Нулево Равенство – Отменен Залог в bet365

Bet365 е най-големият онлайн букмейкър в световен мащаб и определено води класацията и в България. Компанията предлага множество спортове и пазари за тях, а разбира се най-привлекателни са тези за футбол. Букмейкърът радва своите потребители с множество оферти, а тук ще разгледаме “Нулево Равенство – Отменен Залог”.

Името подсказва каква е същността на офертата, но има някои тънкости, които трябва да бъдат споменати. Нека да започна от там, че когато заложите на даден двубой и той завърши без попадения, bet365 ще възстанови сумата по залога, ако той е губещ. Разбира се, Вашият залог трябва да е в съответствие с квалифициращите условия.

За да се случи това, Вие трябва да играете на един от пазарите за Първо Полувреме/Краен Резултат, Скоркаст или Точен Резултат. Трудно е да познаеш споменатите развития в даден двубой, но и за това коефициентите са достатъчно примамливи. Също задължително условие е Вашата прогноза да е направена преди началото на двубоя, а не в секцията “На Живо”.

Отменен Залог – Нулево Равенство
Bet365
4.92 / 5.00
Вземи своя бонус за залози в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Отменен Залог Правила и Условия

Няма ограничение в избора на двубой като абсолютно всеки мач, на който се предлагат споменатите по-горе пазари, се класира за тази оферта. Другият плюс на този бонус е, че важи, както за сингъл прогнози, така и за комбинирани такива. Ако Вие сте заложили на единична селекция, то сумата на залога ще бъде възстановена в акаунта. Ако сте заложили на комбинация, то двубоят завършил 0:0 ще се счита за отменен и няма да се счита за загубена Вашата колонка.

Излишно е да споменава, но все пак, ако използвате функцията “Затвори Залог” то Вашата селекция вече не се класира за “Нулево Равенство – Отменен Залог”. Също така, ако направите промяна по време на мача в секция “На Живо”, то отново не се класирате за споменатия бонус.

Най-голямо предимство в тази оферта ще намерят играчите, които търсят високия коефициент. Нулевият резултат не е често срещан, но вече дава сигурност при избор на един от класиращите се пазари. Също така любителите на системи също могат да останат приятно изненадани. Сигурен съм, че не малко от Вас са били възнаградени от тази оферта, дори без да знаят за нея.

Отменен Залог – Нулево Равенство
Bet365
4.92 / 5.00

*18+. Terms & Conditions Apply.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!