Fa Cai Shen

Играй безплатно слот Fa Cai Shen.

Богат асортимент от печеливши символи и традиционна тема ви очакват в онлайн слот играта Fa Cai Shen, предлагана от Habanero. Състои се от 5 барабана и 28 изплащателни линии, както и прекрасния джакпот, който може да бъде произволно задействан по всяко време на игра. Слот играта Fa Cai Shen е оформена в типично азиатски стил, пълна с китайски фенери, които покриват фона на играта. Доминиращият цвят в играта е червеният, а символите разположени на барабаните включват зелен пръстен, златна лампа, златна рибка, дракон, книга, дърво и медальон.

В Fa Cai Shen залаганията са в диапазона от 0.28 лв. до 140 лв. За да коригирате залога по време на игра, намерете опциите “Монета” и “Ниво на залог” и използвайте плюс (+) и минус (-), за да увеличите или намалите показаните стойности. Може да използвате опция “Максимален залог”, за да зададете максималната сума за залагане. Бутонът с червената стрелка по средата действа като бутон за заъртане на риловете.

Играй Fa Cai Shen с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Символи в Fa Cai Shen

В играта Fa Cai Shen играчите могат да се насладят на разнообразие от символи, които могат да се похвалят с вълнуващи начини за спечелване на много награди. За начало коронованият човек слуши като Wild символ и се появява само на рилове 1, 3 и 5. Той има силата да замести всеки друг символ на риловете, освен скатер символа, за да направи по-добри печеливши комбинации. Всички награди се утрояват, когато един или повече се появят в печеливша комбинация. Wild символът също може да се разшири и да обхване всички позиции на барабана си.

Златната лампа представлява скатер символа в слот играта Fa Cai Shen. Всички скатер победи са умножени от общия залог. Дванадесет безплатни завъртания ще спечелите, ако 3 или повече скатер символа се появят на барабаните.

РиловеЛинииМин. ЗалогМакс. ЗалогБонус ИгриБезплатни Игри
5280.28140ДаДа

Джакпот в Fa Cai Shen

Ротативката Fa Cai Shen от Habanero също е оборудвана с невероятния прогресивен джакпот, който може да бъде спечелен на абсолютно случаен принцип при завършване на която и да е игра.

Заключение

Играчите имат голям късмет с тази слот игра Fa Cai Shen от Habanero. С широка гама от нива на залог, прогресивен джакпот и изобилие от функции като Wild символ, Scatter символ и безплатни завъртания, слот играта набира бърза популярност сред играчите.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!