Бонус за Евро Мачове в bet365

През месец август, обичайно, стартират големите първенства от европейския клубен футбол. Всеки любител на този спорт се вълнува за началото на сезона, а футболните фенове тръпнат в очакване на първия шампионатен двубой на любимия отбор. Освен тези чисто човешки емоции, през този месец се забелязва и сериозно увеличение на футболните залози, а най-големият букмейкър за тази цел е bet365.

И през този сезон компанията ще радва своите настоящи и бъдещи клиенти с голям избор от пазари, а бонусите са неизменна част в избора на онлайн платформа за залагане. За поредна година bet365 обнови най-добре познатата си оферта, а именно “Бонус за Евро Мачове”. Тази промоция датира от много време насам и е добре позната на дългогодишните играчи, а по-долу ще разгледаме подробности и особености около този бонус.

Вземи своя бонус за залози в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Правила и Условия

Същността на “Бонус за Евро Мачове” е в комбинирането на селекции от определени първенства. При печалба, Вие ще получите допълнителна бонус сума, която ще бъде кредитирана във Вашата онлайн сметка. Сумата ще бъде изчислена в зависимост на броя мачове във Вашата селекция и ще бъде изплатена в рамките на 24 часа след последния съдийски сигнал.

За да се класирате за този бонус, Вие трябва да заложите на Краен Резултат или Резултат/Двата отбора да отбележат гол. Този избор задължително трябва да е направен преди началото на двубои на мачове от елитните европейски надпревари – Висша Лига, Ла Лига, Серия А, Първа Бундеслига и същинската част на Шампионска Лига – групова фаза и елиминации.

Може би знаете, че максималният брой срещи позволени за комбинация в bet365 е 14. Именно и при избора на толкова печеливши прогнози, от споменатите по-горе първенства, ще Ви донесе най-голям процент увеличение върху печалбата – 70%. Минимумът, от който може да се възползвате е 5%, а за тази цел трябва успешно да предположите крайният изход на три двубоя. По-долу може да видите процента печалба за определен брой селекции в печеливша комбинация:

Брой селекцииБонус
35%
410%
512%
615%
720%
825%
930%
1035%
1140%
1250%
1360%
1470%

Случва се, някоя от избраните срещи да бъде отменена поради дадена причина. Ако това се случи във Ваша печеливша колонка, то бонус сумата ще бъде преизчислена на база останалия брой мачове в комбинацията. Например, ако заложите на максимума от 14 селекции, но една от тях бъде отложена, то при печеливша колонка ще бъдете кредитирана с бонус сума равна на 60% от печелившия залог, вместо зададените 70% при 14 успешно прогнозирани мача.

Както при всяка една оферта, така и тук, ако използвате функцията “Затвори Залог”, Вие губите правото за допълнителна печалба. Ако частично затворите Вашия залог, то бонусът ще се изчисли за останалия активен залог. Друга често допускана грешка, която може да ви коства бонус сума, е включването на селекция за вече започнал двубой. Ако се възползвате от възможността за промяна на прогноза в комбинирана колонка, то бонус сумата ще се изчисли на база новия залог.

Букмейкърът не задава ограничение относно коефициента, така че спокойно могат да бъдат включени селекции за успех на тотални фаворити в двубоя с цел търсене на по-голям процент бонус печалба. Най-хубавата част от тази оферта се крие в това, че допълнителната печеливша сума се добавя директно към Вашия изтегляем баланс и няма нужда да бъде превъртяна.

Несъмнено “Бонус за Евро Мачове” е един от най-добрите бонуси предлагани от онлайн букмейкърите. Единственото сериозно ограничение е породено от класиращите се първенства и пазари, но точно тези надпревари и предвижданията за краен победител са най-широко разпространени сред залагащите играчи. bet365 задава таван и в максимума за допълнителна бонус печалба, но това не бива да Ви притеснява, тъй като той е 100 000 евро.

Бонус за Евро Мачове
Bet365
4.92 / 5.00

*18+. Terms & Conditions Apply.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!