Депозит методи

В следващите няколко реда ще разгледаме всичко, което трябва да знаете, когато става въпрос за онлайн плащания и банкиране от депозити до тегления.

Лесно ли се депозира в сайтове за залози?

Съществува едно погрешно схващане, че депозитите в онлайн казина и букмейкъри са изключително трудни и са изпълнени с най-различни изисквания. Но дали наистина е така? Има ли скрити такси? Какъв е най-добрият метод за депозити?

Препоръчани букмейкъри

winbet logo
Winbet 5/5
200лв.Начален Бонус
betfair logo
Betfair 5/5
200лв.Начален Бонус
Efbet logo
Efbet 5/5
100лв.Начален Бонус

Това погрешно схващане е твърде често срещано, но истината е, че начинът, по който онлайн компаниите правят бизнес в днешни дние е безопасен и напълно законен. Изключително лесно може да се проследи къде отиват парите ви, колко време ще отнеме самият процес и на каква цена (ако изобщо има такава).

Запознайте се с онлайн сметката

Всички онлайн казина и букмейкъри включват изглед на ваша лична сметка (баланс, каса, банкиране и т.н, отговаряща за паричните преводи, които извършвате). Сметката е мястото, в което оперирате с вашите депозите и теглите реални пари. Всеки букмейкър има банкова система, която обикновено е доста подобна във всички основни онлайн компании за игри (доставчиците на софтуер са споделени), което в крайна сметка означава, че ще намерите много прилики между банковите опции, които ще срещнете онлайн. След като сте използвали един тип сметка в даден букмейкър, в друг букмейкър сметката няма да се различава напълно, като ви дава знанието, че няма да се наложи да научите съвсем нов процес.

Основните разлики идват в методите, които казината ви позволяват да използвате за депозит и теглене. Всеки букмейкър ще има банкова страница (понякога скрита на страницата с често задавани въпроси), която ще ви предостави пълните възможности за депозиране и теглене – от жизненоважно значение е да разгледате таксите и дали можете да депозирате и да теглите с една и съща опция, защото това не винаги е така – справка Paysafecard.

Време на теглене от букмейкъри

Напълно разбираемо, всеки би желал тегленията от букмейкъри към личната сметка или електронен портфейл да бъдат осъществявани незабавно. С повечето депозит методи тва е невъзможно поради един основен фактор – сигурност. В повечето случаи самият букмейкър извършва проверка за сигурност и не обработва заявките за теглена веднага. След като вашето теглене е одобрено, банката с която работите също осъществява проверка на транзакцията, като както се досещате това също отнема време – най-често до 3 работни дни.

Използвайки електронни портфейли от типа Netteller и Skrill неизменно скъсява чакането, но тези портфейли идват с по-големи такси, ако решите да изтеглите парите си от тях. В България все по-модерни стават обработването на депозити и тегления чрез CashTerminal и Easypay като при тях няма такси, но преводите се осъществяват единствено чрез личен документ.

Ако трябва да изберем най-добрия метод за депозит и най-добрият метод за теглене, ние бихме Ви препоръчали Paysafecard и банков превод. Депозитите чрез Paysafecard осигуряват най-голяма степен на сигурност и нямат никакви такси. Тегленето чрез банков превод отнемат до 5 работни дни, но няма да Ви бъде удържана такса.

Допълнителни връзки

winbet nachalen bonus