Колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол

Колонка от типа краен резултат и двата отбора да отбележат гол е нов популярен залог. За да спечелим залога, трябва да познаем победителя от срещата и двата отбора да са отбелязали поне по 1 гол. Ето защо се нуждаем от резултати от 2-1, 3-1, 3-2, 4-2, 4-3 и т.н., ако изберем отборът домакин да спечели и двата отбора да вкара.

Не е нужно да избирате отбор, за да спечелите, всъщност можете да заложите и на двата отбора да вкарат и крайният резултат да е равен в сайта за залози Winbet.

Колонка Гол-Гол Краен
Очаквайте в понеделник
Очаквайте в понеделник
1.00 Koeфициент
*Началните бонуси важат само за нови клиенти. 18+. За bet365 се изисква минимален депозит от 5лв. и 1x превъртане, за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия.
Препоръчани Букмейкъри и Бонуси за Спортни Залози
*Началните бонуси важат само за нови клиенти. 18+. За bet365 се изисква минимален депозит от 5лв. и 1x превъртане, за да усвоите бонуса. Мин. коефициенти и разплащателни методи са приложени. Изключва се връщането на залога. Прилагат се срокове, правила и условия.

Какви са предимствата на колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол?

Основното предимство на залога краен резултат и двата отбора да отбележат гол са големите коефициенти. Коефициентите рядко падат под 3.00 като в равностойни срещи ще достигат по 4.50. Представете си каква печалба може да реализирате ако и трите срещи, които сме ви предложили са печеливши.

Огромна печалба е още едно предимство на колонка кран резултат и гол-гол. Можете да видите отгоре, че дори от три мача със залог от 10 лв. в колонка от 3 срещи можете да спечелите суми от порядъка на 500-600 лв.

Как да подбера мач за залог краен резултат и гол-гол

Гостуванията на добрите отбори, са страхотен избор за колонка краен резултат и двата отбора да отбележат гол. Ако погледнете отбори като Барселона и Реал Мадрид, коефициентите за тяхна победа често е под 1.50, но при залог краен резултат и двата отбора да отбележат гол можем да заложим за тях на коефициенти 2.50 – 3.00. Отборите от Висшата лига, които имат добри резултати в домакинствата, често ще допускат голове и ние може да се възползваме от това. Няколко изключения от това правило биха били отбори като Челси и Манчестър Юнайтед, които имат много добра защита и вратар и рядко допускат голове. Това са отбори, които традиционно бележат гол през първото полувреме и през второто разчитат повече на защита и игра на контраатаки и е добре да ги избягваме.

Друг стратегически избор за нас са отбори с лоша защита и добри нападатели каквито са Реал Мадрид и Барселона. Можете да направите много пари, когато залагате на залог краен резултат и двата отбора да вкарат гол на такъв тип отбори. В днешно време конкуренцията в Ла Лига е доста по-голяма от нивото, на което беше преди време и грандовете често допускат голове.

Къде да заложа на краен резултат и двата отбора да вкарат гол?

Препоръчваме използването на Winbet за колонка от типа Краен резултат и двата отбора да отбележат гол. Те не само имат най-добрите коефициенти и предаване на мачове на живо, но и предлагат 200 лв. бонус за нови клиенти.

За повече информация относно всички видове залози за футбол, разгледайте нашата основна страница за футболни прогнози.