Твърд мач за деня

Твърд мач за деня19:00
Под 2.5 Гола Локомотив Пловдив - Арда Налично в Betano Коеф: 1.00 Оферта за нов клиент в bet365 18+ Разумна Игра. Хазартът може да предизвика зависимост. Запознайте се с рисковете и при необходимост потърсете помощ.

Твърд мач за деня е нашата най-сигурна прогноза. В повечето случаи даваме предположение за краен победител или брой голове в срещата. Коефициентът на подобен вид залог е около 1.50, но за сметка на това, ще печелим по-често. Играчите сами преценяват как да използват предоставения от нас твърд мач. Най-добрият вариант е да се постави на единичен залог, но заради по-ниския коефициент не може да се гарантира печалба в дългосрочен план.

Варианти за залог на твърд мач

Най-точното определение за твърд мач е прогноза, която има почти стопроцентова успеваемост. Именно поради това, клиентите предпочитат да използват тези предположения в единичен залог. Възможностите пред тях обаче, са далеч повече. С наличието на функция създай залог при редица букмейкъри, нашата най-сигурна прогноза може да бъде комбинирана не само със селекции за други мачове, но и с такива за същото събитие.

Друг популярен метод за използване на предлагания от нас твърд мач за деня е в системен залог. Клиентите могат да го комбинират например с изготвената от нашия екип права колонка. Ако използват система, за да го направят, те могат да маркират твърд залог. Най-добре е това да бъде нашият твърд мач за деня, с което броят на колонките в системата ще намалее, както и сумата на залога.