20 Super Hot

Играй безплатно слот 20 Super Hot.

Слагайте слънцезащитен крем, защото е на път да стане много, много горещо. Фантастичната слот игра на EGT – 20 Super Hot – ви предлага печалба с 20 линии, разположени на 5 рила. Основните символи в играта са плодове, които ще разгледаме подробно по-надолу.

Геймплеят е изключително приятен за окото. Всички движения са плавни и рядко ще забележите забавяне във въртенето на риловете на слота. Създателите на играта са се погрижили и за слуховите ни сетива. Звуците при печалби са задоволителни и създават усещане за удовлетворение. Играта е наистина забавна и ви препоръчваме да и отделите част от вашето време.

Играй 20 Super Hot с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Символи в 20 Super Hot

Съществуват три вида групи от символи в слота. Символите, които изплащат най-малки печалби са Портокал, Лимон и Череша. Ако успеете да съберете 3 от тях в линия ще бъдете възнаградени с 20 монети, 4 символа ще ви донесат 40 монети, а пълният комплект от 5 еднакви ще ви донесе 100 монети.

Синя Слива и Диня са сред по-добре плащащите символи. Три от тези ще ви донесат печалба от 20 монети, четири от тях ще ви генерират 80 монети, а за 5 символа синя слива или диня ще получите цели 200.

Най-ценния плод в играта 20 Super Hot е Грозде. Ако имате късмета да получите 5 символа грозде в печеливша линия ще ви бъде изплатено общо 400 монети. Три или четири символа Грозде изплащат съответно 20 или 80 монети.

Червената 7-ца служи като символ “Wild” и има свойството да заменя всеки друг символ в играта, освен Звездата (Scatter символа в 20 Super Hot). Получаването на 7-ца в точния момент е от голямо значение, тъй като може да превърне губещо завъртане в печелившо. И при този символ като всички останалите ще ви бъде изплатена печалба, ако успеете да съберете повече от три – 40, 400 и 1000 за 3, 4 или 5 червени седмици.

Звездата е най-важния символ в играта 20 Super Hot и може да ви донесе наградата от 10,000 монети ако успеете да съберете 5 звезди. Имайте впредвид, че за да ви бъде изплатена печалба от Scatter символа не е необходимо, той да бъде в една от 20-те печеливши линии. За да се насладите на вашата печалба от символа Звезда единствено е необходимо той да присъства на поне 3 от риловете след завъртането на слота.

РиловеЛинииМин. ЗалогМакс. ЗалогБонус ИгриБезплатни Игри
5200.20400ДаДа

Джакпот в 20 Super Hot

Бонус играта Джакпот Карти присъства в слот 20 Super Hot. Тази бонус игра изплаща огромна награда в размер от над 100,000 лева. За да спечелите тази сума не е необходимо да правите нещо специално. Джакпот играта се активира на случаен принцип и е разделена на 4 степени – Спатия, Каро, Купа и Пика.

Ако сте сред щастливците, които бъдат вкарани в Бонус Игра Джакпот Карти вие ще имате възможността да участвате за един от тези джакпоти. На екрана ви ще се появят 12 обърнати карти. Ще трябва да избирате картите една по една, докато не съберете три карти от една боя – спатия, каро, купа или пика. В момента на изтеглянето на третата карта от еднаква боя, натрупаната сума по този джакпот, ще бъде изплатена по вашата сметка. От подобен джакпот може да се възползвате в Казино Winbet.

Заключение

Super Hot сериите на EGT са сред любимите на българските ценители на ротативки. 20 Super Hot е един от най-лесните слотове и не изисква специални умения или заучаване на сценарии – трябва единствено да имате късмет да уцелите еднакви плодове и символи.

През цялото време ще сте в контрол на вашата сметка и размера на залозите, които правете. Залогът, който може да направите е между 20 и 400 монети. Когато сте щастливи с вашият залог просто трябва да натиснете зеленото копче и да разчитате, че днес е вашият късметлийски ден. Пожелаваме ви големи печалби в 20 Super Hot. Успех!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!