Голова колонка за днес

Анализ Голова Колонкаhh:mm
Очаквай Прогноза 1.00 Оферта за нов клиент в bet365 18+ Разумна Игра. Хазартът може да предизвика зависимост. Запознайте се с рисковете и при необходимост потърсете помощ.

При залог на нашите гол гол прогнози, играчите очакват и двата отбора в срещата да реализират най-малко едно попадение. Това означава, че дори още в ранните минути на двубоя, този вид залог може да се превърне в печеливш. Футболни прогнози гол гол не се определят спрямо крайния резултат на срещата и е достатъчно да е паднало само по едно попадение във всяка от двете врати. Този вид залози е най-подходящ за мачове между отбори, които разполагат със силно нападение, но представянето им в защита не е впечатляващо и рядко опазват суха мрежа.

Сред намиращите се на тази страница прогнози гол гол е възможно да се срещнат и такива комбинирани с Над 2.5 или Над 3.5 гола. Това е поради факта, че коефициентът си заслужава и сме сметнали за правилно да го съчетаем с този пазар. Така или иначе, прогнози гол гол и тези за над 2.5 например, са доста сходни. Ако и двата отбора вече са реализирали по едно попадение, то още един гол на някой от тях ще превърне залог на втория пазар в печеливш.

Кога публикувате вашите прогнози гол гол?

Нашите футболни прогнози за гол гол са налични всеки ден най-късно в 11 часа преди обед на тази страница. В редки случаи включваме срещи, които започват по-рано от 16:00 часа следобед, което означава, че играчите разполагат с достатъчно време, за да поставят залог при любимия си букмейкър. Същевременно, нашият екип не се налага да прибързва при изготвянето на гол гол прогнози и всяка селекция е добре проучена.

Как подбирате гол гол прогнози?

При изготвянето на футболни прогнози за гол гол, нашият екип се ръководи най-вече от статистическите данни около двата отбора. Обръщаме внимание на представянето на двата отбора в предходните им мачове, и дори в скорошни директни срещи помежду им. Това ни позволява да предлагаме прогнози гол гол с добра успеваемост на високи коефициенти. Посетителите на сайта ни могат сами да разгледат страницата ни с футболна статистика, която нашият екип използва за подбирането на прогнози гол гол. Освен за това колко често и двата отбора реализират попадение в срещите, предлагаме данни още за събития като статистика за корнери.