Права колонка за днес

Анализ Права Колонка19:00
Над 2.5 Гола Сарпсборг - Бран Над 2.5 Гола Молде - КФУМ Осло Гол-Гол Винтентур - Ст. Гален Добави и заложи в bet365 Коеф: 1.00 Оферта за нов клиент в bet365 18+ Разумна Игра. Хазартът може да предизвика зависимост. Запознайте се с рисковете и при необходимост потърсете помощ.

В нашата права колонка включваме най-подходящите за комбиниране залози за мачовете днес. За да направим печалба от този вид множествен залог, всяка селеция в правата колонка трябва да е печеливша. Към правата колонка могат да се добавят всички налични пазари за залог. В нашето предложение най-често комбинираме стандартни пазари като Краен изход, Двата отбора да отбележат гол, Общ брой голове, Общ брой корнери или Общ брой картони.

В сравнение с единичен залог, множествените залози са много по-рискови. За сметка на това, права колонка може да се счита за по-печеливш залог в дългосрочен план. За да се случи това обаче е необходимо да се изпълнят няколко условия: съсредоточено проучване, участие в промоции за по-висок коефициент и разбира се, малка доза късмет.

Печалбата на права колонка се изчислява като умножим коефициента на всяка селекция. Вероятността да осъществяваме редовна печалба на права колонка е по-малка, в сравнение със сингъл залози. Въпреки това, възвращаемостта може да се окаже по-голяма в дългосрочен план, тъй като печелившата колонка ще ни донесе по-голяма печалба с високия си коефициент.

Кога публикувате права колонка за днес?

В периода от годината, когато се провеждат най-големите футболни първенства, публикуваме права колонка до 11:00 часа преди обяд. През лятото, когато в най-големите футболни първенства не се провеждат мачова, не винаги има достатъчно избор, за да изготвим права колонка. Заради това е възможно да има дни, в които да не предоставяме предложение в страницата ни с футболни прогнози за днес. Когато има много на брой срещи за избор обаче, играчите винаги могат да разчитат на Poznavach.com, за да открият най-добрата права колонка за днес.

Какво представлява залог на права колонка?

Права колонка е множествен залог, който се състои от две, три или повече селекции. За разлика от останалите множествени залози като например системните, на права колонка играчите трябва да познаят правилно всяка селекция, за да си осигурят печалба. Разбира се, подобен изход не се постига лесно, но по-високият коефициент комепнсира риска. За да сметнем евентуална печалба от права колонка е необходимо да умножим коефициентите на всяка селекция в нея. Например, права колонка с три селекции по 2.00 коефициент, ще има общ коефициент 8.00. Със залог от 10 лева, очакваме 80 лева печалба.

Как подбирате вашите залози?

Всяка от селекциите в нашата права колонка за днес е избрана чрез проучване на футболна статистика, която е достъпна за всеки посетител в сайта ни. Стараем се да подбираме единствено селекции с коефициент над 1.50. По този начин гарантираме на нашите читатели, че ще останат доволни при евентуална печалба.

При изготвянето на права колонка не включваме селекции единствено на пазар Краен изход. Често прибягваме към друг вид пазар, който предлага по-примамлив коефициент и също има вероятност да се превърне в печеливш залог. Освен гореспоменатите Победа на нула и Първо полувреме / Краен резултат, в нашата права колонка за днес често даваме предложение от пазари Двоен шанс, Общ брой голове, Общ брой корнери, Общ брой картони и други.

Предимства

Не е трудно да се стигне до заключението, че залог на права колонка ще е по-рядко печеливш, в сравнение с единичен залог. В същото време обаче, потенциалът, който се крие зад този вид залог е по-голям. С нужната доза късмет и комбинирането на правилни селекции, може да реализираме печалба в дългосрочен план.