Футболни прогнози

winbet logo

Сингъл с голям коефициент

Бристол Сити да отбележи първи гол
3.77
Отбор да отбележи 1ви
Бристол Сити - Манчестър Сити
Залог
10,00лв.
Печалба
37,70лв.

winbet logo

Оферта Завишен Коефициент

След 12:00
2.202.55
Утре
Очаквайте
Залог
25,00лв.
Печалба
63,75лв.

winbet logo

Регистрация за 3 минути!

betfair logo

Регистрация за 3 минути!

efbet logo

Регистрация за 3 минути!


betfair logo

Висша Лига

Очаквайте прогнози!
Залог
00,00лв.
Печалба
00,00лв.

betfair logo

Права Колонка

Очаквайте прогнози за 23.01
Залог
00,00лв.
Печалба
00,00лв.

betfair logo

Голова Колонка

Над 2.5 гола
1.72
Мускрон - Кортрийк
Двата отбора да отбележат - ДА
1.66
Варегем - Стандарт Лиеж
Двата отбора да отбележат - ДА
1.80
Севиля - Атлетико Мадрид
Залог
10,00лв.
Печалба
51,80лв.

betfair logo

Краен Резултат и гол-гол

Очаквайте прогнози за 23.01
Залог
00,00лв.
Печалба
00,00лв.

betfair logo

Точен Резултат

1:2
9.50
Бристол Сити - Манчестър Сити
1:1
7.50
Севиля - Атлетико Мадрид
Залог
10,00лв.
Печалба
712,50лв.

betfair logo

10лв. до 1000лв. Футболно Предизвикателство

Очаквайте прогнози за 23.01
Залог
33,20лв.
Печалба
33,20лв.

Допълнителни връзки

В колко часа публикувате безплатните си футболни прогнози?

Предлагаме широка гама от футболни прогнози безплатно! Вземете своя бонус от букмейкър сега и се възползвайте от залози с по-голям баланс.

Ние публикуваме всички наши прогнози в 12ч. през нощта. Това ни дава възможност да проучваме последните отборни новини и да получаваме ранната ценова стойност, преди коефициентът да започне да пада през деня преди срещата. Не забравяйте да проверявате уеб сайта по всяко време, ако искате да следвате нашите прогнози.

Къде другаде публикувате безплатните си футболни прогнози?

Ако ползвате предимно Facebook не се притеснявайте! В нашата страница Poznavach.com редовно публикуваме обосновани футболни прогнози, както и предложенията ни за залози за днес.

Кои са най-добрите ви футболни прогнози?

Всички наши прогнози са съставени от типстъри експерти, които имат богат опит и знания във футболните залози, така че е трудно да изберем кои са най-добрите. Въпреки това ние документираме месечните си резултати в нашия блог за футболни залози, така че не се колебайте да се отправите натам, ако искате да разберете цифрите за печалбата / загубата за нашите прогнози, както и да разгледате най-големите ни печалби от футболни залози.

Какви футболни прогнози предлагате?

Колонките са любими на всеки, който залага на футбол. Нека да бъдем честни, кой не обича да превръща 10 лв. в над 500 лв. за 90 минути! Ежедневно предлагаме колонки от следният вид:

В следващите редове разглеждаме какво точно представляват изброените залози:

