували и да не знаете за Winbet (http://www.Winbet.bg). Winbet спонсорира множество отбори от Първа Професионална Лига и има десетки казина в големите градове от страната.

Winbet са един от най-големите и най-добри сайтове за спортни залози с лиценз за България. Tе станаха големи като оценяват клиентите си, дават им награди, имат страхотни промоции, солидни коефициенти, големи бонуси и работят със страхотен софтуер.

Прочетете ревюто ни за Winbet или посетете директно http://www.winbet.bg.

Pinnacle

Pinnacle е един от малкото останали букмейкър сайтове за спортни залагагания, които все още приемат българи. Pinnacle няма красив и луксозен дизайн, не показва статистика от мача на живо, те дори не предлагат бонус за регистрация или бонус за безплатни залози. Тяхното обслужване на клиенти е ограничено единствено до имейл и не предлагат поддръжка по телефон или чат на живо. Наистина – вижте http://www.Pinnacle.com точно сега и вижте какво имам предвид.

Въпреки това те остават една от най-добрите онлайн залагания за българи. Защо? Просто: Най-добрите коефициенти за залози.

Прочетете ревюто ни за Pinnacle или посетете директно http://www.pinnacle.com.