Колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол

Колонка от типа краен резултат и двата отбора да отбележат гол е нов популярен залог. За да спечелим залога, трябва да познаем победителя от срещата и двата отбора да са отбелязали поне по 1 гол. Ето защо се нуждаем от резултати от 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3 и т.н., ако изберем отборът домакин да спечели и двата отбора да вкара.

Не е нужно да избирате отбор, за да спечелите, всъщност можете да заложите и на двата отбора да вкарат и крайният резултат да е равен в сайта за залози Winbet.

Прогнози Гол-Гол Краен
21:45
Уотфорд и Гол-Гол
3.40
Транмиър - Уотфорд
ПСВ и Гол-Гол
2.25
Бреда - ПСВ
Общ Koeфициент: 7.65
Вземи своя бонус за залози в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Какви са предимствата на колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол?

Основното предимство на залога краен резултат и двата отбора да отбележат гол са големите коефициенти. Коефициентите рядко падат под 3.00 като в равностойни срещи ще достигат по 4.50. Представете си каква печалба може да реализирате ако и трите срещи, които сме ви предложили са печеливши.

Огромна печалба е още едно предимство на колонка кран резултат и гол-гол. Можете да видите отгоре, че дори от три мача със залог от 10 лв. в колонка от 3 срещи можете да спечелите суми от порядъка на 500-600 лв.

Как да подбера мач за залог краен резултат и гол-гол

Гостуванията на добрите отбори, са страхотен избор за колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол. Ако погледнете отбори като Барселона и Реал Мадрид, коефициентите за тяхна победа често е под 1.50, но при залог краен резултат и двата отбора да отбележат гол можем да заложим за тях на коефициенти 2.50 – 3.00. Отборите от Висшата лига, които имат добри резултати в домакинствата, често ще допускат голове и ние може да се възползваме от това. Няколко изключения от това правило биха били отбори като Челси и Манчестър Юнайтед, които имат много добра защита и вратар и рядко допускат голове. Това са отбори, които традиционно бележат гол през първото полувреме и през второто разчитат повече на защита и игра на контраатаки и е добре да ги избягваме.

Друг стратегически избор за нас са отбори с лоша защита и добри нападатели каквито са Реал Мадрид и Барселона. Можете да направите много пари, когато залагате на залог краен резултат и двата отбора да вкарат гол на такъв тип отбори. В днешно време конкуренцията в Ла Лига е доста по-голяма от нивото, на което беше преди време и грандовете често допускат голове.

Къде да заложа на краен резултат и двата отбора да вкарат гол?

Препоръчваме използването на Winbet за колонка от типа Краен резултат и двата отбора да отбележат гол. Те не само имат най-добрите коефициенти и предаване на мачове на живо, но и предлагат 200 лв. бонус за нови клиенти.

За повече информация относно всички видове залози за футбол, разгледайте нашата основна страница за футболни прогнози.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!