40 Super Hot

Играй безплатно слот 40 Super Hot.

От София до Варна времето е горещо през цялото лято, когато сте заредили 40 Super Hot. Играта, дело на EGT, е предпочитан избор сред нашите посетители. 40 Super Hot последва успеха на предшественика си 20 Super Hot и е в добре познатия формат. Единствената разлика, която ще откриете в двата слота е присъствието на 40 линии в този.

Докато свежите плодове ще подсилят вашия апетит, то символите Wild и Scatter са тези, които ще ви заситят. 40 Super Hot може да се играе от всеки – минималната сума, която може да заложите е в размер на 0.01 кредита, а размера на жетоните, които може да заложите е между 40 и 800. Всички печалби се изплащат от ляво на дясно в последователни рилове, започвайки от най-левият. Единственото изключение е изплащането на печалбите от символ Scatter – тяхната позиция не е от значение за генерирането на печалба.

Играй 40 Super Hot с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Символи в 40 Super Hot

Основните символи в слота са плодове. Първият сет от символи е съставен от цитрусови плодове (Портокали и Лимони) и Череши. Ако успеете да наредите в линия три от изброените символи ще спечелите 10 жетона, а ако наредите четири ще спечелите 20 жетона. Ако имате късмета да получите 5 от тези символи в линия ще бъдете възнаградени с 100 жетона.

Следващите по стойност символи са Синя Слива и Диня. Наредете някой от тези символи в линия и ще спечелите съответно по 20, 40 и 100 жетона за 3, 4 или 5 точни попадения.

Гроздето е любим плод на почти всеки българин, а наградите, които може да получите в 40 Super Hot от този плод са съответно 20 жетона за три символа, 40 жетона за четири символа и 400 жетона за максималният брой от 5 символа в линия.

Това което нарежда 40 Super Hot сред най-добрите слотове, е присъствието на символи Wild и Scatter. Символът Wild е представен от добре познатият класически символ във формата на номер 7. Всеки път, когато получите Wild в печелившата линия, той ще бъде заменен за някой от основните символи, за да може да генерирате печалба. Кой знае… именно Wild-а може да превърне губещата врътка в печеливша!

Wild-a в 40 Super Hot също има базова печалба. Ако наредите 3 Wild в линия ще получите 40 жетона, 4 Wild символа ще ви осигурят 400 жетона, а максималната комбинация от 5 Wild символа ще ви спечели 1000 жетона.

Символът, който ще ви донесе най-голяма печалба в 40 Super Hot е Scatter под формата на Звезда. Ако днес е вашият късметлийски ден и успеете да съберете 5 символа Звезда ще получите стойността на 200,000 жетона към вашият баланс. Ако все пак не успеете да съберете 5 символа, може да се задоволите с 200 жетона за 3 Звезди и 400 жетона за 4 Звезди.

Не подценявайте факта и че слот 40 Super Hot ви дава възможност да си пробвате късмета след всяко печелившо завъртане. Използвайки функцията “Gamble” вие ще имате възможността да удвоите печалбата си под формата на игра. Ще ви бъде предоставен избор на карта, като за да удвоите генерираната от завъртането сума, ще трябва да познаете дали избраната от вас карта е черна или червена. Шансовете ви за печалба са 50 на 50.

РиловеЛинииМин. ЗалогМакс. ЗалогБонус ИгриБезплатни Игри
5400.40800ДаДа

Джакпот 40 Super Hot

В слот игрите на EGT винаги има шанс за печалба от Джакпот Игра. Фунцкията “Jackpot Cards” дава шанс на всеки играч да спечели фантастична награда след като познае три еднакви карти.

За да спечелите участие в джакпот играта не трябва да правите нищо специално. Всеки, който играе на 40 Super Hot може да спечели Джакпот Игра, която се стартира на случаен принцип. Ако сте сред щастливците, избрани за Джакпот Игра вие ще бъдете изпратени в нов специален екран, в когото ще видите 12 обърнати карти. Вашата мисия е да изберете три еднакви символа (спатия, каро, купа или пика).

Подредени от най-ниска към най-висока всяка боя ще ви донесе различна награда. Към момента на писане на тази страница, джакпотът в Winbet за боя пика е почти 200,000 лева, а за купа е 7,700 лева.

Заключение

Взимайки под внимание страхотния джакпот на EGT и многото възможности за печалба в 40 Super Hot няма как да не ви препоръчаме този слот. Насладете се на играта напълно безплатно в нашия сайт, а ако сте решили, че сте готови да се пробвате в игра с реални пари, Ви препоръчваме да играете 40 Super Hot в сайта на Winbet. Началният бонус за казино в размер на 300лв. ще ви осигури допълнителни средства за игра на един от най-обичаните слотове сред българските играчи. Успех!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!