Bet365 Депозит с Easypay в кеш

Bet365 е един от най-популярните онлайн букмейкъри и приветства клиенти от почти целия свят. Именно заради това е изключително важно да предлага всевъзможни разплащателни методи, от които играчите да избират. Българите например, най-често прибягват до зареждане на сметката си в Bet365 с Easypay. Макар и да не се предлага директна опция за депозит с Easypay в Bet365, този разплащателен метод може да бъде използван посредством Paysafecard и ePay.bg.

Всеки клиент, който иска да залага с реални средства при букмейкъра, ще трябва първо да намери отговор на въпроса как да вкарам пари в Bet365. Това може да стане дори и от мобилното приложение на Бет365, което е отлично оптимизирано, като в същото време е лесно и удобно за употреба. Все повече играчи предпочитат да поставят своите залози именно през смартфон или таблет. Независимо от къде решат да играят клиентите на Bet365 обаче, методите за депозит са едни и същи.

Най-лесният и употребяван вариант за Bet365 депозит е с дебитна или кредитна карта на Visa, Mastercard или Maestro. Клиентите разполагат и с други опции, като Skill, Neteller и Банков Трансфер. За използването на всеки един от споменатите досега методи, е нужно играчите да имат средства в своята банкова сметка или електронен портфейл.

Останалите два метода обаче, които са Paysafecard и ePay.bg, позволяват на клиентите да извършват депозит в Bet365 с пари в брой. Това е често търсена възможност от любителите на спортни залози, тъй като не им се налага дори да имат банкова сметка, за да заредят средства при букмейкъра. За съжаление към момента в Bet365 EasyPay не се среща сред разплащателните методи. Поради това, в следващите редове ще разгледаме как се вкарват пари в Бет365 в брой с Paysafecard и ePay.bg.

Депозит в кеш с Easypay в Bet365

Споменахме вече, че в Bet365 Easypay не е сред методите за депозит. Въпреки това, клиентите на букмейкъра могат да заредят средства в своята сметка чрез българската компания за разплащане. За целта те ще трябва да използват предплатена карта на Paysafecard, която могат да закупят от всеки един офис на Easypay. Пейсейфкард работи още с магазини Pulsar и някои от по-големите вериги магазини в страната.

Ваучерите на Пейсейфкард са с фиксирана стойност, която е 10, 20, 50, 90 и 100 лева. След закупуването на подобна предплатена карта от офис на Easypay, в Bet365 трябва да се избере метод за депозит с Paysafecard. След това се въвежда желаната сума за зареждане, която е най -добре да отговаря на стойността на закупения от клиента ваучер. Налични са общо три варианта, с които да се завърши този процес.

Първият от тях е с регистрация в сайта на Paysafecard, където предварително ваучера е бил зареден. Клиентите, които все още нямат сметка в електронния портфейл, трябва внимателно да въведат своите данни. Това е поради факта, че след това ще трябва да верифицират акаунта си с представянето на лична карта в офис на Easypay.

Следващите две възможности са по-лесни и особено удобни. Едната от тях предлага директно въвеждане на 16-цифрения ПИН код за Bet365 депозит. Другата е още по-приятна за клиентите, които ползват Bet365 мобилно приложение. Те имат възможността директно да сканират QR кода от предплатената карта.

Използвайки предплатената карта закупена от офис на Easypay за Bet365 депозит, клиентите не са задължени да заредят цялата ѝ стойност. Всички средства, които останат в нея, могат отново да се депозират, като се въведе същият изписан на картата 16 цифрен ПИН код.

Минималният Bet365 депозит с Paysafecard е в размер от 10 лева, а максималният такъв е 1900 лева. Повече за Paysafecard като метод използван за депозит и теглене при онлайн спортните букмейкъри и казина, сме предоставили на страницата Депозит и Теглене с Paysafecard.

Депозит в кеш с ePay.bg в Bet365

ePay.bg също може да бъде причислен към онлайн портфейлите. Компанията е българска и предлага удобно онлайн заплащане на сметки, данъци и куп стоки и услуги предлагани в интернет пространството. Също така е другият метод, който позволява да се извърши Bet365 депозит с Easypay.

За да се използва пълноценно ePay.bg, е нужна регистрация и верифициран акаунт. Сметка в сайта на електронния портфейл може да се открие за няколко минути, а след това се верифицира еднократно с лична карта на каса на Easypay. Клиентите ще разполагат с микросметка, която могат да зареждат чрез банкова карта или с пари в брой на гише на ИзиПей.

От менюто Депозит на своя акаунт в Бет365, играчите трябва да изберат метода ePay.bg и сумата на своята транзакция. След това системата ще ги препрати към разплащателната страница на електронния портфейл, където да изберат как да завършат процеса. Това може да стане чрез микросметка, вече добавена банкова карта или нова такава. Успешната транзакция приключва с мигновено зареждане на средствата в акаунта.

Най-вероятно, ще има клиенти, които се питат как да вкарам пари в Bet365 в брой посредством ePay.bg. За целта е нужно да имат микросметка в сайта на електронния портфейл, която преди извършването на транзакцията към букмейкъра да заредят със средства на каса на Easypay. Така няма да им е необходима банкова сметка, за да извършат своя Bet365 депозит.

Минималната сума на депозит в bet365 чрез ePay.bg е 30 лева, а максималната 2500 лева. В случай, че играчите се нуждаят от повече информация за ePay.bg, могат да открият такава на нашата страница Депозит и Теглене с ePay.bg.

Теглене от Bet365 след депозит в кеш

Вече разгледахме методите за извършване на Bet365 депозит с пари в брой, а нека сега да видим как се получават и бъдещите печалби от букмейкъра след зареждане на сметката с кеш. Ако клиентите са използвали за депозит в Bet365 Easypay, то най-вероятно ще се наложи да ползват друг метод за получаване на своите печалби. ePay.bg въобще не присъства в списъка с методи за теглене. Сред вариантите е Paysafecard, но за да се използва, закупената от офис на Easypay предплатена карта трябва да е заредена в сайта на електронния портфейл и едва след това в Бет365.

Така клиентите ще могат да заявят теглене към сметката си в сайта на Paysafecard. Минималният размер на подобна транзакция е 10 лева, докато максималният 4000 лева. Тук най-вероятно е и мястото, където трябва да отговорим на въпроса за колко време превеждат пари от bet365. Средствата на играчите ще са налични в техния електронен портфейл до 24 часа след одобрението на тегленето.

В случай, че е използван за Bet365 депозит метода ePay.bg, клиентите могат да получат бъдещите си печалби единствено чрез Банков Трансфер. Разбира се имат и опцията да извършват депозит с друг метод, който впоследствие да използват за теглене на своите средства.

Това изглежда и като по-добрия вариант, тъй като при Банков Трансфер има период от 1 до 5 работни дни, в който сумата се превежда към банковата сметка. Също така и минималната транзакция е доста висока и трябва да е в размер на 75 лева. За сметка на това максималният лимит за теглене от Bet365 с Банков Трансфер е 200 000 лева.

Заключение

Easypay, ePay.bg и Paysafecard предоставят възможността за зареждане на средства в брой в Bet365. Това със сигурност е голямо предимство в сравнение с другите методи, за които задължително се изисква банкова сметка. Също така извършването на депозит в Bet365 с Easypay, ePay.bg и Paysafecard е изключително бързо и лесно. Проблеми могат да възникнат единствено при теглене на бъдещите печалби, но те се разрешават с ползването на различен метод за тази транзакция.

Други методи за Депозит и Теглене

Футболни Прогнози - Poznavach.com