 • Двата обора да отбележат гол в мача – Същността на този залог е двата тима да се разпишат в противниковата врата в рамките на редовните 90 минути. Този залог е един от любимите ни, защото нашата селекция може да е печеливша още в десетата минута. Другият плюс на този пазар е, че при ранен гол може да се възползваме от функцията кешаут предлагана от различните букмейкъри, ако сме доволни от предлаганата сума разбира се.
 • Над 2.5 гола в мача – Целта тук е да бъдат отбелязани поне три гола в двубоя в рамките на редовните 90 минути. Няма значение дали те ще бъдат вкарани от двата или само единия отбор.
 • Двата отбора да отбележат гол и Над 2.5 гола в мача – Идеята на този пазар е комбинацията между двата гореизброени залога. За да е успешна нашата селекция и двете условия трябва да бъдат изпълнени. Готиното на тази комбинация е по-високият коефициент, който се предлага, а много често, когато бъдат отбелязани три гола в срещата, роля имат и двата тима. Разбира се това важи от противниците изправени един срещу друг, но именно за това сме ние за да определим дали даден двубой е подходящ или не.
 • Отборни голове – Тук се предлагат варианти с 0.5; 1.5 или 2.5 гола за дадения отбор. Използваме този тип пазар я няколко случая. Първо, когато мислим, че аутсайдера ще успее да отбележи залагаме на Над 0.5 гола за него. Често предпочитаме да изберем Над 1.5 гола за отборът фаворит, вместо неговата чиста победа. Когато един срещу друг се изправят два тима с голяма разлика в класите трябва да се търси различен пазар от този за краен победител, ако сметнем, че фаворитът ще отбележи три гола и коефициентът ни задоволява, може да се възползваме
 • Краен резултат – Този пазар е най-известният и с него са запознати всички. Все пак целта е да познаем крайният изход в дадената среща дали победител ще е отборът домакин (1), гост (2) или срещата ще завърши наравно (Х).
 • Комбинация от краен резултат и двата отбора да отбележат гол в мача – Вече обяснихме един комбиниран залог и тук същността е същата – двата отбора да се разпишат и да познаем крайният резултат в двубоя. Не е лесно да се познае тази прогноза, но коефициентите, които се предлагат са изключително привлекателно.
 • Комбинация от краен резултат и Над/Под определен брой голове в мача (1.5; 2.5; 3.5; 4.5) – Тук нещата са много подобни на гореописания пазар. Разликата е, в това, че тук освен крайният резултат, трябва да познаем общия резултат в срещата. Много често използваме комбинацията с Над 1.5 или 2.5 гола в мача, когато коефициентът за единичен пазар като краен резултат или брой голове не ни устройва. По същата причина използваме и другите две линии от 3.5 и 4.5, но със знак Под.
 • Двоен шанс – Често имаме интуицията, че даден отбор няма да загуби двубоя, въпреки, че е избран за аутсайдер според букмейкърите. Именно тогава се възползваме от този пазар като залагаме на равенство и победа за тимът аутсайдер.
 • Комбинация от двоен шанс и двата отбора да отбележат гол в мача – По-горе описахме двойният шанс, както и пазарът гол-гол и на всички е ясно какво трябва да се случи за да се оцвети нашата селекция в зелено. Възползваме се от този залог, когато единичните коефициенти не са ни достатъчни и тяхната комбинация си заслужава.
 • Комбинация от двоен шанс и Над/Под определен брой голове в мача (1.5; 2.5; 3.5; 4.5) – Написахме доста за единичните пазари от тази комбинация. Предполагам сами се досещате кога се доверяваме на това предложение и често ще може да го срещните в нашите таблички.
 • Краен резултат с европейски хендикап в мача – Хедникапът е леко непознат за новите играчи. С тази функция се дава гол предимство на дадения отбор преди срещата. В зависимост от от изправящите се един срещу друг отбори се прдалгат хендикапи от 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 гола предимство за отбора аутсайдер.
 • Краен резултат с азиатски хендикап в мача – Разликата в европейски и азиатски хендикап е малка и голяма, зависи как се използват и колко се задълбочиш в тях. Винаги коефициентът за азиатски хендикап е малко по-висок от този за европейският въпреки, че резултатът, който ни е необходим за печалба е еднакъв. Интересното тук, че ако заложим на азиатски хендикап победа за фаворитът -1.0, при успех с гол разлика, нашият залог ще бъде отменен.

Искате повече футболни прогнози?

Може да разглеждате нашата страница обосновани футболни прогнози. Там ще намерите всичко, което трябва да знаете за футболните срещи, които предизвикват най-голям интерес – новини, моментна форма на отборите, анализ и преглед на залози и коефициенти за срещата.

Подробните ни анализи включват срещи от Висшата лига и всички други големи европейски лиги, включително Българска Първа Лига, Серия А, Ла Лига, Бундеслига, Лига 1, Ередивизи, Шотландска Премиер Лига и Португалия Примера. Също така обхващаме турнирни мачове, включително ФА Къп, Шампионска лига и Лига Европа.

Англия: Висша Лига

Висшата Лига е най-високото ниво в английския футбол. Има много спорове дали е най-доброто и най-интересното такова, но със сигурност е най-популярното първенство в Европа и Света. Тук имаме най-голяма конкуренция за абсолютна всяка позиция в крайното класиране. През сезон 2015/2016 се доказа, че дори тим като Лестър, който бе слаган в тимовете борещи се за оставане в лигата, успя да изненада света и да дигне купата.

Лигата се състои от 20 отбора. След изиграването на 38 мача се определят печеливши и губещи. Последните три тима в класирането изпадат във второто ниво на английския футбол – Чемпиъншип. Петият отбор се класира директно за груповата фаза на турнира Лига Европа. Често се случва шестият и седмият отбор да попадат също в този турнир, а това зависи от развитието на двете домашни купи. Първите четири отбора имат честа да представят страната в най-комерсиалния футболен турнир. Шампионът се коронясва с титла, слава, пари и има честта да се нарича “шампион” през следващата година.

Германия: Бундеслига

Немският елит е едно от най-големите първенства в Европа. Срещите са интересни и всеки сезон могат да бъдат поднесени изненади в позициите на отборите. За жалост през последните доста години хегемон е баварският гранд Байерн Мюнхен и шампионът е ясен кръгове преди същинския край на първенството.

