Efbet Лига 3х500лв. Бонус

efbet лига бонусЕлитната дивизия по футбол на България се завръща за сезон 2019/20, но с ново име – efbet Лига. В спор за титлата отново се впускат обичайните заподозрени – Лудогорец, ЦСКА и Левски, а Берое, Черно море и Ботев Пловдив ще опитат да поднесат изненада в призовата тройка. Дебютанти в шампионата са Царско село и Арда, които имат потенциал да се задържат в елита на България.

Новото име на лигата Ви изглежда познато, тъй като е кръстено на най-големият онлайн български букмейкър – Efbet. По този повод компанията радва своите настоящи и бъдещи клиенти с нов бонус “Бонус 3х500лв”. Предложената оферта от букмейкъра е привлекателна и е подходяща за тези, които се чувстват късметлии или просто искат да пробват своя шанс.

Както се разбира и от самото име на офертата, наградният фонд е от три пъти по 500 лева. Най-точно може да определим този бонус като томбола, тъй като тримата късметлии, за всеки кръг, се определят именно на този ротационен принцип. Най-хубавото на тази оферта е в това, че много от играчите дори може и да не предполагат, че са участвали в жребия за наградата.

Условията по бонуса са добре познати, а по-долу ще разгледаме спецификите по него. Единственото задължително условие за класиране за томболата е да е заложена права колонка, с поне две срещи, която да включва поне една селекция от настоящия кръг на efbet Лига. За всяка една комбинация, включваща залог на мач от българското първенство, Вие получавате билет за лотарията на настоящия кръг. Колкото повече отделни колонки, без значение сумата на залога, толкова по-голяма е вероятност да сте сред изтеглените.

След изтичането на всеки един кръг от родното първенство, представители на Efbet ще теглят по трима късметлии. Ако си един от печелившите, ще намериш 500 лева в твоя акаунт, кредитирани като бонус сума. Добрата новина, е че те трябва да бъдат превъртени само веднъж, на коефициент 1.50 или повече. Както при всички бонуси предлагани от букмейкърите, и тук за превъртане няма да се зачитат залози на азиатски линии, равен няма залог и четно/нечетно.

Коефициентите на Efbet, за голяма част от събитията и предоставените за тях пазари, са най-високи спрямо останалите букмейкъри, а ако следите нашите обосновани прогнози, ще забележите това. Като спонсор на родното първенство, компанията за онлайн спортни залози предлага разнообразни пазари с най-добрите ставки за български мачове. Препоръчваме двубоите от efbet Лига да се залагат в споменатия букмейкър, а по този начин се класирате и за томболата “Бонус 3х500лв”. Трудно е да си един от късметлиите, но ще е хубаво да стартираш деня с бонус сума от 500 лева.

В кратко четиво събрах най-важната и ценна информация относно офертата. Ако се нуждаете от повече разяснения, може да посетите сайта на Efbet. Там ще откриете допълнителна информация и за останалите бонуси предлагани от букмейкъра, а мнение за Efbet може да прочетете в сайта ни Poznavach.com.

3x 500лв. Бонус
Efbet
4.95 / 5.00

*18+ Важат Правила и Условия.

Букмейкъри приемащи българи, живеещи в US флаг
200лв. Начален Бонус
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

220лв. Начален Бонус
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Начален Бонус
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Начален Бонус
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Начален Бонус
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Начален Бонус
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Начален Бонус
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!