Създай Залог

Функцията Създай залог ти позволява да комбинираш различни видове залози от една и съща среща. Такъв залог може да е изключително печеливш, понеже позволява да комбинираш залози с малки коефициенти, за да се постигне желаната ставка. Пример за стандартна комбинация в Създай Залог е определен брой голове, картони и корнери за двата отбора в мача.

Създай залог позволява да избереш изхода на различните пазари за желания от теб двубой. След това системата автоматично изчислява общия коефициент на твоя залог. В зависимост от избрания букмейкър, може да имаш възможността дори да го комбинираш с друг създаден с функцията залог.

Създай Залог На Живо

Онлайн букмейкърите предлага на своите играчи сами да създадат своя залог за вече започнали срещи. Такива ще откриеш в секцията „На Живо“ и на видимо място ще е изведена опцията Създай Залог. Тук вече някои от категориите, които са налични преди началото на мача, отпадат, но е добавен залог за период от 10 минути.

Когато комбинираш своя залог на живо ще забележиш, че линиите от определените категории са леко ограничени. Образно казано, вече не можеш да прогнозираш от 1 до 100, а в зададени по-ограничени граници. Отново можеш да комбинираш създадения от теб залог за определен двубой със селекция от друго събитие.

Създай Залог – нестандартни предложения

Повечето от играчите използват нововъведението за стандартни комбинации като например двоен шанс, голове, корнери и картони, но някой от тях виждат и друга перспектива. С добавянето на функцията Създай Залог, в определени срещи от големите първенства и турнири, можеш да залагаш също на нарушения, брой удари за играч, аутове и дори тъчове.

Изборът от линии в тези пазари е доста свободен. За пример ще взема случаен мач за залог на брой тъчове в двубоя. Забелязвам, че линията започва от 27.5 за общ брой странични хвърляния в двубоя и достига до 71.5. Любителите на големите коефициенти ще останат доволни от добрите коефициенти за малко над или под определената базисна линия – в случая 47.5.

Затвори Залог

Играчите, които тепърва ще комбинират пазари за залози чрез Създай залог, трябва да знаят, че функцията Затвори залог също е налична. С други думи, всеки може да затвори своята прогноза, изготвена чрез Създай Залог, в удачния за него момент. Единственото условие, което е валидно също за стандартните пазари, е избраните от играча селекции да са налични за определения двубой в секцията На Живо, когато събитието започне.