Отборите вземащи ежегодно участие в Бундеслигата са 18 на брой. Кръговете, след които се определя кой на коя позиция ще е са 34. Последните два тима в класирането имат нещастието да изпаднат във второто ниво на германския футбол – Бундеслига 2. Клубът завършил на 16 позиция има шанс да оцелее и да остане в елита на страната след изиграването на бараж срещи третият в класирането на втория шампионат. Шестият в крайния вид на таблицата има правото да играе в груповата фаза на Лига Европа, но само, ако излез победител в бараж срещу друг европейски тим. Петият тим има честта да се възползва от европейска есен след директно попадане в същинската част на вторият по сила европейски клубен турнир. Четирите тима завършили най-отгоре в таблицата трябва да защитават честта на Германия на клубно ниво в Шампионска Лига. Шампион естествено е тимът представил се най-добре и показал най-голямо постоянство през сезона.

Испания: Примера Дивисион

В елита на Испания се състезават едни от клубовете, които се представят най-добре в европейските турнири през последните сезони. Благодарение на това лигата заема първа позиция в класирането за първенства на Стария континент. Основната битка за шампион в почти всички сезони се води между Барселона и Реал Мадрид, но назад в класирането силите изглеждат изравнени и двубоите могат да завършат с неочакван край.

Примера Дивисион се състои от 20 отбора. Тимовете мерят сили по между си в 38 кръга. И тук трите отбора, които са на дъното на таблицата намират място в Сегунда Дивисион през следващия сезон. Европейски квоти за следващия сезон се дават на първите шест отбора в класирането. Шестият отбор има за цел да премине през два мача с друг европейски клуб, ако иска да пробие към групите на Лига Европа. Петият отбор в лигата се класира директно за споменатата вече фаза на този турнир. Като лигата заемаща първо място в ранглистата на първенствата първите четири отбора в нея директно се класират за групите на турнира на богатите. През май месец титлата се дига от отбора събрал най-много точки, а това, както вече споменахме често се случва на Барселона и Реал Мадрид.

Италия: Серия А

Калчото винаги се е славило с най-добрите тактици, добра защита и известни голмайстори. През последните сезони обаче ставаме свидетели на много интересни и резултатни срещи. Хегемон в Италия е Ювентус и е трудно някой да го свали от техния стол, но през последните няколко сезона Рома и Наполи правят опити да разклатят стола на “бианконерите” и те ще бъдат свалени от върха рано или късно.

20 отбора всеки сезон започват с различни амбиции в Серия А. Местата се определят след изиграването на всичките 38 кръга. За съжаление на последните три тима в класирането те трябва да прекарат следващия сезон във второто ниво на италианския футбол, а именно Серия Б. Завършилият на шесто място в крайното класиране трябва да изиграе два европейски мача през август за да се добере до есенно участие в Лига Европа. Отборът пред тях в крайното подреждане има удоволствието да изиграе поне шест европейски мача от септември до декември във втория по сила европейски клубен турнир. Разбира се отборите класиране пред участниците в Лига Европа имат задължението да представят добре страната си и да дигнат коефициента на своето първенство с добро представяне в Шампионска Лига. Шампионът се коронясва през май месец и може да потърква ръце от перфектно свършената работа.

Франция: Лига 1

Френската Лига 1 е първенството с най-нисък рейтинг от тези от Топ 5 на Европа. Определено клубовете там привличат най-малко европейско внимание. Паралиите от ПСЖ се опитват да убият интригата около първата позиция в класиране и донякъде им се получава, но през сезон 2016/17 те бяха изненадани от младежите на Монако.

Най-високото ниво на френския футбол се състои от 20 тима, които ежегодно излизат в борба за по-горна позиция. Трите най-слабо представилите се тима след изиграването на всичките 38 кръга изпадат във второто ниво от йерархията във Франция – Лига 1. Тук разпределянето на местата даващи право на европейска квота е малко по-различно от останалите елитни европейски първенства. Отборът завършил на четвъртата позиция се класира директно за групите на Лига Европа. Тимът пред тях в класирането трябва да мине през плейофна фаза за класиране в групите на Шампионска Лига. Шампионът и неговият подгласник си гарантират поне шест европейски мача на най-високо европейско ниво. С наличието на ПСЖ в френския шампионат изглежда почти невъзможно някой друг тим да успее да събере повече точки от тях и да дигне титлата през май месец.

Заключение

Надяваме се да се насладите на нашите безплатни прогнози. Нашата цел е да предоставяме безплатни прогнози всеки ден от седмицата и да покриваме любимите Ви видове залози. Независимо дали обичате да играете на колонки или сингли, ние имаме полезни съвети за вас. Насладете се на играта, залагайте разумно и късмет!