Cashterminal Депозит в кеш

Светът се развива с бързи темпове, а все повече технологии навлизат с цел да улеснят нашето ежедневие. Едно е ясно, че от данъци и сметки няма как да избягаш, а плащането им е по-лесно от всякога. В тази страница ще разгледаме една сравнително нова и набираща популярност разплащателна система за България на име Cashterminal.

Предполагам ти е направило впечатление червения терминал, с големината на банкомат, намиращ се в някои от по-големите хранителен магазини например. Това са машините на Cashterminal, с които можеш да извършваш плащане на безброи сметки като ток, вода, телефон, кредити и дори депозити в онлайн букмейкъри.

Компанията разполага с над 1600 терминала в цялата страна, а тяхното местоположение можеш да откриеш на сайта на Cashterminal. Работното време на тези машини е от 09:00 до 23:00 часа. В тях можеш да плащаш в брой като следваш упътванията за плащане дадени на разплащателните устройства.

Кештерминал разполага и с онлайн сайт, както и мобилно приложение, където с безплатна регистрация можеш да обединиш всички твои месечни задължения от сметки до удоволствия. Разплащателната компания предлага дори и възможност за издаване на виртуална карта и пластика Mastercard.

Онлайн букмейкъри приемащи Cashterminal

Вече съществува голям набор от възможности за депозит към всеки един букмейкър. Разбира се, българските компании за онлайн спортни залози предлагат всички добре познати начини за разплащане в страната, а в това число и Cashterminal. Трите големи български онлайн спортни букмейкърa у нас са Winbet, Palms Bet и Efbet.

Във всички тях можеш да вкараш пари чрез Кештерминал. Минималната сума на депозит е 10 лева, а за максимална такава се споменава единствено в Winbet и тя е 100 000 лева. И в трите букмейкъра можеш да се класираш за бонус с депозит извършен през терминал на Cashterminal или през онлайн разплащателната система на компанията.

Как да депозирам чрез Cashterminal?

Вече е ясно кои онлайн спортни букмейкъри приемат депозит с Cashterminal, но нека проследим каква всъщност е процедурата. Първо трябва да откриеш къде най-близко до теб има терминал на разплащателната компания. Най-често ще откриеш такъв в някой по-голям хранителен магазин, но това можеш да провериш на сайта на Cashterminal.

След като откриеш и застанеш пред физическото разплащателно устройство ще трябва да избереш и какво всъщност искаш да платиш. На екрана на червената машина ще видиш безброй възможности, към които можеш да се разплатиш. На нас ни трябва букмейкъра, към които искаш извършиш депозит, а именно Winbet, Palms Bet или Efbet.

След като избереш иконката на твоя онлайн сайт за спортни залози, системата ще те пита за твоето потребителско име в дадения букмейкър. С бутона „Продължи“ продължаваш към сумата за депозит, която трябва да вкараш в брой в терминала, а вече стана ясно, че минималната сума на депозит е 10 лева.

Когато си готов можеш да натиснеш „Напред“ и да изчакаш твоята бележка за успешно плащане да се принтера. Подобно на останалите познати методи за депозит и тук сумата, която си вкарал, ще е налична мигновено в твоя акаунт в онлайн спортните букмейкъри приемащи депозит с Cashterminal – Winbet, Palms Bet или Efbet.

Предимства и Недостатъци на разплащанията с Cashterminal

Cashterminal е компания, с която единствено можеш да плащаш и изпращаш пари, но не можеш и да получаваш. Следователно имаш правото да депозираш пари в някой от споменатите онлайн букмейкър, но технически не можеш да теглиш обратно. За целта твоите печалби трябва да бъдат изтеглени към някои от предлаганите възможности за това.

Устройствата на разплащателната компания Кештерминал са добър вариант, ако искаш да плащаш сметки и депозираш с пари в брой. Процедурата е бърза, лесна и удобна. Регистрация в Cashterminal ти предлага обединяване и лесен достъп до всички твои месечни сметки, но ако искаш да плащаш онлайн, то трябва първо заредиш твоя акаунт.

Други методи за Депозит и Теглене

Футболни Прогнози - Poznavach.com