Преглед на Pinnacle от футболен типстър

pinnacle logo
Най-високите коефициенти
Бързо теглене
Много футболни мачове
Отлична репутация

Pinnacle е един от малкото останали букмейкър сайтове за спортни залагагания, които все още приемат българи. Pinnacle няма красив и луксозен дизайн, не показва статистика от мача на живо, те дори не предлагат бонус за регистрация или бонус за безплатни залози. Тяхното обслужване на клиенти е ограничено единствено до имейл и не предлагат поддръжка по телефон или чат на живо. Наистина – вижте http://www.Pinnacle.com точно сега и вижте какво имам предвид.

Въпреки това те остават една от най-добрите онлайн залагания за българи. Защо? Просто:
Най-добрите коефициенти за залози.

Не само за футбол – въпреки че те предлагат най-добрите коефициенти за залози на футбол, но и за всеки друг спорт, който следите. Pinnacle предлага най-добрите коефициенти за залози и много рядко ще видите спортно събитие в друг букмейкър, който да предлага по-добър коефициенти от тези в Pinnacle.

Така че, ако се занимавате със залози сериозно и търсите букмейкър, който предлага най-високите лимити на залози и не ограничава своите клиенти, Pinnacle е идеалният вариант за вас.

Pinnacle преглед на футболни залози

Изборът в Pinnacle е леко ограничен за футболни пазари, но все пак ще намерите основните видове залози – Краен победител в срещата, Брой Голове – Под/Над, Брой Голове за отбор, Гол Линия, Хендикап ( Голям набор от линии ) и корнери.

За някои първенства, Pinnacle предлага залози за голмайстор и шампион.

Защо българите трябва да залагат в Pinnacle

Както бе споменато по-горе, Pinnacle предлагат най-добрите коефициенти онлайн. Не се колебайте! Разгледайте тиража в Еврофутбол, прегледайте зададените от тях коефициенти, а след това ги сравнете с тези, предложени ви от Pinnacle – разликата наистина ще ви удиви. Подаръци, нали?

Ако искате да заложите големи пари, Pinnacle предлага и някои от най-високите лимити за залагания онлайн и ви предлага голямо разнообразие от валути, от които можете да избирате. За жалост поне към момента не може да се залага в българска валута, но цената на долара е сравнително ниска в момента.

Dynamic Lines е преимущество, което получавате при регистрация в Pinnacle. Какво представлява Dynamic Lines? Чрез тази екстра, вие получавате възможността да следите залозите на останалите потребители, така че можете да видите какви са очакванията и настроенията за срещата и да вземете решение на кой залог да се спрете.

Pinnacle разполагат с мобилен сайт, за да можете да залагате с вашия iPhone, Android или Blackberry. Вместо да предлагат отделни приложения за iPhone 7 или Galaxy S8, те вместо това предлагат един голям мобилен уеб сайт. Сайтът е изключително бърз, удобен и лесен за използване.

Накрая, но не последно място – опции за депозит. Pinnacle приема Mastercard и Visa, както и директни банкови преводи. Можете също така да използвате Skrill, който е трета страна между вашата банкова сметка и сайтовете за спотни залози. Чрез Skrill вие депозирате сигурно и безпроблемно и няма за какво да се притеснявате за вашата банкова сметка. Неслучайно Skrill e препоръчван от нас като онлайн процесор номер 1 за българи.

Така че помнете – първите впечатления не винаги са от значение. Вижте коефициентите за футбол в Pinnacle сега и ще разберете какво имам предвид.

Защо българите не трябва да залагат в Pinnacle

Има много причини да заложите на футбол в Pinnacle, но има разбира се причини да помислите защо да не залагате в Pinnacle.

На първо място очевидното – липса на бонуси. Годината е 2017 и съществуват по-добри сайтове за залози онлайн – визуално и информативно. Минус е липсата на статистика за срещата и визуализации на живо.

Да, страхотно е да получите най-добрите коефициенти в дългосрочен план, но в краткосрочен план е хубаво да можете да получите бонус или да използвате някои безплатни залози, за да изпробвате без риск самият букмейкър. Липсата на мобилен бонус също е разочарование – Bet365, са един от сайтовете, които дават на играчите бонус за залог от телефон.

Липсата на чат и телефон за поддръжка за клиенти също е разочарование. Разбирам, че целта на Pinnacle е да ограничат разходите си до минимум и благодарение на това да поддържат коефициентите си високи, но е хубаво да знаеш, че веднага може да се обадиш на някого, ако има проблем. Примерно ако погрешно сте заложили, че Септември ще победи Лудогорец и искате да отмените залога на момента, ще трябва да потърсите помощ единствено по имейл, а отговора може да се забави и да дойде след края на срещата. Ще стискам палци на Септември за вас!

Pinnacle също предлагат коефициентите, единствено в изглед като Десетични коефициенти или Американски коефициенти. Всъщност, това не е толкова голям проблем за нас, след като навсякъде в България се залага само в десетични коефициенти.

Оценка на Pinnacle

Ако се занимавате със залози сериозно, тогава Pinnacle е най-добрият вариант за вас с техните високи коефициенти за футбол. Кликнете тук, за да се регистрирате.

Ако сте любител и начинаещ, който се интересува от изграждането на банката си чрез бонуси за спортни залози и безплатни залози, може би е по-добре да се регистрирате в Bet365 – прочетете повече за Bet365 в нашия преглед на Bet365.

winbet nachalen bonus