Ruffled Up

Играй безплатно слот Ruffled Up.

Още един слот съсредоточен върху вечната животинска тематика, Ruffled Up е компактен, но същевременно обширен прогресивен видео слот от Habanero. Играта притежава стандартния брой от 5 барабана и впечатляващи 243 изплащателни линии, което обещава по-приятна и интригуваща игра за любителите на казино забавленията.

Колоритен, изключително развеселяващ и пълен с няколко брилянтни графики, Ruffled Up има някои много интересни дизайнерски решения. Барабаните, които са в центъра на играта са прозрачни и отзад се вижда небе с облачета. Макар и незначителен детайл, постоянно движещият се фон задържа вниманието на играчите по-дълго върху самия слот.

Играй Ruffled Up с реални пари и се възползвай от бонус за нов клиент

Символи в Ruffled Up

Както при всеки видео слот, темата доминира пейзажа на играта. Игралните символи в онлайн слот играта са птиците. За начало голямата жълта птица е wild символът в Ruffled Up, който може да замести всеки друг символ, без скатер, за да образува по-добри печеливши комбинации. Той се появява само на барабани 2 и 3.

Синята птица с чадър е скатер символът в играта Ruffled Up. Тя може да формира само скатер победа, която представлява печалба умножена по нивото на залога и може да се изкачи до доста висока сума. Когато играч завърти три или повече от синята птица, ще бъде възнаграден с множество безплатни завъртания.

РиловеЛинииМин. ЗалогМакс. ЗалогБонус ИгриБезплатни Игри
52430.25125ДаДа

Джакпот в Ruffled Up

Основната функция в онлайн слот играта Ruffled Up, за която всеки си отваря очите на четири, е интегрираният прогресивен джакпот. Може да бъде спечелен в края на всяка сесия на напълно случаен принцип. По време на игра брояч постоянно показва нарастващата сума в офертата и е примамливо допълнение към тази забавна ротативка.

Заключение

За да обобщим нещата, Ruffled Up предлага стандартен видео слот от гледна точка на механизма и предложенията. Самата тематика прави играта толкова завладяваща с тези пернати приятелчета, с които ще си гукате от радост, ако спечелите някои от сериозните награди в играта. Това е игра, която си струва да се пробва и от феновете на по-обикновените игри. Ще разберете в рамките на няколко завъртания дали играта Ruffled Up е за вас.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!