Права колонка за днес

В правата колонка ние избираме прогноза за определен брой срещи. За да реализираме печалба трябва да познаем всички прогнози, т.е да познаем изхода на всеки мач. Към правата колонка може да добавяте всякакъв тип залози, но най-разпространените са Краен Резултат, Двата Отбора да Отбележат Гол, Брой Голове в мача, Брой Корнери в мача и Брой Картони в мача.

Някой сайтове за залози като bet365 предлагат бонуси за права колонка.

Права Колонка
Гол-Гол
1.61
Дания: Лингби - Силкеборг
Победа за Ел Замалек
1.61
Египет: Араб Контракторс - Ел Замалек
Общ Koeфициент: 2.59

Какви са предимствата на права колонка?

Основните предимства на правата колонка са, че можете да превърнете много малка сума пари в голяма такава в рамките само на 90 минути. Ето защо колонките са толкова популярни, ако имате само заделени за футболни залози малки суми от порядъка на 10 – 20 лв. Колонките са страхотно забавление и знаейки, че можете да спечелите 1000лв. само с залог от 10 лв. може да направят удоволствието от следене на футболни срещи още по-приятно.

Как да избера залози за права колонка?

Разглеждането на статистическите данни ще ви помогне да направите бързо и лесно решение кой залог да добавите към правата колонка. Има няколко стратегии, които са полезни при търсенето на добри залози за права колонка. Любимото ни е да търсим победа за отбори, които са изключително силни домакини. Отборите винаги имат предимство, когато играят у дома и в големите първенства може да има добра стойност за победа на домакин при голям коефициент.

Като алтернатива можете да потърсите добри отбори, които често допускат голове в гостувания и да добавите като залог двата отбора да отбележат гол. Пример за подобен мач е гостуване на Ливърпул срещу Лестър, които традиционно са добър домакин във Висша Лига.

Къде трябва да подкрепям съветите ви за акумулатор на печалба?

Препоръчваме да избягате залози в Еврофутбол и да използвате Winbet и Betfair за прави колонки. Те имат най-добрите коефициенти, модерен и лесен интерфейс, предлагат залози и мачове на живо и предлагат големи бонуси!

За повече информация относно всички видове залози за футбол, разгледайте нашата основна страница за футболни прогнози.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!