Winbet Бонус за всеки гол на България

Българският онлайн спортен букмейкър Winbet отново не пропуска възможността да зарадва своите клиенти с актуален бонус. Офертата на компанията е свързана с предстоящия последен квалификационен мач на Бъглария за ЕВРО 2020. “Лъвовете” посрещат Чехия в София на 17 ноември от 19:00 часа. Нашата прогноза за този двубой може да прочетете тук.

Winbet дава безплатни 10 лева при всеки гол на нашият национален отбор в неделя. За да се възползвате от тази промоция е необходимо първо да имате регистрация в Winet и разбира се да направите квалифициращ залог на стойност поне 10 лева. Той трябва да е единичен на коефициент 1.50 или повече, без значение от пазара на срещата между България и Чехия.

След като сте в играта с единичен квалифициращ се залог, Вие се нуждаете от гол на българските национали, който ще ви донесе бонус от 10 лева. Тази сума ще бъде преведена до 12 часа след последния съдийски сигнал. Бонусът не е обвързан с Вашият залог, който може да се окаже губещ, но при попадение в чешката врата Вие ще получете споменатата вече бонус сума. Важно е да отбележа, че трябва да сте направили залогът преди началото на срещата и функцията Кешаут не трябва да бъде използване в хода на двубоя. Допълнителни условия по бонуса може да прочетете по-долу или в сайта на Winbet.

Winbet Бонус за всеки гол на България
Winbet
4.8 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Букмейкъри приемащи българи, живеещи в US флаг
200% Бонус за Нов Клиент
Winbet
4.85 / 5.00

18+ Бонус Код WB2020, Мин. Коефициент 1.30, Важат Правила и Условия.

200лв. Бонус за Нов Клиент
Efbet
4.80 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

220лв. Бонус за Нов Клиент
Palms Bet
4.75 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$200 Бонус за Нов Клиент
Intertops
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
BetOnline
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

$1,000 Бонус за Нов Клиент
SportsBetting
4.72 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

400лв. Бонус за Нов Клиент
Betfair
4.50 / 5.00

18+ Важат Правила и Условия.

Winbet Бонус за всеки гол на България Правила и Условия

От най-новата актуална оферта на Winbet за 10 лева подарък при всеки гол на България срещу Чехия могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиенти на компанията. По-горе споменах, че за да се класирате за този бонус е необходимо да направите единичен залог на стойност поне 10 лева на коефициент 1.50 или повече.

Комбинации или системи включващи залог за предстоящия двубой между България и Чехия не се зачитат към промоцията. Също така изборът трябва да е направен преди първия съдийски сигнал и да не се възползвате от функцията Кешаут по време на срещата. Последното условие на Winbet е да сте използвали лични средства за квалификациращия залог, а не бонус суми.

При евентуален гол на България, Вашата бонус сума ще бъде добавена в рамките на 12 часа. Ако се получи някакво забавяне, Вие можете да се свържете с Winbet с лесно достъпния онлайн чат в долния десен ъгъл. Разбира се, получената награда има своите условия за превъртане, но те са лесно постижими. Сумата трябва да бъде разиграна четири пъти в рамките на седем дни. Минималният коефициент на залог трябва да е 1.50. След превъртане на бонусът, натрупаната печалба ще бъде прибавена към Вашата игрална сметка.

Winbet Бонус за всеки гол на България
Winbet
4.8 / 5.0

*18+ Важат Правила и Условия.

Включва новини за:

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!