Betfair Едномачови Комбинации

Онлайн букмейкърът Betfair е сред най-популярните, както в България, така и в Европа. Компанията радва своите клиенти с разнообразие от спортни събития, пазари и бонуси. Секцията „Спортна борса“ е препоръчителна за по-нестандартните играчи. Пълно ревю за Betfair може да прочетете тук.

Новото предложение, от което може да се възползва всеки един играч, за всеки един двубой, от всяка една лига, се нарича Едномачови Комбинации. Самото име говори достатъчно за този вид пазар, но по-долу ще го разгледаме по-подробно. При нас, всеки ден, ще откриете изборът ни от комбинации за определен мач.

Прогнози Създай Залог
19:00 Галатасарай Над 1 Гола Касъмпаша Под 3 Корнера 1во пол Галатасарай - Касъмпаша 2.60 bet365 logoОферта 18+ Разумна Игра.

Какво е Едномачови Комбинации в Betfair

Всеки някога е желал да комбинира различни пазари от един двубой, но е бил ограничаван. Е, вече е възможно да комбинираме всякакъв тип залози за 1 мач благодарение на Едномачови Комбинации от Betfair. Често се случва да усещаме крайния победител, но не само това, а и голмайстор, корнери и картони. При една такава комбинация ние ще следим само един мач, но по всички негови критерии, което ще увеличи адреналина в двубоя.

За да заложите на Едномачови Комбинации трябва да имате регистрация в един от най-големите онлайн букмейкъри Betfair. След това избирате мач и ще видите по-средата секцията с име „Едномачови Комбинации“. Следващата стъпка е да изберете правилните прогнози и да ги добавите, системата сама ще сметне вашия коефициенти и ще Ви пожелае успех.

Нека все пак да споделим и пазарите, които могат да се комбинират. Разбира се, ако очаквате да въведете препокриващи се пазари като точен резултат и краен победител, системата ще Ви даде грешка, но за правилен избор от по-долните пазари ще останете доволни от набъбналия коефициент.

  • Краен резултат
  • Точен резултат
  • Голмайстор
  • Над/Под голове
  • Гол в двете полувремена
  • Първо полувреме – Над/Под голове
  • Двата отбора да отбележат гол
  • Полувреме резултат
  • Корнери – Под/Над, хендикап, повече
  • Картони – жълт, червен, за играч

Едномачови Комбинации Пример

Ние сме големи любители на комбинацията от пазари за един двубой, а показваме това и с комбинираните залози предлагани от букмейкърите, като Двоен шанс и гол-гол, Краен резултат и брой голове и други. В случая на Едномачови Комбинации от Betfair обичаме да залагаме на Краен резултат + Брой голове + Двата отбора да отбележат гол + Корнери + Гол в двете полувремена, ако очакваме резултатен мач. Избираните от нас пазари са строго индивидуални за всеки един двубой.

Така, като сме в дните на Световно първенство, за пример ще дадем наша реална прогноза от вече изминал двубой. На 16 юни един срещу друг на терена в Екатеринбург се изправиха Хърватия и Нигерия. Ние се доверихме на комбинация – Краен Резултат Равен + Под 10.5 ъглови удара + Двата отбора да отбележат гол. Всички наши залози по единично бяха с коефициент между 1.50-3.70, а тяхната обща стойност набъбна до 8.40

Едномачови Комбинации

Едномачови Комбинации Предимства

Основното предимство се крие в самото наименование Едномачови Комбинации, а именно комбинацията от различни пазари за един мач. Това води до следенето на само един мач, но събирането на висок коефициент, който да донесе прилична печалба.

Другото предимство е за любителите на големите мачове и за играчите залагащи само на такива. Това лято е горещо, заради Световното първенство, но в определен час има по един мач. Голям е интересът пред малкия екран, а с една комбинация, от различни пазари, за дадения двубой, увеличаваме адреналина.

Още един случай, в който да се възползваме от предлаганата екстра от Betfair е в летните или зимните дни, в които тиражът е беден и трудно се намират повече от един-два стойностни мача, които заслужават нашето внимание. Е, сега ни стига и само един двубой за да стигнем до прилична печалба, стига правилно да успеем да познаем цялостното развитие на двубоя.

Бихме направили точка и за недостатъци на Едномачови Комбинации, но наистина няма нещо, което да се счита за недостатък на този пазар.

Футболни Прогнози - Poznavach.com