Безплатна бонус игра за България – Чехия от Palms Bet

Новият български онлайн спортен букмейкър Palms Bet се е подготвил добре за предстоящия двубой в неделя между националните отбори на България и Чехия. В друга от нашите новини описахме възможността да получите по 10 лева бонус за всеки гол на българите в противниковата врата, но за това се нуждаете от квалифициращ залог. За този двубой екипът на компанията предлага и безплатна бонус игра, в която трябва да бъде познат крайният резултат от двубоя.

В тази игра могат да вземат участие всички настоящи и бъдещи играчи в Palms Bet. Целта е да бъде познат точният резултат, а наградата е на стойност 50 лева. Тя ще бъде получена от един играч, а ако двама или повече такива са познали завършекът от срещата, то сумата ще бъде преведена в акаунта на майсторът, който е бил по-добър в прогнозата си за минута на първия гол в мача.

Ако все още нямате регистрация в Palms Bet може да достъпите сайта от полето по-долу. Ако сте активен играч в сайта, ще достигнете страницата за безплатната бонус игра чрез секцията “Промоции”. БОНУС ТОЧЕН РЕЗУЛТАТ е постоянно активна игра предлагана от Palms Bet, а правила и условия за настоящата оферта може да намерите по-долу на тази страница.

Palms Bet Безплатна Бонус Игра
Palms Bet
4.75 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Вземи своя бонус за залози в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Palms Bet Безплатна Бонус Игра Правила и Условия

България посреща Чехия в мач от квалификациите за ЕВРО 2020. За да получите наградата от 50 лева от безплатната игра на Palms Bet се нуждаете от точно предположение за крайния точен резултат, както и да сте възможно най-близо в предвиждането си за минута на отбелязания първи гол в мача. Всеки играч има правото да прогнозира само веднъж в рамките на една игра, а победителят от нея е само един.

Очаква се повече от един от играчите да познае точният резултат, а именно за това се попълва и полето за точната минута на първия гол в двубоя. Ако се случи, че двама или повече от клиентите са еднакво близо до тази минута, то наградата от 50 лева ще бъде преведена към играча, който първи е дал своята прогноза. Бонус сумата ще бъде добавена до 48 часа след последния съдийски сигнал.

Победителят ще бъде известен чрез СМС и мейл с информация за промо-код, който може да бъде валидиран от менюто “Ваучер” във Вашия акаунт. Получената награда е под формата на бонус залог и трябва да бъде изиграна веднъж на единичен или множествен залог в секция “Спорт”. При използването на бонус залог, ще получите в сметката си само чистата печалба от прогнозата. Например, ако заложите 50 лева на коефициент 3.00, при печеливш залог ще получите 100 лева в игралната Ви сметка. Получената награда трябва да бъде разиграна в рамките на 30 дни.

Palms Bet Безплатна Бонус Игра
Palms Bet
4.75 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Включва новини за:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!