Депозит и Теглене с банкова карта

Дигитализацията на света върви с пълна сила, а за нейна основа спокойно може да се приема разплащането онлайн. Едва ли има онлайн компания, която да не приема плащане чрез банкова карта. Голяма част от физическите магазини също разполагат тази възможност чрез така наречения ПОС терминал. В ежедневието си хората ползват своите пластики непрестанно, като за физическо плащане вече биват измествани от разплащане чрез смартфон или часовник.

Все още има хора с предразсъдъци към банките и предлаганите от тях възможности за бърз и лесен начин за разплащане. Въпреки това изглежда все по-невъзможно да живееш без поне една банкова сметка и дебитна карта. Почти всяко плащане вече е възможно чрез разплащане онлайн посредством информацията от пластиката, а по-надолу ще разгледам възможностите за депозит и теглене в онлайн спортните букмейкъри.

Какво е банкова карта?

Съмнявам се някой да не знае какво е банкова сметка и респективно банкова карта. Малко са хората, които получават работната си заплата на ръка, като повечето фирми се разплащат на своите работници посредством банков превод. Те на свой ред използват банкова карта, чрез която теглят пари или извършват плащания офлайн и онлайн.

Най-общо банковите карти са кредитни и дебитни. Te на свой ред биват Visa, Maestro и MasterCard и техните разновидности. Всички те имат своите предимства и недостатъци, с които можеш да се запознаеш в изобилстващата информация в интернет или като посетиш клон на някоя от банките в страната.

Poznavach.com е сайт за безплатни футболни прогнози и съвети и така ще се спра на най-популярната пластика използвана в света на онлайн залозите. Това е дебитна VISA Electron и се препоръчва за извършване на плащане на стоки онлайн, каквото всъщност представлява и депозита във всеки един букмейкър.

На теория VISA Electron е създадена точно с цел онлайн търговия, но естествено можеш да плащаш на ПОС терминали и да теглиш от банкомати в цял свят без проблем. Таксите по извършване на транзакции са най-ниски и дори в повечето случаи липсват такива.

Препоръчвам и създаване на виртуална дебитна карта. Всяка банка предлага такава възможност, а чрез онлайн банкиране можеш да контролираш сумата в нея. Така ще си сигурен, че няма как при плащане да ти вземат повече пари, отколкото си заредил в дадената виртуална карта и няма да загубиш крупна сума при евентуална кражба на данни.

Депозит и Теглене с банкова карта

В началото започнах с това, че едва ли има по-голяма онлайн компания, която да не приема плащане с карта. Най-лесният и бърз начин за депозит и теглене в абсолютно всеки един букмейкър е с карта, независимо дали е дебитна или кредитна, или VISA, MaserCard или Maestro.

Процесът по депозит е еднотипен във всеки един онлайн спортен букмейкър. Тези с лиценз от Държавната комисия по хазарта са Bet365, Winbet, Palms Bet, Efbet и Bwin. Във всички тях на първо място трябва да имаш регистрация, ако искаш да играеш. Препоръчвам ти да се запознаеш и с първоначалните бонуси предлагани във всеки един от тях.

След успешна регистрация можеш да заредиш пари в твоята сметка от менюто „Депозит“. Там ще ти излязат предлаганите възможности и трябва да избереш „Дебитна/Кредитна карта“. След това е нужно да въведеш името от пластиката, 12-цифрения номер, както и датата на изтичане. Всичката тази информация ще намериш на предната страна на картата.

Това, което поражда объркване в хората, е CVC кода. Това е код за проверка на картата и се намира на нейния гръб. CVC кодът се състои от три цифри и е непосредствено зад скрития номер на банковата карта. Вече имаш цялата необходима информация да извършиш своя депозит успешно. Това е и метода за плащане онлайн чрез банкова карта за всяка една стока.

След избора на сумата за депозит и натискане на бутона „Потвърждаване“ мигновено твоят акаунт ще бъде зареден с избраната сума. Повечето онлайн букмейкъри автоматично запазват твоята банкова карта или те питат дали искаш да бъде добавена. Така при следващ депозит ще е необходимо единствено да въведеш сума и CVC кода.

Тегленето е oще по-лесно и просто, но и много по-приятно. От менюто „Теглене“ трябва да избереш, че искаш да изтеглиш сумата посредством вече регистрираната карта. Може да се наложи да въведеш познатата информация от пластиката и да потвърдиш процесът с паролата на твоя акаунт. Преводът на сума ще е в твоята банкова сметка в рамките на два-три работни дни.

Минималната сума за депозит с банкова карта е и минималната за транзакция във всеки един букмейкър. Най-често тази сума е равна на 10 лева. Обичайно можеш да изтеглиш пари от онлайн сайтовете предлагащи залози при достигането на 30 лева. Максималната сума, която може да бъде преведена при теглене към банкова карта, упомената най-често в онлайн букмейкърите, е 10 000 лева.

Предимства и Недостатъци на банковите карти

С банкова карта изключително лесно и бързо можеш да извършиш всяко едно плащане онлайн не само в избрания букмейкър, но за всяка една стока. Това е голямото предимство на банковите карти. Не се налага да губиш време в път до някое гише и чакане на опашка.

Има хора, които смятат за несигурно плащането онлайн с банкова карта, но по-горе споменах за виртуалните карти и възможността за контролиране на сумата, което дава допълнителна защита. Повечето от банките предлагат такава виртуална карта, най-често VISA Electron, напълно безплатно и без допълнителни месечни такси.

Като недостатък може да се приемат и таксите за поддръжка от страна на банката, но в повечето случаи ползваме банковата сметка и карта не само за депозит и теглене в онлайн букмейкърите. В тази връзка препоръчвам да прегледате предлаганите пакети от банките като например младежки, пенсионерки или друг, които отговаря на вашата възраст и положение.

Други методи за Депозит и Теглене

Футболни Прогнози - Poznavach.com