Bwin Combi+ и Price Boost

Bwin Combi+ / Price Boost
18:00 Камерун и Гвинея да спечелят Понеделник 24 януари 2.40 Bwin logo222лв Бонус 18+ Разумна Игра.

Всеки ден Bwin предлага на своите клиенти избрани селекции със завишени коефициенти, а ние ще Ви предложим нашия фаворит. Още правила и условия в сайта на www.bwin.com.

С всеки един ден света на спортните залагания става все по-вълнуващ и интересен. От Буин допринасят много за това, като редовно предлагат на своите клиенти атрактивни промоции, които да увеличат емоцията от залозите. Всеки клиент на букмейкъра, разполага с привилегията да използва по-високи от нормалните коефициенти, когато залага на предложенията от промоциите Combi+ и Price Boost.

Когато отворите раздела с Топ Състезания в спортната секция на Bwin, ще видите подразделите Combi+ и Price Boost на първите две места от списъка. В тях са включени комбинирани предложения за пазари на срещи, които ще започнат в следващите три дена. Нестандартното тук е, че коефициентите на всяко едно от предложенията, са сравнително по-големи от тези на залози направени с нормална селекция или Създай Залог. Имайте предвид обаче, че не може да комбинирате селекциите от Combi+ и Price Boost, както помежду им, така и поотделно.

Дори и новите клиенти на букмейкъра, могат да се възползват от двете промоции с увеличени коефициенти на сайта. Ако все още не разполагате с регистрация в Буин, може само за няколко минути да си откриете нова сметка. Просто последвайте линка и още днес може да заложите на някое от предложенията от Combi+ и Price Boost, а също така и да се възползвате от страхотен начален бонус на стойност до 222 лева. Повече информация относно този бонус, може да намерите в нашето ревю за Буин.

Combi+

Нека първо да разгледаме Combi+, където ще срещнете комбинирани залози с пазара краен изход на избрани от Bwin двубои. Всеки от комбинираните залози в този подраздел се състои от три мача, в които е избран победител в редовното време. Често може да срещнете предложения с три срещи от едно и също първенство, но има и комбинации с отбори от различни държави.

Както вече ви споменахме, коефициентите на комбинираните залози в Combi+ са сравнително по-големи от тези, които сами сте комбинирали. В Combi+ например, ще откриете предложението Кардиф, Мидълзбро и Рединг да спечелят своите мачове с коефициент от 14.50, докато при стандартен избор на краен изход на тези срещи в комбиниран залог, коефициента е 12.63. Сами виждате, че разликата е доста голяма и със сигурност ще останете доволни от размера на коефициентите в Combi+.

Вие трябва да поставите вашия залог на предложение от Combi+, задължително преди да е започнала първата среща от комбинацията. Не се притеснявайте, тъй като от Буин са се погрижили и над всяка селекция са ви предоставили ден и час на началото на първия двубой. Така никога няма да изтървете желания от вас Combi+ залог.

Price Boost

При Price Boost имате доста по-голямо разнообразие, когато става дума за брой селекции и техните пазари. Единственото, което е еднакво между предложенията в Price Boost, е че всяко от тях се отнася за точно определена среща от света на футбола. Залозите в подраздела могат да бъдат от един или няколко пазара, като например даден отбор да води на полувреме и да спечели мача, и двата отбора да отбележат гол и мачът да завърши наравно или само общ брой голове в срещата.

Price Boost, както се разбира и от името на промоцията, също увеличава коефициентите на всяко едно предложение. Най-лесно ще бъде да ви дадем пример със селекция, която е със само един пазар, като например в срещата между РБ Лайпциг и Волфсбург да има над 4.5 гола. Стандартният коефициент на този пазар е 5.75, но с Price Boost може да го заложите на 6.25. Когато става дума за селекции с два или повече пазара, може да ги сравните, като сами създадете залог с тях, чрез функцията Създай Залог на Bwin.

Всяко от предложенията в Price Boost, също трябва да бъде заложено преди първия съдийски сигнал на двубоя. Тук е дори по-лесно, отколкото при Combi+, да се ориентирате за крайния срок, в който може да поставите вашия залог, тъй като той е на само една среща. Отделно има отново посочени ден и час на старта на мача.

Заключение

Combi+ и Price Boost са две наистина невероятни промоции, които ще увеличат драстично вашите потенциални печалби от спортни залози. Изборът и в двата подраздела на сайта не е никак малък, като едва ли ще има клиент, който да не може да си хареса поне един от многото залози в тях. Единственият минус е, че не може да комбинирате селекциите помежду им, но като се има предвид голямата разлика в коефициентите, това е напълно разбираемо.

Футболни Прогнози - Poznavach.com